Fii Partener EU!

Beneficiile dansului nu sunt promovate în România, dansul nefiind un element integrant în cadrul strategiilor de sănătate şi sport. Aceasta este una din cauzele pentru care nu există un cadru în care acest tip de activitate să fie susţinută în mod formal în cadrul universităţilor, dansul fiind de cele mai multe ori practicat ca şi activitate extraşcolară.

Având în vedere situaţia extrem de dificilă a artei dansului, solicităm elaborarea unei Strategii Naţionale de Dans prin care să se implementeze:

• un cadru legislativ care recunoaşte autonomia administrativă a artei dansului în România, în conformitate cu legile existente în UE;

• includerea în universităţile din România a cursurilor de dans, care să ajute la dezvoltarea personală a tinerilor;

• susţinerea financiară a artei dansului de către Ministerul Culturii şi Cultelor şi de către autorităţile locale.

Susţine şi tu această petiţie către Guvernul României, pentru a putea cu toţii să ne bucurăm de beneficiile dansului!

Click pe imagini pentru a vedea proiectele Asociatiei pentru Cultura si Tango.

Asociatia pentru Cultura si Tango    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.