SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU
SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU / Anunțuri / AVEŢI CURAJ SĂ SEMNAŢI PETIŢIA??? / Comentarii
|
Musafir |
#12014-03-18 05:32Bineinteles ca DA |
|
| |
|
Musafir |
#22014-04-02 07:08 Am semnat. |
|
| |
|
Musafir |
#32014-04-10 18:19Eu si sotia mea, am semnat deja! Dar am motive personale, sa nu distribui prietenilor- teama!!! |
|
| |
|
Musafir |
#42014-04-19 05:00Ii DORESC DIN SUFLET ACETEI FIINTE -HIENA UMANA, SA AIBA PARTE DE UN LOC LA CREMATORIU CENUSA , INSA DE VIU . |
|
| |
|
Musafir |
#52014-04-19 07:15Da! Unde se poate semna? |
|
| |
|
Musafir |
#6 musafir2014-04-19 07:42AM SEMNAT ! |
|
| |
|
Mona Nicole |
#7 Re:2014-04-20 09:55Accesaţi acest link, apoi completaţi datele solcitate în partea de jos a paginii, după ce citiţi petiţia: http://www.petitieonline.com/solicitm_referendum_pentru_demiterea_preedintelui_bsescu CONFIRMAŢI SEMNAREA PETIŢIEI DIN MESAJUL PRIMIT PE E-MAILUL CU CARE V-AŢI ÎNREGISTRAT!
|
|
| |
|
Musafir |
#82014-09-10 06:48am votat am semnat petitieonline.com si degeaba ,iar daca vom vota iarasi tot degeaba ne vom face de ris,si afara ,voi inclusivmulti politicieni nu stiu ?ca orce presedinte de stat e pus si sustinut in functie ,de servicile secrete!!!!!!aceste servicii,fac toate jocurile in orce tara ,deoarece este o structura care are acces nelimitat la banii bugetului ,cit si a celor negri!!asa ca lasati-o balta cu suspendarea pina cind asi va termina mandatul apoi sa raspunda pt cele realizate ,o zi buna va doresc ,A.M.R.-UL in scadere |
|
| |
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți.
Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel?
Alte petiții care v-ar putea interesa
Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie