Salvați Pădurile României !
Este timpul sa ne trezim . Copilul pana nu plange , nu i se da tita .
padurile
padure, romania, romani
Am citit toate comentariile si, din pacate, constat si cu aceasta ocazie cat de stravezie si nearticulata este atitudinea noastra. Am aflat din nou ca "bogatasi straini ne fura averea nationala". Ca "Romania nu este de vanzare"...si cate si mai cate grozavii. Oameni buni: Veniti-va in fire! Suntem o natie needucata, condusa de incompetenti, impostori si infractori. Din acest motiv padurea este in pericol. Nu din cauza strainilor sau a profitorilor autohtoni. Ei speculeaza lipsa de autoritate, coerenta, competenta, cinste, vointa politica pozitiva a celor ce conduc institutiile statului. Initiative ca aceasta sunt bune dar, din nefericire nu au, in general, ecoul dorit. Initiativele privind impunerea unor oameni cu adevarat bine intentionati si capabili in structurile statului, in pozitii de maxima influenta, ar putea conduce la schimbarea situatiei.
Incetati politica de distrugere a tarii! Vrem sa adoptati de urgenta masuri sanatoase de protejate a naturii. Stop instrainarii fondului forestier si fondului agricol!
Tatal meu a fost inginer sivic, cercetator la ICAS; a lucrat in Protectia padurilor fata de daunatori forestieri. A fost un impatimit al padurii romanesti, in special al padurii de conifere. A iubit padurea , locurile si oamenii ei. Iar eu am ajuns sa spun acum: multumesc lui Dumnezeu ca nu mai traieste sa vada ce a ramas din padurile pe care le-a batut cu pasul o viata intreaga. Iar pentru aceasta trebuie sa multumesc guvernantilor din ultimii 24 de ani de "democratie"; lipsei de profesionalism si responsabilitate; coruptiei generalizate; faptului ca managementul unor activitati strict profesionale si care cer expertiza de specialitate sunt incredintate unor trepadusi politici care au stiut sa lipeasca bine afise in campania electorala, ori au contribuit cu bani la aceasta. O rusine! Este vid de profesionalism, vid de responsabilitate si de constiinta civica in aceasta tara.
| This discussion has been closed. |
Re:
#3: -
kronospanul sau hotzindustrie ar trebui scoase din ro sau limitat drastic vol.de taiere