Fii Partener EU!
ar trebui sa putrezeasca in inchisi\oare este ca si o crima poate doar cei c are avem copii ne putem transpune in situatia mamei si a acelei copile
VREAU SA LE FIE FRICA LOR - NU NOUA CELOR CORECTI.
Ar trebui sa se tina seama de astfel de petitii si sa nu fie incalcata legea intr-un stat democratic !
doresc sa se faca dreptate iar violatorii sa aiba parte de castrare chimica pentru ca doar asa putem scapa de astfel de criminali!
urasc coruptia, care s/a intins precum caracatita in toate domeniile si IUBESC ARTA.
fizica si psihica a tineretului care, in ziua de azi, traieste intr-un stres continuu si se confrunta cu reale probleme de viata.
Marian
in anul 2011 cand am nascut baietelul si doctora de acolo a zis ca copilul are probleme la cap si inima in urma investigatiilor doctorului stanciu sa dovedid contrariul lucru care mi l spusese de la inceput ca copilul este sanatos cand alti medici te sperie ingrozitor el cu toata experienta pe care o are imediat stie ce sa sfatuiasca parintii si sa trateze copiii cum stie el mai bine
Buna ziua! Ar trebui initiata si o petitie pentru impozitarea cultelor bisericesti! A veniturilor, averilor, terenurilor, si tuturor locatiilor care tin de BOR!
| This discussion has been closed. |