Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Alain DeLon

/ #1308 intrigi... dar sa stim si noi

2013-02-23 07:49

Eu chiar va rog sa spuneti despre ce intrigi e vorba si despre ce dedesupturi, asa mi se pare corect fata de toata lumea!

Este o tara libera, exista posibilitatea sa adere fiecare la ce sindicat vrea, in functie de crezul fiecaruia. Nu inteleg de ce toata treaba asta s-a transformat intr-o lupta Roibu vs Cernev... hai sa fim seriosi; nu cred ca detine Roibu adevarul absolut (ca dovada rezultatele) asa cum probabil nici Cernev. Si nu inteleg de ce asa mare tragedie ca a indraznit vreunu sa contrazica planurile marete ale nu stiu cui, astfel incat sa se ajunga la amenintari directe si in direct. Speram ca s-a depasit momentul Ceausescu.

Daca exista mai multe sindicate inseamna ca oamenii au niste teluri, niste idealuri, asta nu inseamna ca ala e mai prost si alaltul mai destept! Eu stiu ca sunteti colegi de zeci de ani acolo si nu pricep de unde vrajba asta.

Trebuie insa sa fie foarte clar pentru toata lumea : statul nu mai vrea sa dea bani in acest moment si in aceasta conjunctura Oltchimului! Functionarea de pana acum s-a bazat pe banii de la stat - asta e limpede fie ca esti din Oltchim, fie ca nu, fie ca vrei sa crezi, fie ca nu - treaba este ca pana acum nu ati vrut nici unul din voi sa vdeti!