Raed Arafat – ministru al Sănătăţii până în 2016!
stii unul mai bun ?
simplu...sant convins ca merita !!! a demonstrat-o de nenumarate ori...
PETITII DE INTERES NATIONAL
PETITIE SMURD
Cei, care nu vor SMURD in tara asta, sa se mute in Africa,,,prin Kenya,Ruanda, Uganda, Somalia,,,,,pe-acolo pe unde nu exista nici ministerul Sanatatii si nici cel al Invatamantului ! Mutati-va acolo,,, asa ceva este pe gustul vostru ! Suntem o tara civilizata ! Cel putin asa pretindem ! Cum se poate desfiinta un serviciu cum este SMURD -ul care a fost infiintat de un om pentru care am un deosebit respect ? Ce vom face fara SMURD? Exista o alta solutie ? Nu ! Tot ceea ce a fost facut pentru binele acestui popor a fost desfiintat fara a se calcula consecintele care deriva de-aici ! Cine doreste asa ceva si care sunt motivele acestei desfiintari? Mi se pare absurd si total deplasat un asemenea act !
For instance
When I got sick I called the ambulance. SMURD showed up in 3 minutes, while the ambulance was still on the road. Romania is left with a handful of ambulances that service the whole entire city of Bucharest. Bucharest is a pretty big city, it needs more than just a handful of ambulances, this is why it needs SMURD. This is why it needs Raed Arafat!!!
dl min. am sotia de 5 zile in spital SA NASCA VA ROG dr. vor jpaga . EUU NU DAU AJUTATI-MA VA ROG
Si iata un mod ticalos de a face bani fara munca.De ce vreti bani pentru a,afisa petitia mai mult timp
Răspunsul este simplu. Vreau un Sistem Medical Occidental şi în România...ar fi cazul...aşa am mai trece mai des pe "Acasă" ...
Re:
e un om bun si ajuta pe toata lumea pacat ca nu pot spune si de medici de la cardiologie tg mures
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam