Drepturile unui concurent MPFM

La adresa Stafului , Mireasa pentru fiul meu , va rugam sa redati drepturile concurentei Oana de a putea avea drept la Marele Premiu indiferent daca se casatoreste sau nu . Noi,  telespectatori si sustinatorii  Oanei Obreja, dorim sa aiba drepturi depline asupra competitiei. Suntem intr-un numar mare si va rugam cu mare seriozitate, ca acest  concurent Oana Obreja, sa poata revendica Premiul. Tinand cont de faptul ca ,  Oana Obreja este un concurent  protejat, avem rugamintea  ca aceasta sa aiba statut de concurent Mireasa Pentru Fiul Meu si in Marea Finala , deoarece suntem cei mai multi telespectatori care urmarim emisiunea !Dat fiind exemplu din Sezonul 2 Mireasa Pentru Fiul meu , concurentul Edina a reintrat in casa Mireasa Pentru Fiul Meu , nefiind un concurent protejat , si nici concurentul Dragos , tot din sezonul 2 MPFM nu avea statut de concurent protejat !Va rugam sa luati o decizie in privinta petitiei noastre , telespectatori ai emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu! Sa se pastreze drepturile concurentei Oana Obreja , mentionate in contractul semnat! De asemenea , va rugam sa tineti cont si de comportamentul acesteia pe parcursul competitiei! Astfel, nu cerem drepturile concurentului Laur , ci doar drepturile asupra concurentei Oana Obreja! Va multumim pentru intelegere!


Drepturile unui concurent MPFM    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Drepturile unui concurent MPFM să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook