Petitieonline.com

SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU

SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU ODATĂ CU PRIMUL TUR AL ALEGERILOR PREZIDENŢIALE DIN NOIEMBRIE 2014

Musafir#1 Jul 09, 2014, 16:59
Buna idee!
KEUL FLORIN ROMANIA#2 Jul 09, 2014, 17:15
EU UNUL DEJA IL CONSIDER PE BASESCU ISTORIE....SIGUR , DACA POPULATIA VREA ASTA , O FACEM !!! PROBLEMA MEA DEJA NU MAI ESTE BASESCU , ESTE SA SE TERMINE REGIMUL BASESCU , SA SE TERMINE CARACATITA BASESCU . ASTA MA PREOCUPA LA MAXIM , IL VREAU PE DOMNUL TARICEANU PRESEDINTELE ROMANIEI , PE DOMNUL PONTA PRIM MINISTRU SI USL , CU PLR IN COMPONENTA SA GUVERNEZE TARA !!! ASA SA NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU , MONA !!!
Musafir#3 Jul 09, 2014, 17:48
Scrie un comentariu
Doina#4 Jul 09, 2014, 17:54

Revolta

Ar fi chiar culmea ca acest nemernic sa mai si beneficieze, dupa expirarea mandatului, de facilitatile acordate fostilor presedinti. Asta a fost blestemul tarii noastre, nu presedintele ei. Trebuie facut totul pentru ca acest individ, bolnav psihic, sa ajunga la puscarie, acolo unde ii este locul si pentru a i se confisca tot ce ne-a furat. El, familia si ceilalti acolitit ai lui.
Musafir#5 Jul 09, 2014, 17:58
foaia pentru votul suspendari presedintelui sa nu fie separata in primul tur dar pe foaia cu candidatii !
Musafir#6 Jul 10, 2014, 02:21
Buna ideie !
Musafir#7 Jul 10, 2014, 03:15
PTR MINE ACEST CETATEAN PE NUMELE LUI BASE TRAIAN NU ESTE PRESEDINTE.ESTE UN OM CE ABUZEAZA DE VOTUL A 7 MILIOANE DE CETATENI.NU NUMAI EL AR TREBUI DEMIS CI SI CEI DE C.C.R CARE NE-AU CALCAT IN PICIOARE VOINTA NOASTRA
Musafir#8 Jul 10, 2014, 04:39
nu merita nimic individul asta,nici macar un scuipat
Musafir#9 Jul 10, 2014, 04:57
Eu am postat asta inca de anul trecut! Sunt de acord cu referendumul de demitere(definitiva!) a lui Basescu,in ziua primului tur al prezidentialelor! Asa s-ar asigura cvorumul tembel de 50% din listele electorale permanente!
Musafir#10 Jul 10, 2014, 05:56
de acord
oprea#11 Jul 10, 2014, 05:57

jos tiranu

de acord cu referendum
Musafir#12 Jul 10, 2014, 06:59
A fost demis.Nesimtitul nu a inteles,vrea presedinte cu dea sila,da-l DRACU,IZOLATI-L,NU-L MAI BAGATI IN SEAMA,oricum e un gunoi ales,sustinut inca de nesimtiti ca el,si nu sunt putini,am primit amenintari din diferite directii,ordinarii care-l sustin nu sunt putini.Eu il desfid.
Musafir#13 Jul 10, 2014, 14:39
Foarte bine gandit ,felicitari .Mergem tot inainte
Musafir#14 Jul 11, 2014, 17:27
Si eu subscriu demiterea!!!!!
Musafir#15 Sep 11, 2014, 15:59
bravo,bravo,uite ca mai avem si oameni care gandesc cum putem scapa de cancer prin extirpare,doar n-o fi mai tare base,curtea decat 7'4 mil.de romani ,afar, cu iei dintr-o miscare

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Publicitate plătită

Petitieonline.com va promova această petiție către un număr de 3,000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Alege-ți bugetul
Metoda de plată
PayPalGoogle PayApple PayCard bancar

Alegeți o metodă de plată pentru a continua.