Stop internarii copiilor in spital fara parinti!
nu este normal asa ceva
Nu este normal sa ii lăsăm singuri.
Pentru ca ei au nevoie de un părinte lângă ei! COPII AU NEVOIE DE AFECȚIUNE,PE LÂNGĂ TRATAMENT!
Am semnat această petiție pentru că în luna Aprilie (2016) am fost nevoiți să mergem la Spitalul de Pediatrie din Oradea pentru a ne trata fiica de 1 an și zece luni, după ce la Secția de boli infecțioase a Spitalului de Pediatrie din Sibiu nu au lăsat nicidecum pe niciunul dintre noi (mama sau tatăl) să rămânem cu fetița. Credem că aceste situații trebuie să fie oprite!!!
Să ferim Sibiul de spiritul BARNEVERNET!!!
pentrucă Părinții trebuie să fie,cu Copii.
Am semnat aceasta petitie deoarece am si eu doi copii si am avut unele probleme si a fost nevoie de internarea lor sini nici nu imi imaginez cum ar fi sa -ti lasi copilul singur mai ales ca nu sunt destule cadre medicale(asistente) ca ei sa fie supravegheati tot timpul ceea ce cred cu tarie ca este necesar.Mult succes.
Am semnat pt ca este peste puterea mea de a intelege cum sa iti poti lasa puiul mic bolnavior departe si neajutorat.Asa ceva este inadmisibil si trebuie sa se schimbe, si nu doar in spitalul din Sibiu ci in toate spitalele care au astfel de reguli, pt ca sunt sigura ca nu este singurul din tara de asa natura!
Și azi încă mai plang după acea experiență și sunt foarte speriata sa nu mai ajungem acolo..
| This discussion has been closed. |