Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#13576

2013-12-05 17:59

#13573: - demisia

pai iesiti fara sindicate.E vina voastra ca pana acum ati cerut mereu acordul lor,.Voi ii tineti in functii.Deci va meritati unii pe altii.Nu prea vad ce mai e de pierdut.ramane doar sa constientizati asta.altfel ramaneti victimele propriei voastre ignorante.


Musafir

#13577 Re: demisia aici unul ca mine ,i ti da dreptate frai,,daca intelegi mesajul meeeeu

2013-12-05 18:13

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-12-05 18:35


piratul

#13579

2013-12-05 18:54

colegii de la oltchim hai sa fim solitarii cu colegul nostru care a avut azi accidentde munca si sa mergem sa donam sange pentru el.are nevoie de sange grupa 01 sau a2. dumnezeu sa-i dea sanatate.

Musafir

#13580 Re:

2013-12-05 19:02

#13579: piratul -

In sfarsit cidneva gandeste. Bravo . Eu am gr a si dsca va organizati merg sa donez


Musafir

#13581 OLTCHIM? OZON, PARFUM SI 0 NOXE!

2013-12-05 19:06

http://www.realitatea.net/bucatarii-mai-ar-putea-primi-un-spor-de-7prc-la-salariu-pentru-conditii-periculoase-de-munca_1333152.html

Bucătarii M.A.I. ar putea primi un spor de 7% la salariu pentru "condiţii periculoase" de muncă

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201312/w728/chef_davide_at_work_7076...

 

Bucătarii şi spălătoresele din MAI ar putea primi sporuri salariale de 7 la sută pentru muncă în "condiţii periculoase", conform unui proiect de HG lansat în dezbatere publică, prin care se aprobă condiţiile de acordare a sporurilor pentru condiţii grele de muncă acordate personalului ministerului.




Musafir

#13582 Re: Re: Re: Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

2013-12-05 19:16

#13482: - Re: Re: Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

TREBUIE SA PLATEASCA TOTI: COCLETII, SPIRESTII (ARMAND & FELICIA), CERNEVII (CORNELIUS & CONSOARTA), TALPASANU, POPESCU VALENTIN & DENISA, NOROCEL MARINESCU, DANIEL PIRNEA, DANA MARDARE, LAURENTIU ENACHE, MIHAI GURAN, MARIUS PARVU, GHEORGHE PIPEREA, BALAN, STANESCU, DICULOIU, MARIAN DUMITRU!

STITI CE-AU PROMIS ... STITI CE-AU FACUT!

DACA PROBLEMELE OLTCHIM NU SE REZOLVA IMEDIAT, DACA SALARIILE NU SUNT ADUSE URGENT LA ZI, DACA NU SE PLATESC CAT MAI REPEDE RESTANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATILOR ... DEMISIA, "JIHADUL", "POTOPUL"!

revolutia

#13583 Re: demisia

2013-12-05 19:28

#13573: - demisia Atata timp cat Diculoiu si Cernev sunt lideri de sindicat oamenii nu vor mai iesi in fata Pavilionului oamenii sunt scarbiti de amandoi ei isi vad interesele lor personale si de grup nu interesul muncitorilor.

ce mai conteaza liderii de sindicate ... nu inteleg de ce nu se iese la greva , fara lideri ... nu inteleg ce mai e de pierdut , sa oprim tot sa ii vedem atunci cum ne baga in seama .... ori de il inchidem acum ori peste cateva luni ... sau oamenii zic ca lasa sa mai stam asa , mai luam un ban ceva , mai rezistam pana se inchide .... dar in ritmul asta sa ne luam adio de la repornire .... cred ca asta e dilema cea mare ... ori iesim acum si blocam tot si ne baga astia in seama si atunci ori se vinde ori se inchide ... sau asteptam linistiti pana se inchide , pana se activeaza ordonanta .... ponta e un nesimtit , sa n uvina si el la intalnire macar 30 de minute acolo avea timp ... iar restul din guvern care nu au dat pe aici si nu stiu cu ce se mananca oltchimul .... ce sa le mai cerem , deja nu mai cred ca cineva din actuala conducere vrea sa salveze oltchimul sau vrea sa faca ceva bun in tara asta , numai e nici o speranta , o sa ajungem o tara fara productie , fara industrie .... sau asta e scopul sa devenim o tara ecologista ... sunt interesat sa vad la anul la alegeri dupa mizeria pe care o face usl si clasa politica cati dobitoci se mai duc la vot ... cat mai rezista , cat ii mai suporta poporul asta .... cat despre oltchim concluzia este : stati linistiti in banca voastra , mai protestati asa din cand in cand cand e ceva si asteptam finalul , cu cat intarzie mai mult cu atat mai bine , mai luam un ban ceva , ca daca protestam prea puternic si astia il inchid nu ami avem de unde lua bani


Musafir

#13584 Accident de muncă la Oltchim. Un muncitor a fost rănit grav de piatra unui polizor

2013-12-05 19:37

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Craiova/Stiri/Accident+de+munca+la+Oltchim

Accident de muncă, în această dimineaţă, la combinatul Oltchim. Un muncitor de 46 de ani a fost rănit grav, după ce piatra unui polizor l-a lovit în cap.

Bărbatul este lăcătuş mecanic şi lucra în staţia de gaze lichefiate. A fost transportat imediat la Spitalul din Râmnicu Vâlcea, unde a fost operat. În acest moment este internat la secţia de Terapie Intensivă în stare gravă, având în vedere că a pierdut foarte mult sânge.

Combinatul Oltchim funcţionează la o treime din capacitate, asta după ce a intrat în insolvenţă la începutul anului.

Musafir

#13585 VICTOR PONTA

2013-12-05 19:57


Musafir

#13586 Cerem Referendum National IMPOTRIVA exploatarilor cu cianuri si a exploatarilor pentru gaze de sist

2013-12-05 20:27


Musafir

#13587 Companii spaniole vor să participe la privatizarea CFR Marfă şi Oltchim

2013-12-05 21:20

http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/companii-spaniole-vor-sa-participe-la-privatizarea-cfr-marfa-si-oltchim-319743.html

http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_255_x_340/2013/12/05//330604-carlos...

Am informaţii că sunt companii din Spania care doresc să participe la privatizarea CFR Marfă şi a combinatului Oltchim”, a declarat, astăzi, pentru România Liberă, Carlos Sanz Mulas, preşedintele Asociaţiei Firmelor Spaniole din România (ASEMER), în cadrul evenimentului prilejuit cu ocazia înfiinţării acestei asociaţii.

Carlos Sanz Mulas a spus că, în 2014, se aşteaptă ca în ţara noastră să intre câteva instituţii bancare din Spania.


Acesta este de părere că, în România, cota unică este mai scăzută decât în alte state europene, dar contribuţia la asigurările sociale este foarte ridicată.

În România există 500 de companii cu capital spaniol, investiţiile totale ridicându-se la circa 1,7 miliarde de euro.

Conform Institutul Spaniol de Comerţ Exterior, în perioada ianuarie-septembrie 2013, Spaniei a realizat schimburi comerciale cu România, în valoare de 961 de milioane de euro, în vreme ce ţara noastră a trimis în Spania mărfuri în valoare de 757,3 milioane de euro.


Musafir

#13588 Re: SA PLECE! SE PLECE CU TOTII.

2013-12-05 21:24

Dna Rosita

#13589 Oferta de împrumut.

2013-12-06 05:25

Buna Ziua toți

Sunt Mrs.Rosita Dawson , o reputație , legitimă și o companie de bani creditor acreditat . ne-am împrumuta bani de la persoane fizice la o rată de 3% , care au nevoie de asistență financiară . Ai un credit rău sau vă aflați în nevoie de bani pentru a plăti facturile ? Vrem să utilizați acest mediu pentru a vă informa că am oferi asistență beneficiar de incredere ca vom fi bucuroși să vă ofere un împrumut . . Nici o verificare de credit , 100 % garantat ( e-mail : dawsonrositaloans@live.com )

solicitantul va începe rambursarea creditului la 6 luni după împrumutul a fost transferat la el / ea .

Imposibilitatea de a plăti înapoi împrumutul de la acest așteptat data / perioada , acțiuni legale vor fi luate împotriva reclamantului cu avocatul nostru imediat .

Solicitant care nu este în măsură să se întâlnească cu rambursarea va fi dat două săptămâni mai mult ca o perioadă de grație înainte de acțiuni legale vor fi luate .

Informații :împrumutatul trebuie să furnizeze fie unul dintre următoarele : - un permis de conducere, un pașaport internațional sau o carte de identitate valabilă poartă numele lui / ei . Vi se cere sa completati formularul de mai jos înainte de a putea continua cu împrumut .

FORMULAR DE CREDIT DE APLICARE :

Numele solicitantului : ...............
Adresa : ................
Oras : .......................
De stat : ........................
Tara : ....................
Gen : ......................
Starea civila : ................
Varsta : ..........................
Ocupația : ...................
Rate de venituri : ...................
Spune : ...........................
Numărul de birouri : ................
Mobil : .......................
Suma solicitată : ...............
Împrumut Durata : ..................
Scopul împrumut .....................

După depunerea cererii de împrumut , vă puteți aștepta la un răspuns preliminar la mai puțin de 24 de ore și de finanțare în termen de 72-96 de ore de la primirea informațiilor de care avem nevoie de la tine ma contactati pe email noastre companie : dawsonrositaloans@live.com

Cu respect .
Dna Rosita Dawson .


Musafir

#13590 Spaniolii, interesați de Oltchim.

2013-12-06 07:52

Spaniolii, interesați de Oltchim. Mai multe firme iberice vor să participe și la privatizarea CFR Marfă


http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Economie/Stiri/Spaniolii+interesati+de+Oltchim+Mai+multe+firme+iberice+vor+sa+p

Se știe că românii merg în Spania în căutare de locuri de muncă. Mai puţin cunoscut este că spaniolii vin la noi în ţară ca să investească în construcţii şi în industrie. Câteva firme iberice sunt interesate de privatizarea Oltchim şi CFR Marfă.

Oamenii de afaceri iberici spun că România are mai multe atuuri. Unul dintre ele este cota unică mai scăzută ca în alte state europene. Iar celălalt avantaj este forţa de muncă specializată.

O spune chiar preşedintele Asociaţiei Firmelor Spaniole din România. „Cred că suntem într-un proces de schimb foarte important. Este un drum pe care îl facem împreună. Din 2000 lucrez aici şi lucrez cu prieteni şi colegi din România şi cred că este o ţară plină de oameni foarte bine pregătiţi, afirmă Carlos Sanz Mulas.

El a precizat că investitori iberici intenţionează să participe la privatizarea Oltchim şi CFR Marfă. Spaniolii sunt interesaţi şi de industria oţelului.

„Mai sunt încă multe de făcut. Există o creştere a pieţei în domeniul nostru, in sectorul industriei. Firmele trebuie să îşi dezvolte activitatea în industrie, mai ales în domeniul oţelului”, spune mangaerul unei companii, Gabriel Gahete.

Spania este pe locul opt în clasamentul investitorilor străini în România. Mai exact, avem 500 de companii cu capital spaniol. Investiţiile totale se ridică la aproape 1,7 miliarde de euro.

Musafir

#13591

2013-12-06 07:54

Dna Rosita UN MARE SPAM

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-12-06 08:40


OLTCHIM

#13593 DUMNEZEU SA-L IERTE !

2013-12-06 08:56

Colegul nostru de la Oltchim, DORU NEDELUS, care a avut accidentul de munca a decedat noaptea trecuta.A fost un baiat cum rar intalnesti.Mii de cuvinte de lauda la adresa lui. Cine l-a cunoscut cred ca este de acord cu mine. PACAT! DUMNEZEU SA-L IERTE!

Musafir

#13594 Re: DUMNEZEU SA-L IERTE !

2013-12-06 09:45

#13593: OLTCHIM - DUMNEZEU SA-L IERTE !

Dumnezeu Sa-l Odihneasca!


Musafir

#13596 Dumnezeu Sa-l Odihneasca in PACE!

2013-12-06 09:52

http://cammely.files.wordpress.com/2013/01/b1f46bcfdecbd139425f435256d33630.jpg?...

 

 

ASTA SE INTAMPLA CAND CONDUCEREA OLTCHIM INCONSTIENTA SI IDIOATA MUTA OAMENII PE POSTURI SI INVART LA EI DE-I NENOROCESC SACRIFICADU-LE VIATA, EI IN BIROURI ASA FAC, LA OAMENII DE MUNCESC IN SECTII NU SE PRACTICA MISCARILE ASTEA DUPA CUM VOR MUSCHII UNOR CRETINI. ISI BAT JOC SI NE SACRIFICA CU VIATA !!! JOS CONDUCEREA OLTCHIM !!!!!!!!!!!!!!!! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE COLEGUL NOSTRU, STRESAT CU MARE TENSIUNE SA NU LE GRESEASCA CALAILOR CONDUCATORI SI FARA BANI IN BUZUNAR CU GRIJILE SI SPERANTELE IN SUFLETUL SAU.....TOATE ASTEA PENTRU A AVEA UN JOB SI A LE DUCE COPIILOR O PAINE ACASA....REGRETELE MELE SI FAMILIEI SINCERE CONDOLEANTE !!!


Musafir

#13597 Re: WHISKEY PARVULEEE.......

2013-12-06 09:54


Musafir

#13598 Re: Re: Re: Re: Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

2013-12-06 09:55

#13582: - Re: Re: Re: Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

2013-12-05 20:16

#13482: - Re: Re: Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

TREBUIE SA PLATEASCA TOTI: COCLETII, SPIRESTII (ARMAND & FELICIA), CERNEVII (CORNELIUS & CONSOARTA), TALPASANU, POPESCU VALENTIN & DENISA, NOROCEL MARINESCU, DANIEL PIRNEA, DANA MARDARE, LAURENTIU ENACHE, MIHAI GURAN, MARIUS PARVU, GHEORGHE PIPEREA, BALAN, STANESCU, DICULOIU, MARIAN DUMITRU!

STITI CE-AU PROMIS ... STITI CE-AU FACUT!

DACA PROBLEMELE OLTCHIM NU SE REZOLVA IMEDIAT, DACA SALARIILE NU SUNT ADUSE URGENT LA ZI, DACA NU SE PLATESC CAT MAI REPEDE RESTANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATILOR ... DEMISIA, "JIHADUL", "POTOPUL"!


Musafir

#13599 Diculoiu "marele lider"

2013-12-06 10:35

Am revazut dialogul dintre diculoiu si un grevist, cat de ordinar poate fi acest individ - diculoiu, sa afirme ca nu e treaba lui sa scoata oamenii la miting, fiecare face ce vrea!
Diculoiu trebuie doar sa primeasca banii regulat din cotizatiile oamenilor si sa doarma in papuci!
Macar de si-ar sterge zambetul ala de om prost de pe fata!
Oamenilor, trebuie sa ne retragem cu totii din sindicat! Contribuim degeaba! LA cat de rar luam banii, cei 20 de lei CONTEAZA!
Si sa nu faceti marea gafa sa va inscrieti in altul! Toti sunt niste jeguri!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-12-06 10:46