S.O.S. familia!


Musafir

/ #24

2013-10-18 20:57

acum vad cat de aberant este regulamentul CNA. nu tine neaparat de emisiunea Pro-tv.

Nu pot fi difuzate emisiuni interactive în care:
a) publicul apelează la vrăjitori şi prezicători sau la activităţi interzise prin lege.


cine este publicul? cei din sala, participantii si telespectatorii care pot participa interactiv. de parca vrajitoria si prezicatoria ar fi brevetate pe undeva si or fi vreun algoritm care da rezultate corecte, vrajitoriile astea. si cum ii poti controla daca au folosit vrajitoria si prezicatoria????e adevarat ca se pot intampla lucruri, dar oare chiar si in direct?

CNA-ul ne apara noua curatenia audiovizualului? sunt stupefiat. e adevarat ca vrajitoria si prezicatoria sunt de prost-gust oricum ar fi.

dar sa revenim.
cat despre emisiunea cu homosexuali de la Pro-tv, eu cred ca cei doi homosexuali au apelat la o ilegalitate, celelalte cupluri au fost inselate, iar premiul oferit nu li se cuvenea nicidecum celor doi homosexuali, care ar fi trebuit descalificati din start .

cred ca celelalte cupluri care au participat la acea emisiune ar trebui sa-i dea in judecata pe cei de la Pro-tv sa reatribuie premiul in mod corect celor care au indeplinit toate conditiile, chiar cele prevazute de legea din Romania, ce sta si la baza realizarii emisiunilor TV.

pentru ca, spre deosebire de cuplurile normale, care si-au asumat responsabilitatea in mod oficial in fata legii si in fata lui Dumnezeu, mascaricii homosexuali (si nu-s mascarici pt ca sunt homosexuali ci sunt mascarici pur si simplu) au transformat casatoria intr-o flendureala copilareasca, "uniunea" dintre ei fiind o banala intelegere din priviri, atingeri si verbala, care nu presupune nici intemeierea unei familii in adevaratul sens al cuvantului, nici nimic. totul sub umbrela iresponsabila a diveristatii si a pro-tv, oblajiti si de CNA mai nou. si-au batut joc si de Constitutia Romaniei (ART. 48), si de legile si institutiile acestei tari, si de romani cu sau fara familii in general, cu credinta sau fara in Dumnezeu.

deci, daca Pro-tv pierde acest "meci" trebuie obligat sa-i recheme pe participanti, sa li se dea dreptul la rectificare conform :

TITLUL IV
Dreptul la replică şi la rectificare

CAPITOLUL I
Procedura exercitării dreptului la replică şi la rectificare

ART. 49
Orice persoană fizică sau juridică ale cărei drepturi sau interese legitime au fost lezate prin prezentarea în cadrul unui program audiovizual a unor fapte neadevărate beneficiază de dreptul la replică.

din - DECIZIE Nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual

sa se refaca emisiunea scotand nunta homosexualilor care si-au facut propaganda, activisti la act-q fiind, sa se dea lamuriri si clarificari, si despagubiri morale si de imagine tuturor participantilor si vacanta pentru "luna de miere". mi se pare ca ar fi echitabil la ce umilinta au fost supusi. si apoi sa se ceara scuze in mod public tuturor romanilor jigniti pe motive de credinta in acea emisiune, si tuturor familiilor oneste din Romania care aduc cinste acestei tari si care au fost injosite prin premierea unei parodii de cuplu zisa "familie", zisa "casatorita". asta da, ar fi o rectificare a demnitatii intregii Romanii.

(cred ca stiu un participant care a fost umilit, in mod direct si indirect prin mass-media, la acea cacealma de emisiune si care cred ca ar fi bucuros sa se faca dreptate. cred ca trebuie contactat)




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...