Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#24381: un taran - Re: Re: Re: Re: Re:
vulgar badaran elev sirguincios al mitocanei javre de guvernator! cred ca in toate astea mata are o vina a adus pe lume un avorton!
Re: Re: Re: Antrenam inteligenta
#24366: - Re: Re: Antrenam inteligenta
Nu numai el vrea sa-l dea jos.....nu observi in jurul tau cati vor asta? Chiar sunt toti vanduti..sau cumparati de varanul asta, cum ii ziceti voi.? Asa ni se spunea si cand eram, in 1990, in Piata Universitatii, ca suntem cumparati cu blugi si dolari de Ratiu si Campeanu.....saraca securitate, nici acum nu are alte idei
Re: Re: Re: Re: Re: AUTORUL PETITZIEI
#24365: - Re: Re: Re: Re: AUTORUL PETITZIEI
Mi-ar place să văd o caricatură cu Piratul sus pe trincă sau pe focul mic uitîndu-se cu ocheanul spre K:G:B:,iar în mîna stîngă nelipsita sticlă de wiskei,pe covertă lacheii tîrîndu-se în genunchi.
ANTENA 3
doresc o ,, ROMANIE " libera nu o dictatura si mai spun NU VANZARII PAMANTULUI ROMANESC.
second name: voiculescu
adresa: bramalea, CA
e-mail: [email protected]
comentariu: ia ma si votul meu, CACATULE, demite-o pe ma-ta ca te-a nascut in loc sa te fi cacat
ANTENA 3
Re: corect!
La B1 se uita numai labele de rahat, din ce in ce mai putini in Romania.
La Antena 3 se uita oamenii adevarati.
Re: Re: Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
Nu ma intereseaza cine e in "capul" statului.Ca e monarh, ca e presedinte... Dar vreau sa il vad in fiecare zi ca merge in 10 scoli sa pledeze pentru educatie morala si mentalitate corecta, ca il vad in fiecare zi facand declaratii la 18:30, pe media tv, ca pledeaza pentru acelasi lucru...
Deasemeni doresc ca toti politicienii sa faca acelasi lucru si sa pledeze necontenit si luand masuri pentru educatie cat mai buna. Nu vreau sa ii mai vad pipaind stiuletii sau taind pamblici.
Atunci eu o sa fiu multumit de Presedinte sau Rege, si de politicienii care ne conduc.
| This discussion has been closed. |