André Rieu - cetatean de onoare al Bucurestiului
Macar atat pot sa fac si eu ca simplu cetatean ptr promovarea Romaniei si ptr ca il apreciez mult pe muzicianul si dirijorul Andre Rieu!!
Il iubesc pe Andre Rieu de foarte mult timp. Nu l-am vazut decat la televizor, dar, toate spectacolele lui sunt extraordinare, te ating la suflet, te fac sa plangi de bucurie si incantare. Ceea ce a facut pentru noi, romanii, cred eu, nu a mai facut nimeni. Toti cei care ne viziteaza vin, ne lauda aici, apoi pleaca si ne uita. Andre Rieu ne-a laudat si aici si in lume. Si o va mai face. Un motiv in plus sa il iubesc.
Pentru tot ce a facut pentru promovarea folclorului românesc si a tarii noastre As dori sa vina la noi în tara în fiecare an cu muzica sa !!!!!
DANK U WEL MIJNHEER RIEU !!!!!!
Cu multa admiratie
Mitrea Maria
Re:
Multumesc Celui de sus ca am avut posibilitatea de-a asculta un concert minunat. Cinste mamei care a dat nastere unui om minunat,cu un talent deosebit si o bunatate evidenta in priviri. Dumnezeu sa te tina sanatos, pentru ca noi sa avem parte de bucuria de-a te asculta.
Cu multa stima,
O pensionara din Constanta.
carora sa le aratam si respectul nostru.
Ii multumim pentru spectacolele minunate si pentru gestul extraordinar de promovare a Romaniei in Europa.
| This discussion has been closed. |