Votati pentru mentinerea religiei in scoli
daca si voua v-ar zice sa schimbati religia ati face pentru popor? nu prea cred. Ganditi-va si voi un pic.
NIHIL SINE DEO
https://www.facebook.com/carmen.datcu.7?fref=ts
Re: Sunt de acord cu predarea religiei in scoli
decizia CCR
Cu o petitie nu o sa modificati decizia CCR. Nimeni nu este mai presus de lege. Art 1 alineatul 2 din Constitutie.Nici macar preotii.Omul se supune legii ,nu religiei!!!
Hai sictir!
sunt pentru religie in scoala...trunchi comun....si consider un act de discriminare..mi se pare absurd ca o majoritate sa semneze cerere...acest lucru ar fi pentru minoritate.deci,cel de alta religie...cilt sau denominatiune religioasa ar trebui el sa semneze o cerere pron care sa isi dea acordul sau nu pentru participarea la ora de religie ortodoxa....parerea mea este ca ramanerea religiei in scoala nu il afecteaza pe elev sub nici o forma....din contra....ii aduce beneficii sufletesti care in timp pot caracteriza pozitiv cetateanul de maine....
religia in scoala
Sa ramina in scoli,dar sa fie prima sau ultima ora din programul orar,sa vedem cine mai e dornic sa invete.
cu consternare de tot ce se intampla in tara asat
Amalia - cetatean roman
Ateism Critic
Sper sa se scoata cat mai repede religia din scoli, este o pierdere de timp si o spalare pe creier. Oricum, Dumnezeu este inventat de oameni asa ca mai duceti-va in pula de de creTini.
Parintii, sa se roage zilnic la Dumnezeu pentru protejarea "darului nepretuit" pe care l-au primit: pentru copiii lor ! Religia nu te invata sa fii rau, sa faci rau sau sa doresti raul.
NIHIL SINE DEO !
Re: Re: REligie?!?!
SA VA FIE VOUA, TUTUROR, RUSINE CA SUNTETI NISTE REDUSI MANIPULATI DE BISERICA VOASTRA PLINA DE HOTI SI DE PROPAGANDISTI!!!
EU CONSIDER CA FIECARE ARE DREPTUL, DACA VREA, SA FACA PARTE DINTR-O RELIGIE SAU NU!!!
RELIGIA ORTODOXA OBLIGATORIE IN SCOLI MI SE PARE UN ABUZ, SI NU O VOI SUSTINE NICIODATA!!!
JOS PROSTIMEA!!! INTOARCETI-VA IN EVUL MEDIU CACI ACOLO VA ESTE LOCUL...SA VA ARDA PE RUG INCHIZITIA!!!
| This discussion has been closed. |