Votati pentru mentinerea religiei in scoli
Dreptul de a evolua constient
Religia reprezinta echilibrul unui popor in momente de bucurie maxima sau criza .Drept urmare lasati sansa generatiilor viitoare de a evolua constient.
Re: Re: Re:
Sf Boca, ce raspuns demn unui om crestin ai dat, ce model de om moral si bun esti prin insulta adusa.
Asa crestini sa tot avem...
Re: Romani incuiati la minte
#37: marius - Romani incuiati la minte
Le e greu sa inteleaga un lucru asa de complex :))
Doamne ajuta!!!
Re: nu e refuzat nimic
Nu se refuza predarea religiei in scoala. Trebuie depusa la scoala cerere ca fiul dumneavastra sa ia parte la orele de religie. Prinde bine sa mai mearga parintii pe la scoala copiilor
Nu vă dați seama că răul acesta nu va putea fi schimbat ușor. Poate niciodată. Fiecare este răspunzător înaintea lui Dumnezeu și a propriei sale conștiințe.
votez pt religia ortodoxa in scoala!
Fara EL,nimic nu este!
Re: Re:
Asa este....noi nu facem nimic ..trebuie cumva sa reactionam nu sa asteptam...
Re: Sunt de acord cu predarea Religiei în școală. Nu cred că a deranjat pe cineva...sau poate....une
As vrea sa vad cine va lua apararea credintei...si cati din cei care sunt aici se vor ridica si vor spune hai sa iesim in strada si sa protestam...va spun ca NIMENI...
E foarte important
Religia este baza morală a generației de mâine, este educația moral-spirituală a copiilor. Dacă nu au noțiuni despre credința lor, nu pot să ajungă la fericirea adevărată. Profesorul de religie trebuie să fie plin de dragoste, iar modelul dascălului este Hristos. Elevii se atașează foarte mult de profesorul de religie, iar atunci când pleacă din școală, copiii suferă, așa de mult încep să țină la el. Cea mai mare problemă a lor este faptul că sunt debusolați, nu știu ce vor de la ziua de mâine, le e frică de viitor, cu tot teribilismul lor. Le este frică de viitor. Religia este absolut necesară în școală, este un instrument de educație, de formare morală, adică omul are, prin construcția lui, nevoia de a crede în ceva înalt. Dacă nu ar mai fi religia în școală am fi mai săraci, cel puțin din punct de vedere moral, categoric da. Fiecare generație are nevoie de niște precepte morale, iar religia este un factor necesar și util în formarea omului
IncultRe: Re: REligie?!?!
| This discussion has been closed. |