Legea pentru alăptatul în public
Re: Re: Re: ali
Mananca-l sanatoasa. Bebelușului meu prefer să îi dau ce e mai bun adică laptele matern
Re:
Dar daca mergi la plaja si vezi toate fufele toples, aia este o imagine plăcută ?
Nu mi se pare normal sa semnez pentru un drept pe care-l am. Cui nu-i convine sa nu se uite sau sa cheme politia. Mai bine sa cerem spatii amenajate,special, pentru alaptat sau pentru schimbarea scutecului...asa cum am facut-o pana acum, asa o s-o mai fac....
Re: ###
Ar fi si asta o idee! Atata timp cat nu exista spatii speciale si mai ales decente destinate mamicilor ce alapteaza (si eu sunt una dintre ele si stiu cat de difucil este cu bebe in oras cand vrea sa manance) nu cred ca un om intreg la cap, fie femeie sau barbat, poate sa denigreze o femeie ce alapteaza. Asa ca ideea cu un separeu ar fi excelenta, mai ales ca ne scuteste si pe noi mamicile de acea mica jena cand trebuie sa faci un lucru intim in vazul tuturor
Re:
Si pisatul este un lucru natural. Cu toate astea nu ma pis in restaurant la masa, pe holuri la mall...
Nu inteleg de ce este nevoie de o lege pt asta? Mi se pare normal ca orice mama sa poata face asta dar nu neaparat in baza unei legi.
As fi vrut sa traiesc intr-o societate in care astfel de legi sa nu fi avut nevoie de petitii online sau de orice alta natura, iar lumea, asa zisa opinie publica, sa constientizeze necesitatea pe care o are un sugar...
Re:
Asta vezi tu in alaptat???Sanii pe afara???e tragic ca gandesti asa!!!
Re: Re:
Dacă tu compari alăptarea cu pisarea, înseamnă că ești un om împuțit... puți de prostie!!! Mergi si bea o limonadă cu pipi!
Re: Re:
Da normal pe toampele alea le vad sexy . Ce oamenii incuiati creier.
| This discussion has been closed. |