Petitieonline.com

Nu acceptăm distrugerea PNL prin fuziunea cu PDL

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Nu acceptăm distrugerea PNL prin fuziunea cu PDL

Ion Corbu
Autorul acestei petitii

2014-06-02 23:47

Se răsucesc Brătienii în mormânt din cauza acestei grozăvii! Adică fuziunea cu un partid care a condus dezastruos România!
Ion Corbu
Autorul acestei petitii

#2 Liberalismul trebuie să trăiască

2014-06-03 04:24

Liberalismul nu trebuie să piară pe mâna unui preşedinte demisionar, a unuia cu derogare, a unuia rejectat de 7,4 milioane de români şi a unuia "caporal" după spusele rejectatului! Liberalismul trebuie să rămână. Ca ultima speranţă întru mai bine a românilor! Mă întreb ce ar zice Emil Hosu, domnilor preşedinţi PNL, despre noua "coabitare" PNL-PDL. Dacă vreţi ca liberalismul să supravieţuiască acestei ticăloşii semnaţi Petiţia. Mrmbri PNL sau simpli cetăţeni!
Nicolaie Silviu
Musafir

#3 Securistii si Satanistii vor sa omoare PNL !

2014-06-03 06:04

Antonescu si Frunzaverde impreuna cu structurile securiste si Masone Anticriste sunt cei care vor sa elimine PNL din Viata Politica a Romaniei !

Iudele si Tradatorii Romaniei isi dau arama pe fata !

Musafir

2014-06-03 07:35

Ce mai este de comentat?L-am ascultat aseară pe Crin Antonescu!A ezitat sa-l recomande pe Iohanis pt.Cotroceni!Era perfect tandemul Antonescu-Iohanis.Acum va fi Iohanis cu cine?In țară,iohanis nu are popularitate,doar dacă este susținut de Occident așa cum se zvonește,va câștiga,dar cu oameni ca Stolojan și Macovei?Ce ne facem cu ...lovitura de Stat?Iși cere PDL scuze pt.acele gogomănii marca Basescu?

Musafir

2014-06-03 08:15

PNL !!!! SA TRAIASCA !!!
Raul

2014-06-03 08:42

PNL a fost distrus de Tăriceanu,Diaconu,Ghișe,Iohanis și Ponta!Nu mai există șanse pentru PNL.Șanse trebuie să existe pentru noi,românii și Crin Antonescu

Musafir

2014-06-04 06:09

Numai Monarhia salveaza Romania ! Traiasca Regele !

Musafir

2014-06-04 12:25

Ştim ce este pdl-ul. Nu merită să revină, sub nici o formă. PNL este un brand măreţ. Nu îl stricaţi.

Musafir

2014-06-05 06:13

Traiasca Regele !

Musafir

2014-06-05 09:00

Ce ma enerveaza este ca foarte multor "analisti" li se pare foarte fezabila si de mare barbatie politica actuala combinatie dintre PNL si PDL sub binecuvantarea Licuriciului la care adanc se prea pleca "seful" statului. Ideea este ca toata vanzoleala la care astazi asistam, nu face decat sa-mi cosolideze convingerea ca dupa zece ani de inchinare la Inalta Poarta, viitorul guvernator impus ca "sef" peste colonia ce a fost candva si tara, a fost deja ales....
Suntem sub ocupatie si, la fel ca la anularea referendumului perfect valid din 2012, cand ni s-a demonstrat cu supra de masura ca suveranitatea nationala (art.2 din constitutia Romaniei) ne-a fost suprimata, la fel, rezultatul viitoareleor "alegeri" prezidentiale a fost deja aranjat de mafia pariurilor politice transnationale...
Cata emotie se naste pe false subiecte, scotandu-se din prim planul dezbaterilor fondul problemei, in timp ce sforarii din culise ne vantura prin fata ochilor umbrele unor personaje ce-si imaginau (su nu) ca se misca autonom....

Musafir

2014-06-05 10:07

Nu accept aceasta ''initiativa inteligenta '' :P

Musafir

2014-06-05 11:21

Rusine Antonescu si asa zisilor pnlisti securisti si criptocomunisti!

Musafir

2014-06-05 11:38

Afara basistii din PNL!

Musafir

2014-06-05 16:21

Pozitia senatorului liberal de Brasov, Ioan Ghise PNL, privind unificarea dreptei politice este prezentata pe blogul personal cu adresa: https://ioanghisepnl.wordpress.com.
Aceasta pozitie coincide cu tema promovata de lista petitie online.
Cu stima !
Ioan Ghise, senator PNL de Brasov.

Musafir

2014-06-05 18:33

O tara nu trebuie sa accepte dictate nici din exterior nici din interior.

Musafir

2014-06-06 14:23

Niciodata fuziunii cu PDL-ul !

Musafir

#17 Iulian Luca

2014-06-06 16:06

Am participat ca membru fondator(inainte de inscrierea PNL la Tribunal),alaturi de Sorin Botez,I.V.Sandulescu,Dan Amedeo Lazarescu(in casa acestuia)de pe calea Mosilor Buc.apoi am organizat filiala Neamt a PNL.Sunt vicepresedinte al filialei Neamt,in prezent si propus de Deleg.Permanenta pentru calitatea de Membru de Onoare al PNL.Nu sunt si nu voi fi de acord vreodata sa desfiintam acest partid,chiar daca am infiinta unul nou tot cu aceeasi denumire cum doresc detractorii nostri.PNL,trebuie sa aiba continuitate,nu sa predam partidul in mainile comunistilor.Sper ca toti liberalii sa inteleaga asta si sa nu fie de acord cu fuziunea cu comunistii.

Musafir

2014-06-06 17:24

Care sint acei adevarati liberali care au luat aceasta hotarare,cei ce nu au avut rezultate la nici un scrutin electoral,cei care l-au tradat pe d-ul ANTONESCU,cei ce au facut doar jocurile PSD-lui,acestia sint adevaratii liberali???,Sa va fie rusine............
-Jos Basescu !!!
Musafir

2014-06-06 17:31

-Sa stiti ca PNL nu inseamna pentru multitudinea de membri doar acea gasca de lichele, senili, vanduti, tradatori, fripturisti sau lepre care cred ca ei pot conduce PNL precum conducea Nicolae Ceausescu, PCR-ul, asa ca doresc sa afle toata lumea ca in acel concept sau ideal de LIBERALISM nicidecum nu se poate asimila si notiunea de DICTATURA prin care niste lepre care doar pentru simplul fapt ca se aflau in conducerea partidului, ei bine pot ei sa faca cam ce-ar vrea muschii lor adica sa profite de faptul ca poate sunt santajati, sau poate doar pentru faptul ca sunt senili, sau poate pentru ca prin familiile lor se practica tradarea asimilata cu lichelismul ei bine, atunci pot ei sa hotarasca cu de la sine putere, ruperea USL, SAU CHIAR MAI MULT INCHINAREA PNL CATRE PARTIDELE DE GASCA ALE LUI BASESCU DIN FAMILIA INTERLOPILOR DE LA P.P.E. DAR SI MAI VOMITIV ESTE FAPTUL CA PNL S-AR PUTEA ALIA CU PDL !!! CREDETI-MA DIN ACEA CLIPA IMI VOI ARUNCA CARNETUL DE MEMBRU IN WC SI VOI PRIVI CU SCARBA, GREATA SI SILA CATRE ACEST PARTID DISOLUTIONAT DE O GASCA DE DOI BANI DE CRETINOIZI !!!

Musafir

2014-06-06 17:33

Suntem la a fi sau a nu fi PNL. Este un adevarat puci regizat de Base cu complici la varful PNL. Ce este ciudat este ca cei mai vocali sunt noii veniti in PNL si mai ales cei proveniti din PD si PDL. Ce fac veteranii ? Le e frica de deconspirarea dosarelor ? Cred ca ar trebui sa il clonam pe Ghise !

Musafir

2014-06-07 08:30

ca membru PNL nu sint de acord cu acesta fuzionare.Cred ca atunci cind se fac asemenea lucruri ar trebui sa aiba loc un congres si toti membrii sa fie intrebati, sa se voteze , sa nu se ia deciziile la nivel inalt.PDL nu numai ca nu ne reprezinta dar ne face rau si imaginii interioare si exterioare.Nu inteleg de ce presedintele PNL poate face astfel de compromisuri dupa ce a explicat in repetate rinduri cit de corupti,nocivi,periculosi sint cei din PDL!!!

vizitator

2014-06-09 09:09

Ma minunez vazand ca dupa multi comentatori, a fi in alianta cu stanga inseamna a fi liberal, iar o varianta a dreptei unite = criptocomunism. Este clar nu exista liberalism. Pacat.

Musafir

2014-06-10 11:53

Basescu(Frunzaverde) si PPE l-au pacalit pe Antonescu! Cu frica ocuparii presedintiei Romaniei de catre PSD&comp. si crearii , din nou , al unui partid-stat( Basescu-Boc) este necesara unificarea dreptei ! Pai si nu poate fi facuta o ALIANTA a dreptei ?! Fara FUZIUNI si COMASARI ...

Musafir

2014-06-11 06:55

Nu sin membru sau sustinator PNL. Dar am fos de acord, si mai sint, cu USL. Crin era unul dintre reperele USL, acum nu mai este. Crin Antonescu s-a dovedit nepotrivit pentru o functie de conducere in stat. Discursul lui, bun, oarecum, nu este suficient pt. o functie inalta in stat. Ii lipseste diplomatia, ii lipseste instructia, nu are stofa de conducator. A devenit ingimfat, pretentios, lipsit de intelepciune. Este influientabil, cumparat si oportunist. Prea increzator in eul personal, nu stie sa fie coleg.
Klaus Iohannis nu este bun pt. PNL, are multe in coada, nu reprezinta interesele romanilor, este in serviciul lui Merkel.

Musafir

2014-06-11 15:16

sper ca am fost dat afara !
PNL e al meu nu al lor !