ALĂTURI DE PASTORUL VLADIMIR PUSTAN

Musafir

/ #15

2014-03-29 21:27

Nu stiu si, nici nimeni nu spune de ce este invinuit fratele Vladimir...si nici nu vrem sa stim...dar mi-amintesc de un verset din biblie...Mica 4.1 In vremile de pe urma, muntele casei Domnului va fi intemeiat tare, ca cel mai inalt munte...si cine se urca pe munte are toate sansele sa cada...si ceea ce e mai rau e ca, cade in vazul tuturor...pentru ca este pe munte...si se vede de departe. Dar spunea cineva, nu mori daca cazi, ci mori daca ramai acolo unde ai cazut...si apoi, daca e cineva fara pacat sa ia primul piatra si sa loveasca. Si daca cineva spune ca are constiinta curata e posibil sa aiba memoria proasta.Incerc sa cred ca cine a luat decizii in aceasta problema a lucrat cu o inima curata , ca inaintea lui Dumnezeu...caci e vai de el daca a facut-o din alte motive. Respectul meu pentru mai marii nostri....dar eu, sa fiu sincer, nu prea am mare incredere in oameni. Si cine vrea ca cineva sa aiba incredere in el, sa faca tot posibilul sa-si capete acea credibilitate. Domnul sa ne binecuvinteze si sa ne mantuiasca.