Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

mvp217

#451 NU EUTANASIERII

2013-09-07 19:28

Halal oameni cerebrali !
De ce nu se implementeaza pedeapsa cu moartea si la oameni???
Cate crime se fac zilnic??... Si se dau pedepse "ieftine"! Cainii nu au suflet si oamenii au mai mult?
Pentru ce sunt de vina cainii astia ca nu au grai sa vorbeasca? Dupa ce ca duc o viata "de caine" mai stau si la mila noastra daca sa traiasca sau nu..! Cine sunteti voi ma sa "ordonati" moarte??? Daca ati fi voi in locul lor cum ar fi ma?? Sa astepti la noroc daca sa traiesti sau nu!? Pentru un caz care se intampla la nu stiu cat timp sa se ia masura in masa ?? Cati copii n-au ramas fara un parinte ca l-a lovit calu' sau i-a impuns vaca si au murit?? Ce trebuia sa faca? Sa ucida vaca??? Intr-adevar,e dureros ce i s-a intamplat baietelului si noi nici macar nu ne putem imagina prin ce-a trecut atat el cat si parintii lui,dar cazuri de genul, se vor tot povesti si nu numai moarte provocata de un caine..
Rezolvati voi un mare rahat cu eutanasierea voastra! Suflete mizerabile ce aveti!

Musafir

#452 Re:

2013-09-07 19:32

#25: -

TE FELICITPENTRU FELUL IN CAE AI PUS PROBLEMA. bunica copilului este de vina pt ca a lasat un copil de 4 ani nesupravegheat. daca il calca o masina faceati referendum sa se duca toate masinile la fier vechi. ce minte ingusta au lingaii astia de la putere, nu mai stiu ce sa faca ca sa iasa ei din cacat. pentru ca au frecato prin birouri pana acum si ia durut in cot de ce se intampla cu aceste vietuioare, situatia a scapat de sub control si ca sa scape ei basma curata, hai ma sa omoram toti cainii de pe strada. DA CINE MAMA DRACULUI VA CREDETI VOI MA SA LE LUATI VIATA? firati ai dracului de incapabili ce sunteti.....

 


Musafir

#453

2013-09-07 19:37

Un NU horatarat comportamentului violent si agresiv,atat asupra bietelor animale cat si asupra celor care au animale.Rusine celor care se comporta precum ucigasii!

Musafir

#454

2013-09-07 19:55

De ce v ati trezit tocmai acum sa sariti in ajutorul cainilor vagabonzi.Sunt de atata timp pe drum si era de datoria voastra ,a celor de la protectia animalelor sa interveniti si astfel nu s ar fii intamplat tragedia cu bietul copilas.Spuneau la tv cati bani s au alocat pt aceste animalele.Cred ca erau suficienti pentru salvarea lor si cred ca daca interveneati prin spoturi publicitare prin care cereati ajutor( in cazul in care nu erau suficienti cei de la guvern)oamenii ar fii donat si v ar fii ajutat.In schimb puteati arata cum au fost cheltuiti pt ai ajuta.Acum v ati trezit si e prea tarziu.Voi doriti sa i ajutati lasandu i pe drum sa sara iarasi la un biet copil ,batran care nu se pot apara.Cel putin cuplurile care au copii si care se gandesc la sanatatea micutilor vor vota PENTRU.
Si eu iubesc animalele am 2 catei si un pisoi acasa,au tot ce le trebuie,ASTA INSEAMNA SA IUBESTI UN ANIMAL.Cei ramasi pe strazi de multe ori nu mai pot fii numiti ANIMALE.

Musafir

#455 EXCLUS EUTANASIEREA!!!!!!!!!!

2013-09-07 19:55

Bine ca va e frica de un caine!!!
De alti semeni ai vostri nu va mai e frica sa luati una in cap pe strada in ziua mare sau sa te injunghie sa-ti ia banii ( poate pentru 10 lei )
Din ora in ora vedem astfel de stiri! De asta nu v-ati saturat?? De ce nu exista pedeapsa cu moartea si pentru ei? Ce au mai bun fața de un caine? E om? Merita sa traiasca?
meee

#456 wow

2013-09-07 20:19

1 - situatia e mult mai complicata decat vrea sa arate petitia asta
2 - DACA CHIAR CREDETI CA SUNTETI MAI MULTI CA CEI CE DORESC EUTANASIEREA SE VA VEDEA LA REFERENDUM SI SE VA REZOLV PROBLEMA PT TOTDEAUNA !!! CE VA CRIZATI AIUREA CU PETITII?!?!?! NU VINE REFERENDUMU?!?!?!?!
3 - e usor sa spui Nu eutanasierii... vreau sa aud SOLUTII !!! sa spui nu e al dracu de usor.
NU eutanasierii!

#457 Re:

2013-09-07 20:23

#87: HahahaPROD -

Vaiiiii dar ce nenorocire.Saracutu esti pisat tot de frica nu???De talhari si nenoriciti ca voi care luati vieti,nu iti mai este frica ??? Mi-e scarba de voi!!!!Omorati-va voi,in acest fel am scapa de gunoaie ca voi! Sunteti niste NIMICURI!


Musafir

#458

2013-09-07 20:31

EUTANASIERE ptre aia care nu au loc de suflete nevinovate !!!!!!!
Eu

#459

2013-09-07 21:02

Pe violatori, drogati, criminali si pedofili ii eutanasiaza cineva?! Nu! Stau bine merci pe banul public. S-a declansat o isterie generala si oamenii sunt asmutiti impotriva cainilor si impotriva semenilor cu opinii diferite. Rusine!

Musafir

#460

2013-09-07 21:02

Azi cainii,maine batranii,poimaine... ,,nefolositorii,,
Din cate stiu cei ce nu-si supravegheaza copii pierd dreptul de paternitate uneori. De vina nu e nici fantana nini oala cu apa clocotita.Trageti concluzia ce a dus la aceasta isterie generala.
v . brigitte

#461

2013-09-07 21:16

de ce nu suntem impreuna sa adoptam fiecare cate un caine si sa ii gasim si lui un tel? suntem prea saraci sa recurgem la o solutie fireasca pentru ei?! suntem prea saraci sa fim oameni?! suntem monstri?! Terra ne apartine?!

Musafir

#462

2013-09-07 21:40

Eutanasierea cainilor este inca o pata rusinoasa pe imaginea Romaniei . Este trist si dureros ce se intampla , o dovada de salbaticie si cruzime . Ne indepartam tot mai mult de lumea civilizata , din pacate . Oricum Legea protectiei animalelor NU EXISTA, decat pe hartie ! Orice imbecil poate maltrata orice animal in vazul lumii si nimeni nu-l pedepseste , ba, mai mult , alti imbecili ii privesc ranjind satisfacuti . In ce lume traim , oare ?

Musafir

#463 NU eutanasierii

2013-09-07 21:57

DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR ANIMALELOR

Preambul:
Considerand ca Viata este unica, toate fiintele avand origine comuna, diferentiindu-se in decursul evolutiei speciilor,
Considerand ca orice fiinta vie are drepturi naturale, orice animal dotat cu sistem nervos are drepturile sale specifice,
Considerand ca dispreturirea sau simpla nerecunoastere a acestor drepturi naturale provoaca grave prejudicii Naturii si conduc omul la crime impotriva animalelor,
Considerand ca o coexistenta a speciilor in lume implica recunoasterea de catre specia umana a drepturilui la existenta a celorlalte specii,
Considerand ca respectul omului fata de animale este inseparabil de respectul reciproc al oamenilor,
Se proclama urmatoarele:
Articolul 1
Toate animalele au in mod egal dreptul la existenta in cadrul echilibrului ecologic. Aceasta egalitate nu exclude diversitatea speciilor si indivizilor.

Articolul 2
Orice forma de viata animala are dreptul la respect.

Articolul 3
1. Nici un animal nu trebuie supus unor tratamente brutale sau unor acte de cruzime.
2. Daca este necesara sacrificarea unui animal ea trebuie sa fie instantanee si nedureroasa.
3. Animalul mort trebuie tratat cu decenta.

Articolul 4
1. Animalul salbatic are dreptul de a trai si de a se reproduce liber in mediul sau natural.
2. Privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a aminalului salbatic in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental.

Articolul 5
1. Orice animal dependent de om are dreptul la ingrijire.
2. In nici un caz el nu trebuie abandonat sau sacrificat in mod nejustificat.
3. Toate formele de crestere si utilizare a animalului trebuie sa respectefiziologia si comportamentul proprii speciei respective.
4. Expozitiile, spectocolele, filmele care folosesc animale trebuie sa le respecte demnitatea si sa nu comporte violenta.

Articolul 6
1. Experimentele pe animale care implica suferinta fizica sau psihica violeaza drepturile animalelor.
2. Metodele alternative trebuie dezvoltate si implementate sistematic.

Articolul 7
Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA.

Articolul 8
1. Orice act care pune in pericol supravietuirea unei specii salbatice precum si orice decizie care duce la un asemena act constituie o crima impotriva speciei.
2. Masacrarea animalelor salbatice, poluarea si distrugerea biotopurilor sunt considerate crime.

Articolul 9
1. Statutul legal specific al animalelor precum si drepturile lor trebuie sa fie recunoscute prin lege.
2. Protectia si salvarea animalelor trebuie reprezentate la nivelul organizatiilor guvernamentale.

Articolul 10
Educatia si instruirea publica inca din copilarie trebuie sa conduca omul la observarea, intelegerea si respectarea animalelor.

Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor a fost proclamata in mod solemn la Paris in 15 octombrie 1978 la sediul UNESCO.

Musafir

#464

2013-09-07 22:25

Nu bietele animale sunt de vina,ci tara noastră de rahat.

Musafir

#465

2013-09-07 22:47

I've adopted two lovely stray dogs from Romania. The stray dogs don't deserve to be treated as now is happening. When the government had used the money, they became from the EU for sterilization and castration, they should not have had the problem of so many stray dogs. The government is to blame for the problems. Not all those innocent stray dogs. So STOP THE CRUEL KILLING OF THE STRAY DOGS> DO WHAT YOU HAVE TO DO AND STERILIZE THE DOGS. DO NOT KILL THEM!!!!!!!!! SHAME ON YOU ROMANIA !!!!!!!
ravenna

#466 eutanasiere !

2013-09-07 22:52

woaaa. hai ca demult voiam sa dau un comentariu d-ala dur. 1. eutanasierea ! 2. toti in cor spuneti " impotriva eutanasierii ! " ok, dar propunerea care ar fi? cu ce bani ii adapostim, deparazitam, hranim, tratam? cu banii vostrii de iubitori de maidanezi, nu ? dati voi atat de multi bani pentru niste caini ? haha, ma indoiesc. 3. suntem in secolul 21, iar in Romania mor copiii sfasiati de vii . preferati sa moara oamenii si nu caini, nu ? inteligent. va e mila de ei ? dar lor le e mila de noi ? NU. de ce ? pentru ca sunt doar niste animale care nu pot gandii. 4. rusine tarii asteia ! cum e posibil asta ? am ajuns in stadiul in care copiii nevinovati, destepti, frumosi, MOR UCISI DE CAINI. 5. ce fac productiile care, chipurile ” castreaza cainii ” ? ii iau, NU ii castreaza, incaseaza banii statului, ii pun cercel din acela galben [ ca sa para castrat ], si le da drumul NEcastrati. de ce ? pai. aceia, se inmultesc, si fac alti caini. si aceia la randul lor, trebuie castrati si ei primesc alti bani pentru ai castra, dar bineinteles, ca nici pe aceia nu ii castreaza..de ce ? ca sa primeasca in continoare bani..e doar in interesul banilor. ei incaseaza bani dupa bani si noua ne mor copii. cum ?! cum ?! este infiorator ce se intampla. ROMANIA SE DEGRADEAZA. 5. femeile acelea invarsta care ies dimineata in halatele lor minunate, cu pungi pline cu resturi, care hranesc toate javrele cartierului, au dus la asa ceva. de ce nu ii lasati in pace ? intindei cainelui un deget, iar el iti va lua toata mana.. ceea ce s-a si intamplat. daca voi considerati ca nu e bine sa ii eutanasiem, atunci cu parere de rau va zic ca sunteti niste idioti.

Musafir

#467

2013-09-07 23:02

SOLUTIA ESTE RECUPERAREA BANIILOR CARE AU FOST ALOCATI DE UE PENTRU CREAREA DE ADAPOSTURI SI STERILIZAREA CATELUSILOR.UNDE SUNT BANII?

Musafir

#468

2013-09-07 23:45

oamenii trebuie sa-si asume raspunderea pentru ca "maidanezii" sunt creatia lor! poate daca oamenii ar fi invatati cum sa se comporte cu animalele in loc sa fie invatati cum sa se apere de ele,lucrurile ar sta cu totul altfel.prietenia dintre un copil si un caine este cel mai minunat lucru,este oribil sa le fie inoculata copiilor teama si ura,sa fie invatati sa ucida.

Musafir

#469

2013-09-08 00:10

problema poate sa fie rezolvata altfel. noi repede ucidem orice! nu e normal nici corect! pacat ca a fost ucis un copil nevinovat! nu trebuia sa se ajunga aici! vina cainilor? sau a noastra? sau a celor care au aruncat cainii in strada? sau poate a celor care iau mii de euro pt ingrijirea cainilor si baga banii in buzunar fara sa faca nimic(aviz ONG-uri). sau poate a primariilor care nu au timp(?)...bani(?) sau bunavointa sa se ocupe de problema? am spus bunavointa ca sa nu spun dezinteres

Musafir

#470

2013-09-08 00:20

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Musafir

#471

2013-09-08 00:21

CRIMINALILOR !ODIOSILOR,SETE DE SANGE ATAT AVETI, ATUNCI STITI SA FITI REACTIVI!

Musafir

#472 Re: Da eutanasierii!

2013-09-08 04:25

#48: Cristina - Da eutanasierii!

Si tu te numesti om? Ai pretentii mari de la tine. Cand vei fii capabila sa creezi o viata, atunci sa-ti arogi dreptul sa o si ei. Am copil de 11 ani si nu-l scap din ochi nici acum (Vezi copilul de 4 ani lasat nesupraveghheat), si pe langa asta e escortat la scoala in fiecare zi de cel putin 3 caini din fata blocului, care se gudura pe langa el ori de cate ori il vad, si asta pentru ca a fost invatat sa le inteleaga comportamentul si sa-i iubeasca. Toti vor  sa fie iubiti de ceilalti (fie animale sau oameni), dar nu sunt capabili sa ofere iubirea. Aici functioneaza legea bumerangului, ce dai aia primesti.


Musafir

#473 Re: Re: Da eutanasierii!

2013-09-08 05:14


Musafir

#474 Re:

2013-09-08 05:20

#87: HahahaPROD -

trateaza-te tu! problema e la tine!


Musafir

#475 Re: Re: Da eutanasierii!

2013-09-08 05:40

#55: - Re: Da eutanasierii!

Superb raspuns! De fapt aici este una din marile probleme, ca omul nu intelege comportamentul cainelui si din acest motiv vrea sa scape de el. Asa s-a intamplat si cu Isus...........