petitie anti manele

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția petitie anti manele


Musafir

#51 Re:

2016-08-07 10:48

#1: -  

De ce nu te impusti .daca esti unul care asculti muzica satanista nu inseamna ca trebuie sa ascultam toti ce vrei tu . Hai cius si baga botu la pizda mai mult ..cu siguranta o sa ti placa manelele . Cap mare si idiot ca alceva nu esti . Am o intrebare esti dela care din clasa1 are capu mai mare ca si corpu cu pana pana la buric? . Pfoa mi e scarba de natia ta


Musafir

#52

2016-08-07 11:35

Manelele e viata mea!!!

Anonymous

#53

2016-08-07 11:57

cea mai proasta petitie din Romania :)) 

m8

#54

2016-08-07 12:17

si tot voi va rupeti pe manele de Revelion =))))))))))))


Musafir

#55

2016-08-07 12:56

Pentru ca vreau sa dorm noaptea in liniste
Popescu

#56 Nu va inteleg

2016-08-07 15:28

De ce nu spuneti aceleasi lucruri si despre muzica rock sau despre muzica hip-hop?

  1. Muzica rock promoveaza satanismul (este simbolizata de capete de mort, scheleti, diavoli, foc). Versurile melodiilor care apartin genului rock au in componenta lor cuvinte gen "moarte" , "iad" , "foc" (death, hell, fire ptr melodiile in lb. engleza).  Interpretii (dar si simpatizantii acestui gen) se imbraca doar in negru (culoare specifica doliului, mortii, depresiei), hainele si bijuteriile acestora sunt pline de capete de morti iar sunetele scoase de catre interpreti sunt similare cu cele produse de catre cineva care vomita sau care se screme.
  2. Muzica hip-hop promoveaza proasta crestere, vagabondajul, prostitutia, viata in penitenciar, mandria de a fi un om al strazii, versurile se bazeaza pe un limbaj de joasa speta (vulgaritati si injurii). Vestimentatia hip-hop-erilor nu este prea deranjanta, cu exceptia pantalonilor care sunt purtati lasati in vine (specific penitenciarelor americane, in care purtatorul era disponibil pentru penetrare anala). Gesticulatia este plina de ridicari ale degetului mijlociu dar si apucarea penisului cu degetele si mimarea actului sexual.

Ce impact pozitiv pot avea aceste genuri de muzica asupra unui individ (in special asupra unui copil)?

Cu ce e mai prejos o manea fata de o melodie rock sau hip-hop?

Voi semna aceasta petitie numai dupa ce imi veti raspunde cu argumente la intrebarile mele si nu in ultimul rand dupa ce ma veti indruma catre petitii anti rock si anti hip-hop! 

Va multumesc anticipat si va doresc o si buna!


Musafir

#57

2016-08-07 15:34

Ma pis pe salam

5775e

#58 petitia puli

2016-08-07 17:08

Sa va duceti drc toti cu petitiile voastre . Daca asculti manele nu inseamna ca esti incult ca ai avut parte de o educatie saraca .. daca ascult populara sau alt gen de muzica inseamna ca sunt un om destept si cultivat ? E tot drc ala .. pur si simplu e un gen de muzica la fel ca oricare altul si mai mult de jumatate din populatie asculta acest gen . Frustratilor 


Musafir

#59

2016-08-07 23:24

Pentru ca manelele sunt de cacat , ascultati muzica buna de exemplu ''Parazitii''
Random Guy

#60 Re: Nu va inteleg

2016-08-07 23:35

#56: Popescu Din puncul meu de vedere ,cred ca muzica hip-hop si rock este mult mai potrivita pentru adolescenti deoarece nu se canta doar despre bani,femei,jale si restul de chestii adaugate intr-o manea...Muzica hip-hop..Rap.. de obicei ii invata pe adolescenti cum sa se descurce in viata deoarece nimic nu le este oferit pe tava , iar muzica rock nu are nici o legatura cu satanismul... sunt doar basme de exemplu asculta tu Trooper -Tari ca muntii si spune-mi ce este asa satanic in aceea melodie , doar pentru ca nu se canta despre bani ,femei sa orice alta chestie din manele, asta nu inseamna ca este satanica si il poate invia pe Lucifer...


Musafir

#61

2016-08-07 23:41

Poate iese învingătoare petiția asta si nu o sa mai auzim toti cioroi pe străzi cu sunete scoase de porci, fix asa suna o manea

Musafir

#62

2016-08-08 14:46

Manelele is de la evrei nu e muzica adriana
.

#63 Let's end bullshit once :)

2016-08-10 11:04

Goshh, ma bucur ca nu sunt singura care crede ca maneaua este unul din motivele pentru care aproape toti strainii ne privesc ca pe o pacoste in U.E. , aspiratiile , cultura noastra saraca, prezenta noastra in topul celor care fac cele mai multe crime si , o da.. nivelul superridicat de prostie!!!! Cand ma gandesc ca eu sunt genul care nu critica oamenii dupa genul de muzica pe care il asculta.. asta s-a schimbat imediat cand am accesat site-urile .uk & .us in care opiniile celorlalti fata de noi sunt negative si, culmea, justificate foarte bine!! Sa punem capat manelelor este un inceput super ok, va sustin intru totul !!! 

 

 

P.s.: haterii pentru aceasta petitie duceti-va si sugeti ceva , pana cand oamenii cu (,) capul pe umeri isi fac treaba de a curata tara de prostie :33

Wow

#64 Re: petitia puli

2016-08-10 11:19

#58: 5775e - petitia puli 

Dude, muzica populara nu are o influenta foarte mare in tara, spre deosebire de manele. Si de ce ma rog 'petitia pulii*' ? Eu ascult muzica pop 'din u.s.a si uneori din romania', nu imi place nici muzica rock si nici manelele. Dar am vrut sa vad prin ce difera aceste tipuri de muzica si mi-am dat seama: nu are nici o legatura cu limbajul ( caci in ambele se folosesc injuraturi), ci cu mesajul. In rock sunt transmise mesaje de revolta, de tristete, si chiar daca nu-s tocmai okay , are un impact totusi pozitiv asupra adolescentilor a caror parinti nu le acorda atentie, sau se simt un nimic. Ei se pot regasi in muzica rock , fiind totodata unul din remediile care ii poate ajuta sa depaseasca perioada grea. Manelele sincer, cand am ascultat cateva pe 'taraf', nu m-a impresionat foarte tare, tot ce am auzit au fost versuri goale , tragandu-se in toate partile de linia melodica. Acum sincer, daca tot esti asa  impotriva acestei petitii, argumenteaza cu ce a ajutat maneaua, si te rog din suflet sa nu mai aduci populara in discutie, aceea este muzica tarii, cu bune cu rele, inca din cele mai vechi timpuri.

Blecărița.

#65 Re: Nu va inteleg

2016-08-18 07:42


Musafir

#66 Re: Re:

2017-01-17 01:43

#51: - Re:  

 Și dacă tu asculți muzica aia de cocalari nu înseamnă că toți cei care ascultă un gen siferit să ascult rahatul vostru, ah, da, și pentru cultura voastră generală, sunt mai multe genuri de rock, iar majoritatea din noi îl ascultăm pe ăla cu mesaj, dacă voi nu sunteți în stare să traduceți niște versuri și vă dați cu părerea fără să vreți, îmi pare rău sunteți reduși mintal.

Jos Maneliștii și romii

#67 Re: Baiatu lu SALAM

2017-03-07 02:01

#40: Bemveu - Baiatu lu SALAM 

 Taci din gură rom împuțit care ai venit din India că de acolo vine toată familia ta a romilor!  Să-ți moară toată nația ta alături de manele. 

Jos manelele!  Le urăsc mai ales că tu ca rom te găsești să înjuri la autorul acestei petiții, se vede ce degradat ești...Are mare dreptate autorul acestei petiții ! Dacă te deranjează adevărul ar fi bine să te retragi ! Suntem mai mulți contra voastră decât voi !

Doamne ajută să vă învingem ! Sper ca această petiție să câștige !

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2017-03-07 02:11


Voievod - Legionar

#69 ANTI-incultura

2017-05-21 06:30

Dragi Romani, luptati! Sunt impotriva (acestor jeguri) Vreau o tara curata fara cocalari, manelari ciori, jeguri politice, etc...care nu fac nimic altceva decat sa ne distruga tara noastra, onoarea noastra si generatiile noastre (ce sunt acuma si ce or sa vina)

Din cauza lor...se strica tara noastra (s-asa ii stricata)......

Atat ei sunt de vina.....cat si cei care o accepta sau o promoveaza!

Educati-va bine copiii! Formati-le gandirea, sa inteleaga..ce este bine, ce este rau; sa faca diferenta dintre gunoi si calitate, cultura si incultura...ajutati-i sa distinga..sa aleaga buna gandire si intelepciunea.

 

Quintus

#70 Informații despre manele...

2017-07-20 04:58

Manelele au apărut în România datorită romilor din India. Ele au început cu timpul să se extindă fiindcă și numărul romilor este în continuă creștere.

Și acum mă întreb...De ce ar fi manelele o muzică utilă pentru noi Românii  ?

Nu este ! Și pe deasupra învață și copii limbajul vulgar, pornografia, îi degradează și pe deasupra îi face să adopte un stil infect ! 

De ce credeți că a fost creată aceasta petiție  ? A fost creată cu scopul de a opri efectele  manelelor care ne strică la orcine stilul de viață fiind vorba de cei ce ascultă manele de dragul de a asculta.

Deci din punctul meu de vedere JOS cu Manelele !!

Și sper ca cu toți să semnați această petiție pentru a scăpa odată pentru totdeauna de manelele care ne sunt băgate cu forța fie că vrem fie că nu...

Și sper să triumfe această petiție ! Mult noroc tuturor celor ce urăsc manelele !