Legea securităţii cibernetice a României e NECONSTITUŢIONALĂ
Să încercăm să o ajutăm pe Ana-Maria Nedelcu, să fie eliberată şi să nu fie extrădată!
Re:
Petiţiile online rezolvă foarte multe dacă sunt trimise, în mod legal, destinatarilor, aşa cum eu am procedat de fiecare dată şi AM DEMONSTRAT prin răspunsurile pe care le-am primit la petiţiile mele la care am anexat listele cu semnăturile online.
Cu această petiţie online am mobilizat deputaţii PNL să atace legea securităţii cibernetice la CCR, ocazie cu care CCR s-a putut pronunţa cu privire la acea lege, înainte de a fi promulgată, şi A DECLARAT-O NECONSTITUŢIONALĂ!!!
Aceste informaţii ş răspunsurile pe care le-am primit, le-am postat la secţiunea "Anunţuri" de la această petiţie: http://www.petitieonline.com/a/105686
Please comment on this petition
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți.
Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel?
Alte petiții care v-ar putea interesa
Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie