Stop internarii copiilor in spital fara parinti!
Am doua fetite mari, acum, dar odata au fost mici si nu imi imaginez ce ar insemna lasarea unui copil indiferent de varsta intr-un spital. Este o cruzime si un stres inutil atat pentru familie cat si pentru copil. Spitalele din Cluj si Alba-Iulia la care mi-am tratat eu fetitele permiteau internarea unui adult impreuna cu copilul.
Eu traiesc in Spania si aici mama este obligatorie...nimeni nu poate avea mai multa grija de bebele tau decat tu,si mai ales in momentele lui de durere...mama obligatorie cu copilul pt.ai oferi macar liniste acestuia si imbratisari si mai ales pt a vedea cum se comporta medicii cu minorul tau
Vrem sa se respecte drepturile copilului! Dreptul copilului este de a sta langa mama lui !
Pana la urma aceasta petitite sustine normalitatea aplicata, de altfel, in orice tara civilizata. E nefiresc sa desparti un copil mic de parintii lui pe perioada internarii. Sper sa fie semnata de cat mai multa lume.
Doresc internarea cu copii,am avut fetita la 5ani internata la infectioase isi este traumatizata si acum.pt un simplu consult imi plange de lesina acum,
| This discussion has been closed. |