Petitieonline.com

SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU

Cei care nu au semnat petiţia, îl vor pe băsescu la Cotroceni până în februarie 2015???

Musafir#1 Apr 07, 2014, 04:56
Clasa politica nu este interesata de debarcarea matrozului!
Musafir#2 Apr 07, 2014, 06:04

Trimiteti invitatie lui Crin Antonescu si sustinatorilor lui platiti din A3, Radu Tudor si Oana Stanciulescu!

Musafir#3 Apr 07, 2014, 09:57
eu nu sunt antibasist, sunt contra abuzurilor si ilegalitatilor facute de orice parlamentar sau om politic in general
Musafir#4 Apr 07, 2014, 15:52
DE ACORD;JOS BASE',si il aducem la guvernare pe nasul oprea , un traseist,un tradator,nas al PANDURULUI DE LA GORJ ,''sef al mafiei personale a lui NASTASE''!!!! IATA CUM,CU SUFLETUL INDURERAT,CA AL TARANISTILOR IN ANUL2000, VOM VOTA PROBABIL, SCHIMBAREA UNEI GASTI DE TALHARI, CU ALTA!!!!!AJUTA BUNULE DUMNEZEU ,DA-LE SANATATE SI PUTERE DE MUNCA TINERILOR DE LA A.N.I.,D.N.A.etc.
Musafir#5 Apr 07, 2014, 16:16
MONA,EU SUNT SIDERATA,BINE,NU PESTE 7 MILIOANE,CATI,I-AU SPUS SA PLECE,DAR,15,20% DIN ACESTIA ,NU IL MAI VOR,IL URASC ,DAR NICI UN DEMERS PRACTIC,D-ZEULE...O PETITIE,SA INTELEG,CA S-AU BLAZAT SAU,LE ESTE TEAMA ?,IES IN STRADA PTR.MONARHE ,IMPOTRIVA GAZELOR DE SIST ,EU NU MAI IMI GASESC VOCABULARUL.IARTA-MA.

Musafir#6 Apr 08, 2014, 11:53
Evident, vreau sa plece si voi fi prezent la orice tip de manifestare prsupune asta. Pacat ca suntem asa de putini fermi!
Musafir#7 Apr 18, 2014, 18:45
demisia si la brutarie !
Musafir#8 Apr 19, 2014, 07:07
DOAMNE, fereste! Ii termina pe totzi, e in stare, oricum, sa iasa in strada si sa traga cu armain oameni! Noroc ca DUMNEZEU l-a lasat zbanghiu la ochi si e cam greu sa fixeze tzintele!
Musafir#9 May 21, 2014, 06:07
il vrem la puscarie
Musafir#10 Jan 24, 2016, 03:20
AL CUI JOC IL MAI FACETI>>>>IN LOC SA CERETI INFIINTAREA DE LOCURI DE MUNCA>>>CERETI BALIVERNE>>>NU VI SE PARE CA ACEST POPOR A DEVENIT"MILOG" SI LENES????

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Publicitate plătită

Petitieonline.com va promova această petiție către un număr de 6,000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Alege-ți bugetul
Metoda de plată
PayPalGoogle PayApple PayCard bancar

Alegeți o metodă de plată pentru a continua.