Salvati Colegiul Elena Cuza!
Re: opinii
Cine a creat aceasta situatie ??? Nu oare fetele bisericesti,cei imbracati in sutana si hulpavi ca niste hiene? Nu ei au fost cei care acum s-au dezis de cele sfinte? Daca cineva va da socoteala in fata acestui utopic Dumnezeu, primii vor fi ei!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Primarita asta ar trebui sa sustina construirea si reabilitarea scolilor nu desfiintarea lor. Pacat. Atunci cand ceva merge este desfiintat.
Ponta aloca bani pentru bisericile romanilor din diaspora - bzc
Creşteri de salarii pentru preoţi şi fonduri pentru construcţii ...
bani pentru biserica | ExpresMagazin
Fara numar,fara nuummaarr ,fara nuuuuummmmaaaarr !!!!!!!
Mai inchidem vre-un spital,vre-o scoala,ceva ?!?
In Craiova cele mai frumoase cladiri sunt luate de biserici! De ce? Cum? Nu stiu!
musafira
Sper ca un reprezentant al BOR sa citeasca aceste mesaje si poate vor realiza cati credinciosi au pierdut prin samavolnicia facuta de ei. Pentru donatii au bratele larg deschise dar nu poti sa vii sau sa pleci de pe aceasta lume fara sa nu fii taxat de biserica. Cand vor incepe sa construiasca scoli si spitale si vor renunta la construirea bisericilor din banii publici,atunci imi voi reintoarce fata catre Dumnezeu.
Re: musafira
Re: Re: musafira
Isus parca spunea ca fiecare sa-si poarte altarul in suflet caci el nu are nevoie de biserici: asta se poate traduce ca fiecare sa-si poarte credinta in suflet sau, ca important este ce faci,ce simti si ce gandesti nu ce zici si ce arati. De fatarnici e plina lumea.
Biserica nu are decat sa se intoarca la cuvantul lui Isus si sa dovedeasca prin fapte acest lucru. A primit acel imobil (ca si alte zeci de mii ,terenuri si alte bunuri...) prin donatie? Foarte bine,atunci si ea il poate dona la randul ei. Si nu numai atat...
Dar din dar se face Raiul...parca asa suna.
Scuze daca ma insel,insa n-am studii teologice si nici prea dus pe la biserica nu sunt.. In viata incerc sa ma ghidez dupa morala si bun simt.
Re: Re: Re: musafira
Intrebare
Nu exista un for decizional superior pentru aceasta cauza,ex.CCR,ICCJ,etc?
Cine ar trebui sa faca dreptate aici?
Sunt absolut consternata de comportamentul reprezentantilor bisericii care ar trebui sa dea dovada de compasiune si sa sprijine o astfel de unitare de invatanant cu vechimea si incarcatura culturala pe care le detine Colegiul Elena Cuza ci nu sa arunce in strada profesori si elevi carora le distrug practic viitorul din punct de vedere educational. Asa stiu "presfintiile lor" sa-l slujeasca pe Dumnezeu: prin rautate si lacomie... Rusine!
| This discussion has been closed. |