André Rieu - cetatean de onoare al Bucurestiului
Sa multumim lui DUMNEZEU pentru faptul ca mai traiesc asemenea oamenii care prin munca si talentul lor fac bine sufletului romanesc
Felicitari
Domnule Rieu,
Gratie postului Antena 3 v-am descoperit si noi romanii care nu calatorim „in Vest“. Sunt incantata de muzica pe care o cantati. Faceti un lucru bun pentru sufletele oamenilor. Omenirea in momentul de fata are o nevoie nemarginita de frumos, de armonie si bun gust. Va felicit pentru tot ce faceti dvs. si toti cei care va stau alaturi. Va mai asteptam la Bucuresti chiar daca majoritatea va vom urmari din fata televizorului.
Romanii autentici sunt o natie "speciala" pe care Dumnezeu a creat-o pentru aceasta planeta.
Este un artist extraordinar! Toate cantecele lui imi bucura sufletul si inima! Ii multumesc din suflet pentru ca iubeste Romania, pentru ca promoveaza valorile romanesti!
Luminita dumitrescu
Mi-a incalzit inima live si, cu respect apreciez felul in care promoveaza tezaurul muzical romanesc pe alte meridiane ale lumii.
Acelasi respect si apreciere pentru distinsul canal ANTENA 3, care a avut frumoasa initiativa sa adune in aceasta petitie, bunul gand al romanilor.
Felicitari ANTENA 3 pentru aceasta si pentru toate celelalte cu care iesiti mult in evidenta !!!
Gabriel CURCULESCU
,bucurandu-se de viata si prin folclorul lor frumos si duios ! Un asemenea om exceptional este Andre Rieu !
Prelucrare si interpretare exceptionala a pieselor romanesti.
| This discussion has been closed. |