Solidaritate_cu_Andrei_Gorzo
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Solidaritate_cu_Andrei_Gorzo
|
Musafir |
#12015-10-21 13:48Am semnat pentru ca si pe mine m-a statul afara din facultate si m-a si arestat si oricand putea fi altcineva in locul meu; concediat pe-un criteriu aleatoriu, cum se intampla de obicei in romania; ca daca zic ceva de oamenii de la puterea, nu mai are nimeni dreptul la opinie ca vine politia si ma aresteaza; ca ei de la putere mint si ii mint si pe oameni, dupa aia-i trimit in concediu fara salar; ca sa n-aiba nici drept sa faca greva, ca nu vor avea nici ce manca daca nu fac ce le spune de la stat; e-o dictatura |
|
| |
|
Musafir |
#22015-10-21 14:17Cine sint acele persoane cu putere de decizie daca nu noi Societatea Civila? |
|
| |
|
Musafir |
#32015-10-21 17:48Pentru că-mi pasă. |
|
| |
|
Musafir |
#42015-10-21 18:30PT DREPTATE! |
|
| |
|
Musafir |
#52015-10-22 03:59Am apreciat intodeauna meritocratia. |
|
| |
|
Musafir |
#62015-10-22 10:03Pentru ca imi place cum scrie dl. Gorzo. |
|
| |
|
Musafir |
#72015-10-22 16:00am semnat, e talentat, merita |
|
| |
|
Musafir |
#82015-10-22 17:38pentru ca ma deranjeaza coruptia si lipsa de integritate a celor care iau decizii in Romania |
|
| |
|
Musafir |
#92015-10-23 10:37Andrei Gorzo este nu doar un critic de film foarte valoros, dar si un profesor excelent. Spun asta pentru ca l-am avut profesor si pot spune fara regrete ca mi-a deschis ochii in multe privinte. E ridicol si rusinos ca UNATCul nu sprijina ascensiunea profesionala la care are dreptul un profesor cu calitatile lui Andrei Gorzo. |
|
| |
|
Musafir |
#102015-10-23 11:10Pentru ca vborbim despre o nedreptate -si o ilegalitate, de altfel - strigatoare la cer... |
|
| |
|
Mihai Fulger |
#11 Andrei Gorzo2015-10-24 22:18Andrei Gorzo este cel mai valoros critic de cinema si filmolog roman lansat dupa 1989. Obtinerea postului de conferentiar, pe care il merita mai mult decat oricine altcineva, reprezinta doar o etapa, insa una absolut necesara, intr-o cariera universitara stralucita. Suspendarea validarii concursului castigat de el este o miselie si sper ca petitia sa fie semnata de cat mai multe persoane, pentru ca decidentii din UNATC sa repare cat mai curand aceasta nedreptate. |
|
| |
|
Musafir |
#122015-10-25 05:35Pentru că vreau ca Legea Educației și Regulamentul concursurilor de promovare a cadrelor didactice universitare să fie respectate. Pentru că Andrei Gorzo este unul dintre cei mai importanți lideri de opinie în domeniu, la nivel național și european. |
|
| |
|
Musafir |
#132015-10-26 06:05Pentru ca valorile trebuie aparate |
|
| |
|
Musafir |
#142015-10-26 06:21Citesc de ani de zile cronicile lui Andrei Gorzo și-l socotesc cel mai important critic de film al momentului. Acestui om de valoare i se face o nedreptate crasă și protestez pe această cale împotriva acestui fapt. |
|
| |
|
Musafir |
#152015-10-26 11:20Andrei Gorzo e unul dintre cei mai valorosi tineri critici de film de astazi. Cauza sa meritas sustinuta de intregul mediu academic romanesc! |
|
| |
|
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți.
Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel?
Alte petiții care v-ar putea interesa
Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie