SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU
DE CE NU SPUNE-TI MAI MULTE DESPRE ACEASTA INITIATIVA NU STIAM DE EA NU AM AUZIT SI CRED CA TOTI ANTIBASISTI AR SEMNA-O CA AR STII DE EA
validarea semnaturilor
atit pe computer cit si cele votate de noi in 2012 daca stringem acum spre adresare catre senat ,camera,parlament totul ar fii mai corect daca am stringe catre BEC IN FIECARE LOCALITATE SEMNATURI LA LOCUINTELE OAMENILOR,PENTRU ACEASTA DEMITERE!PRIN ORGANIZATIILE DE PARTIDE CU AJUTORUL DEPUTATILOR!
Re: validarea semnaturilor
#104: - validarea semnaturilor
Am postat 3 anunţuri cu privire la locul în care pot fi găsite mai multe informaţii şi unde putem să ne unim şi să facem cunoscută petiţia.
Ar fi bine ca fiecare să distribuie postările făcute pe Facebook cu link-ul acestei petiţii, fiindcă nu am primit ajutor din partea televiziunilor, chiar dacă i-am informat de existenţa petiţiei, dar orgoliile lor s-ar putea să fie mai mari decât interesul naţional şi antibăsismul invocat şi declarat de unii.
http://www.petitieonline.com/a/77122
Re:
Noi nu putem aplica acea procedură, doar parlamentarii pot!!!
Am postat şi altă petiţie, anul trecut, după datele obţinute la recensământ, pentru revizuirea hotărârii CCR de invalidare a referendumului din 2012, am trimis-o parlamentarilor, dar nu am primit vreun răspuns la acea petiţie, ce a fost semnată de 300 de persoane, doar:
Re: validarea semnaturilor
#104: - validarea semnaturilor
Bai latrina3 , lasa netul si pune mina pe gramatica. Vezi ca nu-ti mai da varanul 5 lei pentru postare
Dupa ce-l vad pe asta acolo unde ii este locul, adica dupa gratii, si cu averea confiscata, incl. de la odraslele lui, pot "da coltul" multumit!
Re:
Am postat mai multe informaţii la secţiunea "Anunţuri": http://www.petitieonline.com/a/77122
Acolo găsiţi link-uri ce vă direcţionează pe pagina de Facebook creată pentru această petiţie. Încercaţi să distribuiţi mesajele, fiindcă cei de la televiziuni nu au dat curs solicitării de a face publică la tv această petiţie. Doamne ajută!
Cvorum!
Re: Cvorum!
Petiţia iniţiată de către Antena3 NU ERA PENTRU DEMITERE, adică în conformitate cu procedura legală, ci era o petiţie ineficientă, prin care i se cerea demisia lui băsescu, dar nu ne-a anunţat Gâdea că ar fi trimis-o cuiva, chiar dacă l-am informat că ar putea s-o trimită parlamentarilor şi să-i adauge petiţia pe care am făcut-o anul trecut pentru revizuirea hotărârii CCR de invalidare a referendumului din 2012.
DEMITEREA NU ÎNSEAMNĂ DEMISIE!!!
Există informaţiile de la recensământ (l-am auzit intr-o zi pe Ponta vorbind despre 20 de milioane de români, deci asta inseamnă că s-a referit la datele obţinute la recensământ, in care erau menţionati vreo 16 milioane de alegători), imediat după publicarea lor am postat o petiţie ce a fost semnată online numai de 3oo de persoane, am trimis-o parlamentarilor la adresele de e-mail pe care le-am menţionat în petiţie şi altora, am primit răspunsuri de la deputatul Alina Gorghiu, de la senatoarea Cristiana Anghel şi de la Codrin Ştefănescu, dar nu au reuşit să-i convingă pe parlamentari să facă demersurile solicitate prin acea petiţie: