Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Dna Rosita

/ #13589 Oferta de împrumut.

2013-12-06 05:25

Buna Ziua toți

Sunt Mrs.Rosita Dawson , o reputație , legitimă și o companie de bani creditor acreditat . ne-am împrumuta bani de la persoane fizice la o rată de 3% , care au nevoie de asistență financiară . Ai un credit rău sau vă aflați în nevoie de bani pentru a plăti facturile ? Vrem să utilizați acest mediu pentru a vă informa că am oferi asistență beneficiar de incredere ca vom fi bucuroși să vă ofere un împrumut . . Nici o verificare de credit , 100 % garantat ( e-mail : dawsonrositaloans@live.com )

solicitantul va începe rambursarea creditului la 6 luni după împrumutul a fost transferat la el / ea .

Imposibilitatea de a plăti înapoi împrumutul de la acest așteptat data / perioada , acțiuni legale vor fi luate împotriva reclamantului cu avocatul nostru imediat .

Solicitant care nu este în măsură să se întâlnească cu rambursarea va fi dat două săptămâni mai mult ca o perioadă de grație înainte de acțiuni legale vor fi luate .

Informații :împrumutatul trebuie să furnizeze fie unul dintre următoarele : - un permis de conducere, un pașaport internațional sau o carte de identitate valabilă poartă numele lui / ei . Vi se cere sa completati formularul de mai jos înainte de a putea continua cu împrumut .

FORMULAR DE CREDIT DE APLICARE :

Numele solicitantului : ...............
Adresa : ................
Oras : .......................
De stat : ........................
Tara : ....................
Gen : ......................
Starea civila : ................
Varsta : ..........................
Ocupația : ...................
Rate de venituri : ...................
Spune : ...........................
Numărul de birouri : ................
Mobil : .......................
Suma solicitată : ...............
Împrumut Durata : ..................
Scopul împrumut .....................

După depunerea cererii de împrumut , vă puteți aștepta la un răspuns preliminar la mai puțin de 24 de ore și de finanțare în termen de 72-96 de ore de la primirea informațiilor de care avem nevoie de la tine ma contactati pe email noastre companie : dawsonrositaloans@live.com

Cu respect .
Dna Rosita Dawson .