Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ion
#882: Eu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ion
Ce vrei sa spui cu ghilimelele alea, nesimtito? Da, chiar si mutilata de caini e tot femeie! Sa stii ca animalele alea nu i-au stirbit statutul de OM! Nu mai aveti simtul masurii, nu mai aveti respect nici pt batrani, nici pt suferinta unor oameni nevinovati!
Re:
Creati voi adaposturi! Pe banii vostri! Aveti voi grija de caini! Nu vrem sa crestem cainii pe banii statului! Banii nostri de taxe trebuie sa mearga la copiii necajiti, nu la caini!
PS.Aplauze pentru voi cei puternici!Ce repede v-ati miscat!Cate legi stau si stau,si nimeni nu da socoteala pentru nimic,cainii n-au bani pentru avocati,merita sa fie pedepsiti...asa sa va ajute Dumnezeu!
Eutanasiere NU, Parteneriat Civil DA
http://www.petitieonline.com/vrem_parteneriat_civil_in_romania
Re:
prea traziu..tot ce puteti face este sa adoptati. Eu nu sunt in Romania, am plecat definitiv, de aceea spun: adoptati! de peste 20 de ani am caini despre care vorbesc ca si despre membri de familie, pt. ca asa se si comporta. Mi-au oferit momente amuzante, momente de tandrete, m-au ajutat ca si copilul meu sa aibe inca de mic simtul raspunderii. Sunt sau mai bine ar fi multe de spus. Dar deja s-a votat eutanasierea celor care nu vor fi adoptati. Adoptati!
Re:
IPOCRITULE! Afla cate animale sunt eutansiate la tine in tara, pe urma vino sa ne dai lectii!
Re: Re:
Dar astia n-au copii! Sunt niste inadaptati sociali, care si-au gasit sufletul pereche in Cutu Cutu! Macar daca l-ar lua acasa, asa isi tot dau intalnire in fata blocului...
Stapani sunt de vina pentru ca ii abandoneaza pe strada!.
Cainele nu musca mana carei ii da de mancare!
Re:
Nu te musca pe tine, desteapto! Dar trotuarul, strada sunt ale noastre, nu ale haitelor de caini!
Re: #821
Avem si noi sobolani. Chiar daca avem caini. Asa ca nu trebuie sa pastram cainii pe strazi pentru a va da voua satisfactie.
Re:
M-am lamurit cu "iubitorii de caini"! Niste puerili, luati din anunturile "bani pe net".
Cu cat sunteti platiti pe comentariu? 3 Lei? Pe Fb e mai mult - 5 Lei?
Luati 10 daca iesiti in strada? Cu cat mai multe proteste, cu atat mai multi bani?
Re:
Aici este vorba de ucidere si nu de eutanasiere. De cand estin in Germania si lucrezi in Anglia ai deveni foarte destept.
| This discussion has been closed. |
Daca iubiti asa de mult animalele, adoptati 30 si tineti-le in casa.....
Sunteti deplorabili!