petitie anti manele

Popescu

/ #56 Nu va inteleg

2016-08-07 15:28

De ce nu spuneti aceleasi lucruri si despre muzica rock sau despre muzica hip-hop?

  1. Muzica rock promoveaza satanismul (este simbolizata de capete de mort, scheleti, diavoli, foc). Versurile melodiilor care apartin genului rock au in componenta lor cuvinte gen "moarte" , "iad" , "foc" (death, hell, fire ptr melodiile in lb. engleza).  Interpretii (dar si simpatizantii acestui gen) se imbraca doar in negru (culoare specifica doliului, mortii, depresiei), hainele si bijuteriile acestora sunt pline de capete de morti iar sunetele scoase de catre interpreti sunt similare cu cele produse de catre cineva care vomita sau care se screme.
  2. Muzica hip-hop promoveaza proasta crestere, vagabondajul, prostitutia, viata in penitenciar, mandria de a fi un om al strazii, versurile se bazeaza pe un limbaj de joasa speta (vulgaritati si injurii). Vestimentatia hip-hop-erilor nu este prea deranjanta, cu exceptia pantalonilor care sunt purtati lasati in vine (specific penitenciarelor americane, in care purtatorul era disponibil pentru penetrare anala). Gesticulatia este plina de ridicari ale degetului mijlociu dar si apucarea penisului cu degetele si mimarea actului sexual.

Ce impact pozitiv pot avea aceste genuri de muzica asupra unui individ (in special asupra unui copil)?

Cu ce e mai prejos o manea fata de o melodie rock sau hip-hop?

Voi semna aceasta petitie numai dupa ce imi veti raspunde cu argumente la intrebarile mele si nu in ultimul rand dupa ce ma veti indruma catre petitii anti rock si anti hip-hop! 

Va multumesc anticipat si va doresc o si buna!