Raed Arafat – ministru al Sănătăţii până în 2016!
Ati fost in gand cu mine dragi romani! Ma bucur pentru aceasta frumoasa initiativa!!! Da, il vreau pe Raed Arafat Ministrul Sanatatii 2012-2080....
Defapt, cred ca mi-ar place sa fie 4 ani si Prim Ministru!!!!!
Felicitarile mele domnule Raed Arafat! Va admir!
demisie
salut
raed arafat
daca s-ar mai gasi in Romania cativa ministrii asa cum este Raed Arafat,in cativa ani ar incepe tara noastra sa "respire aer curat".poate am incepe si noi sa mergem inainte,ca ne-am cam saturat sa batem pasul pe loc.sper sa il lase sa-si faca traba asa cum stie el mai bine pentru ca oamenii au incredere in acest om si vad in el o speranta.nici nu stiu de ce a durat atat pana sa-l puna ministru.o puteau face in urma cu mai multi ani si poate ca spitalele noastre nu ar arata acum precum ruinele din secolul trecut
Re:
intr-adevar, o cf. de presa exceptionala, in care dr. arafat a dovedit , din nou, ca este un profesionist, un om dedicat si pasionat--a tradus celor 2 reprezentante ale OMS si jurnalistilor--a adus raspunsuri la intrebari posibile, a dovedit ca in cateva zile a putut sa organizeze echipa ce a lucrat la acest subiect important in isteria creata !!
| This discussion has been closed. |
Avem nevoie de oameni capabili