Petitieonline.com

SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU

AVEŢI CURAJ SĂ SEMNAŢI PETIŢIA???

Musafir#1 Mar 18, 2014, 05:32
Bineinteles ca DA
Musafir#2 Apr 02, 2014, 07:08
Am semnat.
Musafir#3 Apr 10, 2014, 18:19
Eu si sotia mea, am semnat deja! Dar am motive personale, sa nu distribui prietenilor- teama!!!
Musafir#4 Apr 19, 2014, 05:00
Ii DORESC DIN SUFLET ACETEI FIINTE -HIENA UMANA, SA AIBA PARTE DE UN LOC LA CREMATORIU CENUSA , INSA DE VIU .
Musafir#5 Apr 19, 2014, 07:15
Da! Unde se poate semna?
Musafir#6 Apr 19, 2014, 07:42

musafir

AM SEMNAT !
Mona Nicole#7 Apr 20, 2014, 09:55

Re:

#5: -

Accesaţi acest link, apoi completaţi datele solcitate în partea de jos a paginii, după ce citiţi petiţia:

http://www.petitieonline.com/solicitm_referendum_pentru_demiterea_preedintelui_bsescu

CONFIRMAŢI SEMNAREA PETIŢIEI DIN MESAJUL PRIMIT PE E-MAILUL CU CARE V-AŢI ÎNREGISTRAT!

Musafir#8 Sep 10, 2014, 06:48
am votat am semnat petitieonline.com si degeaba ,iar daca vom vota iarasi tot degeaba ne vom face de ris,si afara ,voi inclusivmulti politicieni nu stiu ?ca orce presedinte de stat e pus si sustinut in functie ,de servicile secrete!!!!!!aceste servicii,fac toate jocurile in orce tara ,deoarece este o structura care are acces nelimitat la banii bugetului ,cit si a celor negri!!asa ca lasati-o balta cu suspendarea pina cind asi va termina mandatul apoi sa raspunda pt cele realizate ,o zi buna va doresc ,A.M.R.-UL in scadere

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Publicitate plătită

Petitieonline.com va promova această petiție către un număr de 6,000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Alege-ți bugetul
Metoda de plată
PayPalGoogle PayApple PayCard bancar

Alegeți o metodă de plată pentru a continua.