Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
ABURITORI DE ANTENISTI
Re:
Daa ...lasati petitia deschisa pina dispare antena si badea ajunge la un circ ambulant
Re: motanul
auzi lingau ce esti, aici nu se linge pe site-ul asta, dar daca vrei te ajut eu, vrei in fata sau in spate, unde iti place mai mult
Antena3=Rahat
Turnatoru dovedit, condamnatul la puscarie, in prima instanta, la 5 ani, securistul convins lanseaza petitii. Eu nu sunt de acord cu asta, insa, Nea Felix o sa aiba foarte mult timp la dispozitie sa reflecteze asupra abuzurilor comise, 5 ani ii vor fi suficienti.
Re: Re: VAND GARSONIERA
crezi că nenorocitul cu garsoniera merita o replică ? face parte din turma celor cărora nu le pasă, turma necuvântătoare de pe urma căreia tragem noi un neam întreg ponoasele, nu e decât un gunoi ca şi satana de "băşescu".
Doamneajuta sa avem o tara cu frica de DUMNEZEU si respect de semenii .
PETITIE PENTRU INTERZICEREA BUDEI 3...
A facut rau Romaniei,salvandu-si pielea si imbogatindu-se peste masura din afaceri cel putin dubioase.DEMISIA !!!
este un om de nimic
Re: diavolul penticostal
#9940: gadea jalbaru - diavolul penticostal
Iti atrag atentia ca aceasta petitie NU-I MA-TA, asa ca... reorienteaza-te si gaseste-o pe cea care nu ti-a dat tzatza la timp si te-a lasat sa sugi de la tac'tu, ca era singurul care dormea ziua, acasa, mahmur...
Nu pot sa inteleg de ce suntem atit de neputinciosi in fata acestui om (daca il putem numi asa?)s-au asa vrem sa fim. Am inpresia ca cineva nu vrea sa ne scape de el. In 1989 am reusi "asa cum am reusit si cu cine am reusit"sa dam jos unul dintre cel mai puternic regim COMUNIST si ce securitate avea.OARE DE CE SUNTEM ACUM ATIT DE FRICOSI????
| This discussion has been closed. |