NU acceptăm 2 variante în barem!!
Uitati cum sta treaba cei care au pus 8 au fost destul de atenti pentru ca si primul meu raspuns a fost 3 dupa care am taiat. Adevarat era ilogic sa fie pana la 8 notele si pana la 10 elevii dar acel patratel care era hasurat cu gri m-a facut sa ma gandesc ca poate asa e diagrama si totusi e Examen National subiectele trebuie sa fie clare. Asa cum si ei ne cer ca raspunsurile noastre sa fie clare si complete asa ar trebui sa fie si subiectele lor.
Re: Re:
Daca acel copil primeste nota 9,50, inseamna ca nu e de 10. 15-20 de minute? Un copil bine pregatit(cred ca si eu ma includ) il poate face in 5-8 minute. Exercitiile astea sunt si pe atentie si eu m-am chinuit mult sa ajung la nivelul asta. Daca gresesti la exercitiul cu graficul, asta nu te face altceva decat neatent, gata, ai pierdut, am castigat un loc in fata pe meritul meu. Daca eu as gresi la altul, nici dracu nu ar face cerere cu mine sa iau punct, doar ca voi ati gasit un cacat de motiv.
Care ar fi fost raspunsul corect la intrebarea: numarul elevilor care au obtinut nota 3 este ...?
nu exista decat o singura interpretare a graficului, interpretare care duce la raspunsul corect: 3 elevi au obtinut nota 5!
pe interpretarea celor care sustin ca si 8 ar fi putut fi un raspuns corect (considerand notele pe ordonata), care ar fi fost raspunsul la intrebarea "numarul elevilor care au obtinut nota 3 este ..."? adunau 5 cu 9 si cu 10 (toate corespund cu 3 pe ordonata) sau luau una dintre cifre la intamplare?
Cei care au formulat subiectul au dat indirect si o indicatie elevilor care trebuiau sa se prinda ca pe abscisa sunt mai multe pozitii pentru care ordonata are valoarea 3!
Te mai puteai desigur intreba cum de nu a luat nimeni 4, 8, 9, 10 ... daca judecai un pic ...
Re:
nu exista decat o singura interpretare a graficului, interpretare care duce la raspunsul corect: 3 elevi au obtinut nota 5!
pe interpretarea celor care sustin ca si 8 ar fi putut fi un raspuns corect (considerand notele pe ordonata), care ar fi fost raspunsul la intrebarea "numarul elevilor care au obtinut nota 3 este ..."? adunau 5 cu 9 si cu 10 (toate corespund cu 3 pe ordonata) sau luau una dintre cifre la intamplare?
Cei care au formulat subiectul au dat indirect si o indicatie elevilor care trebuiau sa se prinda ca pe abscisa sunt mai multe pozitii pentru care ordonata are valoarea 3!
Te mai puteai desigur intreba cum de nu a luat nimeni 4, 8, 9, 10 ... daca judecai un pic ...
Re:
Dar regulile ''jocului'' au fost aceleasi pentru toti elevii si nu se pot schimba dupa incheierea ''jocului''
Re: Re: Re: Re: căsuța exterior grafic
#55: - Re: Re: Re: căsuța exterior grafic
Dacă tu faci diferența dintre deștepți și proști în urma unui exercițiu,îmi pare foarte rău de tine,prietene. Ai o gândire care lasă de dorit.
Re:
Decât să faci comentarii aiurea din invidie,mai bine du-te și învață să scri corect.
Penibil
Tipic romanesc. Celalalt trebuie bagat in mizerie, ca sa fiu eu cel mai bun. Raspunsul a fost 8. Interpretabil, intr-adevar, dar 8. Aveati legenda acolo, doamnelor si domnilor, copii dragi. Ca v-ati gandit voi si ati facut tot felul de asocieri, aia e partea a doua. Legenda arata clar care e raspunsul corect. Puteau sa puna nota de la -50 la +infinit, e matematica, trebuie sa folosesti graficul si legenda, nu povesti cu feti frumosi.
Penibil si din partea celor care au facut subiectul, si din partea celor care nu sunt solidari cu ceilalti colegi. Penibil. Rusine.
Re: Re:
zău? Și de unde știi tu ca sunt <<innapoiata>> (aparent nici sa scrii nu știi, nu ma mira ca probabil ai pus un răspuns PROST la exercițiul 6) și nu INAPOIAT? Dacă iei 5 la matematica fiindcă nu știi sa citești un grafic simplu, măcar la romana sa iei nota de trecere,zic și eu.
Sa sugeti pula cu diagrama voastra !
Am scris 8 ( nu exista nota 0 )
| This discussion has been closed. |