Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
DEMITERE
Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
#21084: Heil Hitler - basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
ba handicapatule daca postezi la nesfarsit aberatia asta care nu o citeste nimeni dacat primele 3 cuvinte crezi ca impresionezi ? asta denota cat de retardat si frustrat esti
Re:
Imi pare rau sa te informez draga MARIUS MUNTEANU, dar singurul RETARDAT esti tu. Iti adresez cuvintele astea cu mare drag si placere!
JOS BASESCU
JOS BASE....DEMISIA BASE...JOS BASE,.....DEMISIA BASE....JOS BASE.....DEMISIA BASE......JOS BASE DEMISIA BASE........JOS BASE......DEMISIA BASE........JOS.....BASE.......DEMISIA BASE........JOS....BASE.....DEMISIA ....BASE.....JOS BASE........DEMISIA BASE........JOS basescu !
Re: Re:
Aveți cu ce, mă, neputincioșilor? Stați pe aproape de Băsescu, o să vă dea la fiecare câte o oliță de noapte. Noapte bună!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: RUSINE ANTENA 3 PENTRU MANIPULARE!!!
Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
#21103: - Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
Nu purta tu de grija. Vezi-ti de hotiile tale cat mai poti, de diversiuni sau ce vrei tu. Nu o sa mai mearga mult sa va opuneti educarii copiilor
Re: Re: RUSINE ANTENA 3 PENTRU MANIPULARE!!!
#21115: - Re: RUSINE ANTENA 3 PENTRU MANIPULARE!!!
adica latrina 3 cel mai odios trust
duteeeeee....... base..... dute ca nu ai fost un presedinte care sa faca cinste tarisoarei.....dute pe mare!!!!!
| This discussion has been closed. |