Legea pentru alăptatul în public
Re: Re:
Frumoasa comparatie, bravo...
Daca un adult are dreptul sa se hraneasca in spatii publice, aceleasi drepturi se aplica si bebelusilor. Daca bebelusii care primesc lapte praf au dreptul sa fie alimentati oriunde si oricand, aceleasi drepturi le au si bebelusii alaptati. Orice alt argument nu face decat sa adanceasca discriminarea.
Punct.
Re: tia
Saracuta, nu stia cum sa reactioneze....ea nu are sani si nu a inteles intr-adevar ce inseamna alaptatul!!! Pai si ce doresti draga sa se intrerupa mamica daca statea de vorba cu tine, din 10 in 10 min si sa alapteze? Trebuie un adevarat ritual sa faci chestia asta??? Oare bebe trebuie sa astepte ptr ca eu am mintea ingusta si nu ii dau la timp??? Oare cand ai sa intelegi rostul sanilor cu adevarat???? Minte pervertita!!! te uiti prima data la san si acolo te opresti!!!! Adica eu nu mai am voie sa iau o gura de aer liber, sa ma bucur de altii ca sunt unii incuiati la minte ca tine si nu mai pot de frustrare, dar o 'pițipoanca' nu te deranjeaza ca isi arata toate alea???? Doamne ce minte!
Re: Re: Re:
Prima idee si, presupun, cea mai importanta a petitiei face referire la dreptul mamelor de a alapta in public. In tot continutul petitiei se face referire o singura data la copil...restul doar despre mame.
Asta denota ca petitia are ca punct central mama si nu copilul-refacere text petitie.
Inca nu am vazut pe nimeni sa-si scoata un san pentru a hrani un adult-cade si comparatia cu hranirea in public.
Orice alt contraargument (nu argument) face decat sa adanceasca dezbaterea si nu discriminarea.
Scriind "punct" denota intransigenta exacerbata ceea ce dovedeste lipsa argumentarii logice si capacitatea mult prea rapida de a ajunge la violenta (verbala/fizica).
O zi frumoasa...
Re:
Egocentrism exacerbat si lipsa de respect fata de semeni.
Cat despre placere...nu cred pentru simplul motiv ca zona este sensibila/dureroasa, iar copilul suge nu mananca manierat.
Re:
Laptele este mancarea de baza. Alaptatul este procesul de hranire. Copiliul nu are ca mancare de baza alaptatul.
Spor
Re:
Re: Re:
Daca ai un copil ce mananca din 10 in 10 min copilul are o problema, iar tu vei ramane fara lapte in mai putin de 1 saptamana.
Si da, trebuie sa iti educi plodul sa nu bage in el/ea cand are chef...nu este sanatos pentru el/ea
Re: Re: Re:
Cred ca trebuie sa te informezi despre alaptare sau sa taci daca nu cunosti. Nimic din ce ai scris nu e corect, chiar nimic.
| This discussion has been closed. |