ALĂTURI DE PASTORUL VLADIMIR PUSTAN

Situația mișcării penticostale din România este gravă. Plecarea Pastorului Vladimir Pustan a scos la iveală apucăturile perioadei ceaușiste, în care securitatea de umfla pe baza unor zvonuri ȘI NU PE BAZA UNOR ARGUMENTE ȘI MOTIVE BINE ÎNTEMEIATE. Cei care se întreabă de ce nu s-a făcut curățenie în Cultul penticostal ca și în celelalte culte din România, de ce nu s-au debarast cultele de foștii oameni ai securității, sunt perfect justificați. Situația pastorului Vladimir Pustan întărește supoziția că în fruntea cultului penticostal există FOȘTI COLABORATORI AI SECURITĂȚII CARE-ȘI TRĂDEAZĂ IDENTITATEA ACEASTA PRIN ACEST COMUNICAT SCRIS ÎN ”DOI PERI”.

ASTFEL, VOTEAZĂ ȘI TU PRIN ”DA” PETIȚIA ACESTA DACĂ:

Ești alături de Pastorul Vladimir Pustan în experiența executării publice nedrepte făcută de Cultul Penticostal din România?

Consideri că membrii Comitetului Executiv al Cultului Penticostal din România au făcut un abuz prin suspendarea fără motive obiective, temeinice și logice declarate a pastorului Vladimir Pustan ȘI-AR TREBUI SĂ SE AUTOEXECUTE PRIN A-ȘI DA DEMISIA?

Consideri că membrii Comitetului Executiv al Cultului penticostal din România ar trebui să-și dea demisia pentru incapacitate, proastă comunicare și ar trebui făcute alegeri (fie și anticipate)?

ȚI-AI DORI ÎN FRUNTEA CULTULUI PENTICOSTAL DIN ROMÂNIA OAMENI TINERI, CU FRICĂ DE DUMNEZEU ȘI ASUPRA CĂRORA SĂ NU PLANEZE NICIUN DUBIU?

AI DORI SĂ ȘTII DACĂ ”FRATELE” X DIN FRUNTEA CULTULUI PENTICOSTAL DIN ROMÂNIA ESTE COLABORATOR AL FOSTEI SECURITĂȚI?

Nu te lăsa manipulate de pastorul tău și semnează petiția cum îți dictează conștiința.

Votul tău contează. E important pentru sănătatea spiritual a bisericii tale.

Așa să-ți ajute Dumnezeu.


Omul credincios Niculaie    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Omul credincios Niculaie să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook