Drepturile unui concurent MPFM
Drepturile concurentilor
sa mai ne lasati cu oana eu semnez petitie ptr copii bolnavi si oameni cu adevarat ce au nevoie de ajutor aceasta fiinte nu este bolnava nu are nevoie de ajutor helau oameni buni chiar nu mai discernem
da si Oana are dreptul la marele premiu.cea mai tocata concurenta de pana acum.mai ales de madam Vaida.care tine cu Gutanu si Gurita.piranda care se freaca toata ziua de scula lui.vede barna altuia pea ei nu o vede......si madam nenea Aurica sa se duca acasa cu bivorelu ei
Re:
Tara arde , baba se piaptana , unii aproba pamfletul asta :). Daca scrii in CV asa cum ai scris si cererea asta , inteleg de unde ai avut timp sa te gandesti si sa editezi asa ceva , Stimate Domn / Stimata Doamna. Mda , am sa fiu criticata si imi asum tot ce voi scrie,cu riscul ca mesajul acesta " de doi lei ",pentru unii ,sa fie sters. Diferenta dintre mine si tine este ca eu am investit 5 minute ca sa te ajut sa reformulezi cererea asta,prin urmatorul sfat : mergi pe google , cauta un model de cereri si vei fi mai credibil/a , chiar daca tu nu stii sa scrii , fir-ar mama lui de scris , ca nu stiu de ce ai fost la scoala.Am o intuitie buna si nu estj vreo prapadita de 15 ani .Bref ...Nu ma mira ca unii au inteles ce ai transmis prin aceasta cerere deplorabila , dar ( intotdeauna exista un dar ) , autoproclamandu-te seful turmei , gandeste-te la strategie. Am ras de cum am citit " la adresa <<stafului>> / corect este staff-ului " , si voi argumenta ; " Nea cameramanu' , ia da-i tu drepturile Oanei Breja , ca iti carpesc vreo doua ! Si tu , fata de la make-up ...alegeti modelul ca imediat ne ocupam de tine daca nu ii dai drepturile Oanei ! Ce sa mai zic de coafeza , ea nu stie ca sustinatorii Oanei sunt Eddy maini de foarfece ala aka Johny Depp cand era tanar ,asa ca te invatam meserie , tu da-i drepturile amaratei " . Penibil , Stimatilor ! Ca sa castigati , alegeti-va un alt lider . Actualul va face de ras din primele doua cuvinte scrise . Cu stima.
petitie
Re:
Bagami-as pula in ma-ta si in rasul tau.Esti la fel ca muista de Oana
Re:
| This discussion has been closed. |