Drepturile unui concurent MPFM

La adresa Stafului , Mireasa pentru fiul meu , va rugam sa redati drepturile concurentei Oana de a putea avea drept la Marele Premiu indiferent daca se casatoreste sau nu . Noi,  telespectatori si sustinatorii  Oanei Obreja, dorim sa aiba drepturi depline asupra competitiei. Suntem intr-un numar mare si va rugam cu mare seriozitate, ca acest  concurent Oana Obreja, sa poata revendica Premiul. Tinand cont de faptul ca ,  Oana Obreja este un concurent  protejat, avem rugamintea  ca aceasta sa aiba statut de concurent Mireasa Pentru Fiul Meu si in Marea Finala , deoarece suntem cei mai multi telespectatori care urmarim emisiunea !Dat fiind exemplu din Sezonul 2 Mireasa Pentru Fiul meu , concurentul Edina a reintrat in casa Mireasa Pentru Fiul Meu , nefiind un concurent protejat , si nici concurentul Dragos , tot din sezonul 2 MPFM nu avea statut de concurent protejat !Va rugam sa luati o decizie in privinta petitiei noastre , telespectatori ai emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu! Sa se pastreze drepturile concurentei Oana Obreja , mentionate in contractul semnat! De asemenea , va rugam sa tineti cont si de comportamentul acesteia pe parcursul competitiei! Astfel, nu cerem drepturile concurentului Laur , ci doar drepturile asupra concurentei Oana Obreja! Va multumim pentru intelegere!

Drepturile unui concurent MPFM    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.