Sustin Platforma Romania100
Alătură-te echipei România 100!
SIMPLU ONESTITATE SINCERITATE TRANSPARENTA
dr.Samarescu
Ilinca Reynolds
Trompetele unor partide au avut grija sa le faca o propaganda negativa, dar oamenii onesti din aceasta tara l-au simpatizat pentru ca a fost singurul guvern care a lasat justitia sa-si faca treaba si care a incercat sa depolitizeze administratia. Cu toate ca a fost sabotat constant in Parlament, amenintat cu retragerea sprijinului, cu chemari peste chemari in anumite comisii ale acestuia unde alesii se trezeau uneori din somnul cel bine platit, a incercat sa reorganizeze cnadnr, numind directori care chiar au vrut sa faca ceva. La fel la Sanatate, Fonduri europene......Pe mine nu ma pacaleste propaganda anti Ciolos, deci sunt pentru a sprijini aceastalatforma.
Cer mai mult curaj in abordarea diferitelor proiecte pecare si le propune si mai ales coerenta si consecventa in implementarea acestora.
Si, cu toate ca m-am lungit cu vorba, domnule Ciolos, piatra decapatai a oricarui guvern, trebuie safie terminarea introducerii canalizarii si apei la sate. Nu suntem in stare sa finalizam acest obiectiv? As conditiona orice investitie la sate de finalizarea canalizarii si a legii 18/1991.
atitudinea vis a vis de casatoriile Homo
inainte de a ma inscrie in platforma Romania 100 ,as dori sa cunosc care este politica acestei miscari fata de ,,familia traditionala ,, ?
Daca ne dorim o Romanie frumoasa, curata, prospera, cu oameni bine pregatiti, se poate realiza doar daca suntem PREGATITI sa facem acest efort IMPREUNA.
Un pensoinar
Fie si numai, din nemultumirea ce o am fata de clasele politice, mi-am dorit sa gasesc altceva, bazat pe bunul simt, dreptate. Nu mai zic, ca din partea domnului Ciolos, am simtit, ca un om politic, prin viziunea sa politica si atitudine ne face cunoscut, ca in politica se poate regasi, onestitate, modestie, conjugate cu fermitatea omului poltic.
Imi doresc sa ne trezim multi, mai multi, din lehamitele ce ne-au facut sa fim delasatori ca cetateni, sa ne prostim. Am citit ca: " ignoranta si indiferenta, ar duce la prostie" spune Horatiu Malaiele, sunt convinsa. Mult succes !
Va multumesc dar nu ma ridic la nivelul intelectual al oamenilor de care are nevoie dl.Ciolos . Va admir, va sustin asa cum pot ...imi doresc ca Romania sa fie din nou respectata , asa cum merita ! Succes , oameni buni ! Succes , d-le Ciolos ! "Speranta moare ultima "
Re:
#10: -
Bună ziua,
Câmpurile nu sunt obligatorii. Mai încercați încă o dată înscrierea.