Stop internarii copiilor in spital fara parinti!
schimbarea sistemului
Copiii internati au nevoie de mama ptr a raspunde mai bine tratamentului si a nu ramane cu traume.
Sunt mama si medic. Exista momente cand nu poti trata acasa si trebuie internare. Am trecut prin asta cand avea copilul meu 1 an si 7 luni si a stat o bunica cu el 3 zile in spital, ca aveam bebe de 1 luna alaptat. Bunica venise prima oara la noi, statuse cu el jumate de zi inainte sa ajungain spital. Dar stia ca e din familie. Tatal a mers la el in fiecare zi de 2 ori. Perfuzii doar in prima zi a primit, pe flexula pusa in urgenta Nu l-a chinuit nimeni, a mancat cat de cat. Revenit acasa era slab, cadea din picioare si abia reusea sa umble. Si stiu sigur ca a avut bunica grija de el. Internarea in sine l-a dat peste cap. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi insemnat sa ramana singur, legat de pat, fara noi. Este inuman si inacceptabil si nu ar trebui sa se intample. Copiii bolnavi au nevoie de prezenta unui parinte langa ei. Un adult are nevoie de cineva langa el cand se simte rau, ce sa mai zicem de un copil, mai ales unul care nu stie vorbi si exprima ce simte!
Pentru ca sunt mama,pentru ca solidarizez cu toate mămicile,pentru ca nu as vrea sa fiu in locul lor,si de ce sa nu ajut daca pot!Doamne ajuta!
Re: Re:
De ce ai acceptat?eu nu as fi acceptat sub nici o forma asa cv
Re:
Nu exista alte spitale in alte orase?????chiar asa dc ne zic sa ne aruncam in cap o facem doar ca asa e legea????
Pt ca sunt mama a doi copii si este revoltator ceea ce se intampla la acest Spital.
Vreau sa va impartasesc experienta noastra la spitalul de copii iasi unde dupa internare am fost amenintata sa ies din sala de tratamente pentru a i se pune copilului branula.
Daca refuz sa ies nu i se acorda ingrijiri copilului. Un momentul in care am refuzat sa imi las copilul singur pe mana lor au avut doamnele grija sa se razbune pe bietul copil de 4anisori.
Rusine . rusine . faceti de ras sistemul si cadrele medicale care chiar se lupta cu morile de vant..
Dragi mamici va implor nu mai lasati copii singuri in spital. Nu va jucati cu viata lor.
Multa sanatate la pitici si mamici.
Hristos a inviat.
| This discussion has been closed. |