Raed Arafat – ministru al Sănătăţii până în 2016!

Noi suntem un grup de medici, asistente şi pacienţi care, reuniţi şi, mai ales, uniţi în jurul ideal comun, am decis să ne strigăm în gura mare dorinţa: VREM CA RAED ARAFAT SĂ FIE ÎN CONTINUARE MINISTRUL SĂNĂTĂŢII!

Am ieşit, iarna trecută, în stradă pentru a repara o nedreptate, pentru a pedepsi o mitocănie. Şi am reuşit! Venim astăzi în faţa ta, Raed, şi te rugăm să continuăm împreună. Să fii, şi după 9 decembrie, ministrul Sănătăţii din România. Şi de această dată sperăm din tot sufletul că vom reuşi!

Raed Arafat a făcut mult bine sistemului de când este responsabil de Sănătate. Noi, ca medici şi personal angajat în sistem, avem o speranţă că Sănătatea este, în sfârşit, pe mâini bune. Tot noi, ca pacienţi de data aceasta, avem încredere că un om din interiorul sistemului va face totul pentru ca şi spitalele noastre să ajungă, în sfârşit, sănătoase.

Raed Arafat a demonstrat că este bun pentru SMURD. A reuşit, prin profesionalismul şi seriozitatea lui, să resuscitezi întreaga Sănătate!

Nu vrem să mergem să practicăm medicina în străinătate, la fel cum nu vrem să fim trataţi printre străini. Vrem un sistem medical perforant aici, în România. Iar el este posibil cu Raed Arafat ministru!

Români, haideţi să îl convingem pe Raed Arafat să rămână în echipa guvernamentală. Să rămână ministru al Sănătăţii! Să îi arătăm, printr-o simplă semnătură, că îl iubim, că avem încredere, că avem nevoie de el ca ministru!

Vă mulţumim din suflet tuturor celor care vă raliaţi demersului nostru. Iar ţie, Raed Arafat, îţi mulţumim pentrut tot ceea ce ai facut, faci şi vei continua să faci în Sănătate, ca ministru.

 


Marcel Ionescu    Contactați autorul petiției