Desfiintarea examenului scris de titularizare in invatamant
Din 2005 dau examene inutile, am obtinut note mari si tot nu am obtinut titularizarea. Pe nimeni nu-l intereseaza cum predai, daca te plac copii si parintii. Degeaba stie inspectoarea ca esti bun, pe nimeni nu-l intereseaza parerea ei. Stau pe posturi "bune" acei dascali, care au "noroc". Am nota peste 7 din 2015 si am ramas fara post in timpul anului scolar, dar cel care a luat 5 sta bine mersi pe o catedra in oras la o unitate renumita, fiindca a fost la locul potrivit in momentul potrivit. Cum nu am reusit eu in acesti zece ani sa fiu numai o singura data la locul potrivit, in momentul potrivit? Fiindca se dau informatii numai la unii, la altii, nu.
Pentru ca este adevărat tot ce scrie în aceasta petiție. Văzând această petiție, îmi dau seama ca și eu ma regăsesc în ea. Sper sa reușim sa schimbam acest sistem.
Re: Re:
Si eu sunt cu gradul I iar acest examen pentru mine a insemnat efectiv albirea mea de tanara si stresul ca vine iar vara si trebuie sa dau examen...in loc sa ma bucur ca poate plec intr-o vacanta de cateva zile dupa un an de munca...poate se va scoate sa fim egali cu totii...
MULTUMESC PENTRU INITIATIVA!!!DEMULT TREBUIA FACUT ACEST LUCRU!
| This discussion has been closed. |