Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #11467 Re: Oltchim

2013-11-11 20:33

#11464: SANDU - Oltchim

Da cernev asta de unde le scoate? Am vazut toate filmuletele postate si el nu apare nici la sosirea lui Gerea si nici in sala.

Dar, surpriza ... apare cernev pe scarile Pavilionului - ca "trompeta" / "vuvuzea" (de fapt aceasta trasatura, de bagator in seama, il caracterizeaza cu precadere) - sa ne spuna ce s-a discutat in sala!!!

Si, ca o paranteza, sa nu uitam cum este caracterizat acest lider, de curand, intr-un articol publicat de  STAREA NATIUNII - http://stareanatiunii.com/oltchim-fata-si-reversul-partea-2.html :
- sindicatul "Victoria", infiintat de curand, este un sindicat fantoma;
- liderul acestui sindicat se lauda ca este prietenul Administratorului juridic Piperea;
- este criticat si pentru ca a facut angajari in plina insolventa (angajari speciale?) si mai ales pentru ca da afara oameni;
- Victoria este un sindicat mascat iar prin liderul respectiv, Guvernul are un reprezentant pe platforma, care are rolul precis de "goarna" si de a mai calma "spiritele";
- liderul de la Victoria, cu trombonul sau, angajat la Fanfara  Guvernului.

Pai de unde stie el? A ascultat pe la usi, s-a uitat ca noi pe filmuletele de mai sus si s-a teleportat in trecut - direct pe scarile Pavilionului, s-a uitat pe gaura cheii sau a lasat cineva telefonul deschis in sala pentru a auzi si el ce se discuta despre Oltchim?

Terminati odata cu acest individ asa cum a facut si USG-ul acum 15 ani de zile! Maturati scarile Pavilonului cu el pentru ca si asa ii place sa se dea pe sticla, scuipand in microfoane si cu scarile Pavilionului lipite de talpile piciorelor!