Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Pentru administratorii saitului.
Cel putin partea de comentarii iti lasa impresia unui haos.
Butonul de "Returneaza" este util dar pe un forum, pe un blog.
Poti posta un comentariu sub orice pseudonim ceea ce nu este in regula.
Ar trebui sa poata posta un comentariu doar cei care au semnat petitia (doar pe ei ii intereseaza obiectul petitiei) ceilalti sunt liberi sa-si initieze propriile petitii conform convingerilor.
rusine basescu!
Incompetent pentru conducerea Romaniei, apt pt. orice fraudare ,
Nu mai pot sa-i inghit toate batjocurile !
Crede cineva ca va demisiona . O sa ne hahaie in nas ca si la referendum. .
La pușcărie .Nitoi Gabriela
Re:
O sa incerc si eu un raspuns la intrebarea "cine conduce Romania?" La noi in societate , s-a intimplat un lucru foarte ciuidat : "sa cazi de la putere , dar sa conduci in continiuare"!!! Occidentul nici nu cred ca intelege asta ! Tineti minte ca guvernul Boc , abea la a patra sau a cincea cadere a fost inlocuiit? Ca asa a fost vrerea lui Basescu ?In unul din comentariile mele din epoca, chiar am pus PDLului intrebarea : La cite esecuri de guvernare (certificate prin motiuni votate de opozitie) cred ei(PDListi) ca au dreptul ? Am aflat ca au dreptul la cinci esecuri. Greu de inteles !!!!! Asa a avrut Basescus Maximus !!!Ca sa fie si mai greu de inteles Basescus Maximus a mai inventat inca o "grozavie" si anume, splitareaa puterii. Dupa rasunatorul dezastru de la referendum , a convins lumea occidentala ca a fost "lovitura de stat" si, in numele nevoii de a restebili urgent statului de drept, a continuat sa "conduca" , dar nu si partea care implica raspunderi executive ci , a monopolizat justitia , inamovibila si imposibil de controlat ca putere separata , pentru inca ca nu s-a gasit in Romania o putere pe "masura maretiei justitiei" , care sa discute de la eagl la egal cu aceasta .De acea Basescus Maximus a spus in semigluma , ca va iesi din politica doar cu picioarele inainte !!!!Adica doar cind va muri. Si are abea 62 de ani !!!!!!!DOAMNE AJUTA !
| This discussion has been closed. |
Ludi