André Rieu - cetatean de onoare al Bucurestiului

Pentru felul in care a promovat cultura si folclorul din Romania, pentru cuvintele extraordinare si indemnul adresat zecilor de mii de spectatori de a-i aplauda pe artistii romani in cele sapte concerte sustinute in aceasta vara la Maastricht, in Olanda, pentru actiunea extrem de eficienta de a face publicitate capitalei Bucuresti, propunem Consiliului General al Municipiului Bucuresti si Primarului General acordarea titlului de cetatean de onoare violonistului André Rieu.

Daca sustineti acest demers si daca doriti in acest fel sa va exprimati multumirea si simpatia pentru artistul care a reusit sa ridice in picioare Europa pentru a aplauda Romania, va invitam sa semnati aceasta petitie.

Imagini din timpul concertului de la Maastricht: https://www.youtube.com/watch?v=X_TUPnR5iQs

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).