Salvati Colegiul Elena Cuza!
In Romania inchidem scoli si spitale dar construim biserici cu banii publici intr-un ritm demential.
Bisericii nu-i mai ajunge asta si a decis sa treaca la etapa superioara... Sa execute silit si putinele scoli ce au mai ramas. Nu conteaza ca Elena Cuza e un colegiu de prestigiu si educa viitoarele generatii... Bani,bani,bani cu orice pret !!! Asta pare sa fie noua deviza a bisericii....
Rusine!
Re: Re:
Vai voua, carturari si farisei fatarnici!, ca inchideti imparatia cerurilor de dinaintea oamenilor; ca voi nu intrati, si nici pe cei ce intra nu-i lasati sa intre.
Re: Re:
pune mana pe carte, nu te intereseaza ce se intampla cu liceul fiindca tu nu ai reusit sa termini unul. du-te si stai in genunchi, pune bani in cutia milei, asta te va ajuta in viata, iti garantez! nu ai nicio treaba si mai si intervii in discutii pe teme care te depasesc! muie bor!
Un popor credincios ,dar fara educatie nu poate progresa!
pacat!
Re:
Atat mandria de a fi roman cat si credinta trebuie pastrate in suflet,nu afisate pe toate bannerele si pe toate gardurile... Aici ne-au adus cei care se bat cu pumnul in piept laudandu-se cu mandria si credinta lor,dupa ce au distrus o tara si tarat in mocirla o Credinta... Vrednic Dragnea?!? Rusine bisericii !!
musafir
Desi iubesc credinta, biserica, sfintenia si tot ce e specific ortodoxiei, imi revendic dreptul de a nu fi de acord cu aceasta situatie. Regret si ma tem ca oamenii, parte dintre ei, se vor indeparta de cele sfinte, ori, cel putin, vor ramane rezervati. Sper si am credinta ca se va solutiona aceasta problema. Dar, daca sunt doar inclinata spre o parere utopica, nu-mi ramane decat a zice: ,,Vai lor!"
Christos spune sa ne adunam averi in ceruri. Cum ramane, domnilor preoti, cu invataturile biblice?
Cum e cu camila si urechile acului?? Ce ne invatati, atunci cand va mai ramane timp, intre doua actiuni cu strangere de fonduri? Biserici in parcuri, pe platoul Bucegilor( !!! ) o monstruozitate de catedrala, cu care ziceti ca se vor mantui marile pacate ( nu ale neamului, care a fost martirizat atatia ani, ci ale unei biserici care a colaborat cu securitatea si nu a miscat un deget in fata comunistilor).... Cea mai mare dezamagire, cea mai mare cauza de ratacire. Niciun pic de rusine, de decenta, de mila. Cum sa dati afara copiii din scoala? Unde vor mai invata copiii religia, care va ramane o forma fara fond? Rusine!!!
Re: musafir
Aveti si nu aveti dreptate stimata doamna. Vor ramane razvratiti ci nu rezervati! Cel putin,in mine se duce o lupta intre credinta si indignare in fata acestor abuzuri. Oare de unde are Biserica toate aceste bunuri? Nu tot de la credinciosi?!?
opinii
Aceasta situatie nu ar fi trebuit sa existe! Dar daca ea tulbura, in prezent, oamenii de buna credinta, al caror interes major nu e decat binele altora, al prichindeilor nostri, atunci ACEASTA NU E DE LA DUMNEZEU! Biserica va ramane o mama pentru crestini, capul ei e Hristos, chiar daca unii fii au dezertat.
musafira
E greu si, uneori, imposibil sa nu fim razvratiti. Hristos, insa, la care ar trebui sa ne raportam, ne-a invatat iertarea. Si chiar daca nu reusesc sa iert, de multe ori, imi gasesc linistea in speranta iertarii Lui, ca eu, doar atat pot, si ma mai gandesc ca El e cel ce guverneaza si judeca
| This discussion has been closed. |