Opriti ACTA!
Musafir#1152 Feb 12, 2012, 03:46
STOP ACTA! Nu sunt de acord cu ratificarea ACTA. Vreau libertate de exprimare si internet liber! Vreau sa mi se respecte drepturile si intimitatea. ACTA este intruziva, incalca drepturile proprietatii intelectuale. OPRITI RATIFICAREA ACTA!
Ezechiel68#1153 Feb 12, 2012, 09:56
jos FIARA 616
Di ZEUS
D- delta = 4
Z- zeta = 7
E- epsilon = 5
Y- upsilon =400
c- (greaca veche sigma) Sigma = 200
Di Zeus, Dios, Dieu, Dumnezeu tatal, god, bog,allah……
Si nimeni nu putea sa cumpere (sa inteleaga scriptura) sau sa vinda (sa invete pe altii, sa explice) decit prin falsul Fiarei (greaca) cheia se afla la David si poporul lui !
D- delta = 4
Z- zeta = 7
E- epsilon = 5
Y- upsilon =400
c- (greaca veche sigma) Sigma = 200
Di Zeus, Dios, Dieu, Dumnezeu tatal, god, bog,allah……
Si nimeni nu putea sa cumpere (sa inteleaga scriptura) sau sa vinda (sa invete pe altii, sa explice) decit prin falsul Fiarei (greaca) cheia se afla la David si poporul lui !
Musafir#1154 Feb 12, 2012, 09:57
Fratilor treziti-va la realitate suntem pe punctul de a ne pierde identitatea. Semnati semnati, jos ACTA
Musafir#1155 Feb 12, 2012, 10:17
Trebuie sa ne opune vehement impotriva ACTA, daca vrem sa fim oameni liberi. Acest tratat ne poate divulga legal toate informatiile si datele personale. LUPTA!!!
Musafir#1156 Feb 12, 2012, 10:28
ÎN SFÂRȘIT UN PROTEST DEMN DE PIAȚA UNIVERSITĂȚII!!! APĂRĂM PROPRIA LIBERTATE DE EXPRIMARE ȘI LIBERA CIRCULAȚIE A FLUXULUI INFORMAȚIONAL. ------------ AM VĂZUT ȘI ROMÂNI DEȘTEPȚI!!!------------ DOMNULE VOICULESCU, NU-I SERVIȚI ȘI PE EI CU NIȘTE CAFEA, LĂTURI ȘI BANI??? SCUZE, SUNTEȚI DIN FOSTA STRUCTURĂ OPRESIVĂ = SECURIST = (CRESCENT, DUNĂREA). NU AVEȚI DUMNEAVOASTRĂ TREABĂ ȘI CUNOȘTINȚE DESPRE CE ESTE ȘI CE VREA DREPTUL LA OPINIE, MANIPULAREA E SPECIALITATEA DUMNEAVOASTRĂ, ÎNCĂ O DATĂ SCUZE!!! AȘTIA E MAI DEȘTEPȚI ȘI NU PUNE BOTUL!!! AHA!!!
TOTUȘI AM O MARE DILEMĂ, CE FACEM? URANGUTANII (SCUZE URANGUTANIILOR PE4NTRU LIPSA MEA DE IMAGINAȚIE!!!) CE NE REPREZINTĂ LA NIVEL ÎNALT, AU SEMNAT PACTUL CU DIAVOLUL!!!
ACTA REPREZINTĂ UN DOCUMENT PERVERS CARE APĂRĂ DREPTURILE DE AUTOR ȘI BUZUNARUL CORPORAȚIILOR NESĂTULE CU PREȚUL LIBERTĂȚII NOASTRE! AIASTA NU SE POATE MAJESTĂȚILE VOASTRE CORPORAȚIONISTE! NU VĂ CONVINE? MUTAȚI-VĂ PE MARTE SAU MAI BINEÎN IAD UNDE ESTE MENTORUL VOSTRU! VĂ DORIM ȘEDERE CÂT MAI GREA!
TOTUȘI AM O MARE DILEMĂ, CE FACEM? URANGUTANII (SCUZE URANGUTANIILOR PE4NTRU LIPSA MEA DE IMAGINAȚIE!!!) CE NE REPREZINTĂ LA NIVEL ÎNALT, AU SEMNAT PACTUL CU DIAVOLUL!!!
ACTA REPREZINTĂ UN DOCUMENT PERVERS CARE APĂRĂ DREPTURILE DE AUTOR ȘI BUZUNARUL CORPORAȚIILOR NESĂTULE CU PREȚUL LIBERTĂȚII NOASTRE! AIASTA NU SE POATE MAJESTĂȚILE VOASTRE CORPORAȚIONISTE! NU VĂ CONVINE? MUTAȚI-VĂ PE MARTE SAU MAI BINEÎN IAD UNDE ESTE MENTORUL VOSTRU! VĂ DORIM ȘEDERE CÂT MAI GREA!
Musafir#1157 Feb 12, 2012, 10:30
Singurul loc unde se mai poate exprima lumea liber e netull...Ramane intrebarea pana cand?Comunistii aveau securitatea cu ascultatul, lumea ,,libera,, a ales acta!
Acum oamenii isi deschid ochii si vad adevarata fata a lumii,,libere,, condusa de interrese obscure...Nu pirateriei dar si NU LIBERTATII DE EXPRIMARE!!!
Acum oamenii isi deschid ochii si vad adevarata fata a lumii,,libere,, condusa de interrese obscure...Nu pirateriei dar si NU LIBERTATII DE EXPRIMARE!!!
Musafir#1158 Feb 12, 2012, 10:33
aceste fapte nu se discuta nici nu se negociaza...........
Musafir#1159 Feb 12, 2012, 10:38
Stop ACTA!
Musafir#1160 Feb 12, 2012, 11:17
Opriti ACTA!
Musafir#1161 Feb 12, 2012, 11:24
NU ACTA
Musafir#1162 Feb 12, 2012, 11:28
Poate a venit timpul sa intelegem ca "1984" nu e doar o carte, ci e o realitate a zilelor noastre. Vrem sa vedem si aducerea la realitate si a subiectului din filmul "Soylent Green"?
Musafir#1163 Feb 12, 2012, 11:32
huu acta sa pice pt ca e naspa daca se inchide netul eu mor
Musafir#1164 Feb 12, 2012, 11:51
A.C.T.A = Acest Cacat Trebuie Anulat
Musafir#1165 Feb 12, 2012, 11:59
Jos acta
Uaaaaaaaaaa acta
Uaaaaaaaaaa acta
Musafir#1166 Feb 12, 2012, 12:05
huaaaa guvern infect
Musafir#1167 Feb 12, 2012, 12:45
ACTA NU TREBUIE SA FIE NICIODATA APROBATA NU AVEM NEVOIE DE ASA CEVA ....MULTUMESC!
SE DUCE PE APA SAMBETEI TOATA LIBERTATEA DE CARE VB TOTI MARLANII SI CURVELE POLITICE DE PESTE TOT ...CE FEL DE DEMOCRATIE E ASTA SA NU MAI AI NICI MACAR ACCESUL LA INFORMATIE SAU SA VEZI UN AMARAT DE FILM ...
SE DUCE PE APA SAMBETEI TOATA LIBERTATEA DE CARE VB TOTI MARLANII SI CURVELE POLITICE DE PESTE TOT ...CE FEL DE DEMOCRATIE E ASTA SA NU MAI AI NICI MACAR ACCESUL LA INFORMATIE SAU SA VEZI UN AMARAT DE FILM ...
Musafir#1168 Feb 12, 2012, 13:55
No coment.ACTA e o idiotenie, daca prietenul meu cumpara un cd cu muzica eu nu am voie sa-l imprumut pentru a-l asculta?????
ABERANT.
Altul este motivul, EXACT cum a fost cu TERORISMUL pentru a putea "calari" anumite state......
Cata PARSIVENIE. NU trebuie lasati.....!!!
ABERANT.
Altul este motivul, EXACT cum a fost cu TERORISMUL pentru a putea "calari" anumite state......
Cata PARSIVENIE. NU trebuie lasati.....!!!
Musafir#1169 Feb 12, 2012, 14:34
STOP ACTAAAA!
Musafir#1170 Feb 12, 2012, 14:42
Toti Trebuie Sa Luptam Pentru Netul Nostru E Dreptul Npstru Sa Avem Acces La Informatie Si Libera Exprimare Semnati Anti Acta
Musafir#1171 Feb 12, 2012, 14:51
Credem că este necesară o petiţie publică pentru abrogarea hotărârii de guvern care prevede obligativitatea de iodare a sării.
Maria
Maria
Musafir#1172 Feb 12, 2012, 15:09
Do something! Faceţi ceva! Să nu ne lăsăm batjocoriţi de ACTA sau Această Cruntă Teroare Actuală!
Musafir#1173 Feb 12, 2012, 15:09
ACTA sau Această Caraghioasă Teroare Actuală!
Musafir#1174 Feb 12, 2012, 15:18
...
Musafir#1175 Feb 12, 2012, 15:19
NO ACTA!!!
| This discussion has been closed. |
Acesti oamenii care au facut ACTA nu isi dua seama ca pe copii dependenti de facebook, twetter. you tube, my space etc... Nu isi dau seama ca ii va nenorocii, mai ales pe cei care fac video-blog,uri si chestii din acestea . Printre altele eu ma ui la "Doza De Has" . O pun si in ghilimele ca sa nu ma amendeze astia:))
Ati inteles voi mesaju KOS ACTAAA!
In cateva zile aud ca o sa se desfiinteze Yahoo Messenger