S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#476

2013-08-18 06:21

Daca cu totii ne-am "strica" omul ar disparea . Barbatul indragostit de un alt barbat niciodata nu va putea procrea si nici femeiea iubita de femeie .
...

#477 Re:

2013-08-18 09:31

#11: -

Nu te-nclina, asta fac de obicei homosexualii... Ha, ha, ha! Mi-ar placea sa vina fi-tu intr-o zi la tine si sa-ti sopteasca suav la ureche: "Mami/tati, mie-mi place Gigel, gasesc ca ma-mplineste." Atunci sa te vad!

Mayhem

#478 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-18 11:06

#449: A. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"am senzatia ca homosexualii si lezbienele care chiar traiesc aceste stari nu isi doresc nici parteneriate civile nici casatorii "religioase" (mai ales religioase)."

Acum le cunosti si nevoile? Daca nu au nevoie, de ce militeaza pentru ele? Si daca tot platesc taxe la stat, de ce sa nu se poata casatorii civil? Oricum e o hartie cu care te stergi la cur, dar e un drept pe care si-l castiga ca cetateni ai acestei tari si contributori la bugetul de stat. Tu cum te-ai simti daca ai fi exploatat si furat de stat si pe deasupra sa iti mai si refuze niste drepturi? Poorma, avem drepturile omului care se centreaza pe OM, nu pe homosexual sau ce stiu ce alte categorii. Oare de ce sufera in liniste? Nu cumva ca altii nu ii lasa sa se accepte asa cum sunt si ii blameaza tot timpul?

"inca o data sub nas. stii ce trebuie sa faci ca sa obtii informatia de pe el, nu-i asa? atunci fa-o si extrage cat poti de acolo."

Cunosc site-ul insa ceea ce vreau de la el este o statistica a homosexualilor 'vindecati'. Degeaba imi vine mie cu sfaturi si recomandari cand acestea nu pot fi transpuse in practica ca sa dea rezultate. Apoi, mi-a fost deajuns sa vad rubrica 'Credinta' sa imi dau seama cu ce am de-a face. Culmea, homosexualitatea nu era interzisa inainte sa apara religiile abrahamice... te miri ca de ce nu sunt prea credinciosi homosexualii... Apoi, vorbeste de niste probleme cu care se confrunta toata lumea si le explica de parca sunt express specifice doar homosexualilor. De pilda, tendinta de suicid. Se sinucid mai multi oameni heterosexuali decat homosexuali. Se pune problema ce ii face sa se sinucida, si tare mi-e ca nu starea lor o face ci niste factori externi care pun presiune constant pe ei. In rest, multe teorii ale chibritului... legalizarea casatoriile intre homosexuali nu duce la cresterea numarului de homosexuali. Atata timp cat nu mai sunt stigmatizati, ei ies la lumina, isi desfasoara activitatile fara probleme si fara sa se mai ascunda de ochii celor ce ii urasc, de asta pare ca numarul lor creste, pentru ca sunt multi care nu ies la iveala in orice circumstante. Apoi, atribuirea SIDA homosexualitatii este o eroare demna de filme horror, parerea mea. Ca o iau si ei, asta e. Ceea ce nu stiu cei ce au facut studiul este cum a aparut SIDA, si nu a aparut la homosexuali, avand in vedere ca a aparut in Africa unde homosexualii sunt si acum omorati cu bestialitate. Apoi, as dori o statistica cu numarul homosexualilor infectati cu virus HIV in paralel cu numarul heterosexualilor infectati cu virus HIV. Asa se face daca vrei sa fi credibil. Astfel de sfaturi bune de discutat cu o cisterna de bere langa tine am facut si pe ortoprostia tinerilor, insa cu mai mult delir mistic si fanatism demn de 9/11.

"homosexualii (ca persoane) sunt oameni, da, dar homosexualitatea nu este omeneasca."

Sa inteleg ca ideologia ta te face sa negi realitatea. Daca nu e omeneasca, atunci de ce se manifesta si la om? Dar ce zici de alte 1500 de specii de vietuitoare? http://www.news-medical.net/news/2006/10/23/20718.aspx

"noi nu vrem raul cuiva, ci doar binele societatii (bine care-i implica pe toti)."

Societate din care fac parte si homosexualii. Deci daca zici ca vrei binele tuturor, vrei si binele lor. Daca nu, ai face bine sa te corectezi in felul asta: 'vrem binele majoritatii care nu-i suporta pe homosexuali, dar le vrem banii lor'.

"fie ei si "platitori de taxe" - si violatorii sunt platitori de taxe pana la o vreme"

Deci, din comentariul asta deduc ca si tu suferi de sindromul acela cretin ortorprost care zice ca homosexualii = violatori... Eu nu vorbesc de cei care comit delicte si ajung sa raspunda penal. Asta tine de justitie. Eu ma refer la cei ce duc o viata cinstita, care muncesc, care isi castiga traiul prin munca lor si care platesc taxe statului. Practic, tu admiti ca e bine cand profiti de ei, ca la muncit si platit taxe sunt buni, dar nu mai sunt buni cand cer si drepturile aferente obligatiilor asumate. Woau, pai nu meritati un deget mijlociu? Eu unul as fi facut urat rau de tot de mi se spuneau chestiile astea.

"umanitatea se sprijina pe viitor, pe familia care poate da nastere copiilor si pe sanatatea societatii."

Umanitatea cu homosexuali a ajuns la 7 mld de oameni si continua sa creasca. Ce ziceai de viitor? Sa inteleg ca acordarea de drepturi homosexualilor va duce la disparitia umanitatii. Eu iti spun ca esti paranoic si asociezi un fenomen imposibil cel putin in viitorul apropiat cu ceva ce are absolut nicio legatura. Dar asa e cand nu ai argumente pertinente. Nu cumva vrei sa spui ca tsunamiul si cutremurul din Japonia au fost cauzate tot de homosexuali? :))

"altfel, miile de ani de transformare si progres a umanitatii au fost in zadar."

Prietene, progresul a insemnat schimbare, mai ales schimbare de ordin social. Acum 150 de ani nici nu se pomenea ca femeile sa primeasca drepturi si sa fie egale in drepturi cu barbatii. Si acum mai sunt unii care vocifereaza. Daca te uiti, au fost nevoie de schimbari sociale majore pentru a ajunge unde am ajuns. Tarile dezvoltate nu au ajuns acolo din intamplare, ci au trecut prin razboaie civile, miscari sociale si schimbari de mentalitate in ultimii 300 de ani. Urmeaza sa mai facem un pas spre progres. Urmeaza ca statul sa nu mai dicteze ce sa faca individul cu viata lui atata timp cat nu comite delicte.

"pentru ca daca peste 100 de ani se termina totul intr-o lume de gay, atunci gay-ii si-au batut joc de tot ce au facut inaintasii lor normali. nu-i pacat de asta?"

Aha, si pentru urmatorii 100 de ani avem prognoze de crestere demografica, deci stai linistit, nu o sa fie o lume de homosexuali si lesbiene, ei vor ramane mereu o minoritate.

"ce-ar fi sa lasam liberi prin orase cativa bolnavi de holera? oare aceia nu ar trebui izolati pentru a nu-i molipsi si pe cei sanatosi?"

Daca doresti sa discutam ai face bine sa nu mai ma iei de prost. Pe bune, am alergie la bullshit si reactionez rau. Pun pariu ca nu ai vorbit vreodata cu un homosexual ca sa iti permiti sa compari o boala contagioasa gen holera cu trasul pidosnic. Dar daca atat te duce mintea...

"noi nu putem cenzura nimic in mod fizic ci in mod moral si prin apel la moralitate si adevar si sigur, prin a nu oferi drepturi orbeste."

Nuuuu, ati facut asta pana prin anii 70 in Europa, sa nu mai spun ca prin America Latina si Africa barbarismele fata de homosexuali continua, te rog, nu te mai faulta singur. Voi nu ati putut, cu morala voastra, sa impiedicati homosexualitatea in anii de crunta dictatura teocrata. Eu nu vad ceva moral in discriminare. Daca tu crezi ca discriminarea este o alta fateta a moralitatii, atunci ai deficiente grave, ori morala ta e distorsionata, insa se explica daca adopti morala cre(s)tina. De altfel si zeul vostru a dat peafara de moralitate prin VT. Ai putea incepe sa dai dovada de ceva creier si de moralitate cand ai realiza ca trasul pidosnic in privat cu o persoana asijderea privata, in deplin consimtamant, nu afecteaza pe nimeni, cu atat mai putin pe tine. Nu e de datoria ta sa mergi in casa omului sa ii spui ce sa faca. Drepturile omului se aplica si lor, doar sunt tot oameni. Sincer, intr-o tata civilizata, pentru un astfel de comentariu ai fi fost pasibil de proces pentru 'hate-speech'. Dar cum in Rromanica merge sa arunci vorbe grele unor minoritati pentru a ignora esenta unei anumit probleme, se accepta.

"oricum. speram ca macar o parte din cei ce au semnat aici si care inca mai urmareau pro tv-ul, sa nu-l mai urmareasca si sa se dezica de toata mizeria lor si tot e un castig."

Ehh, uite aici suntem de acord, dar atunci ce rol mai are petitia? Si tu admiti ca pana la coada decizia de a vedea un serial este in mana telespectatorului, pentru ca el are telecomanda in mana. Pai si-atunci, ce rol mai are o petitie creata pe principii staliniste? Faptul ca tu nu doresti sa il urmaresti e problema ta si a homofobilor de pe aici. Dar nu impuneti aceasi regula si pentru altii. Invatati odata sa nu mai va impuneti voi doleantele si punctele voastre de vedere asupra altora in cel mai comunist mod posibil.

"nu stiu daca ai inteles ceva."

Nici nu am ce, doar niste aberatii... ma mir cum de am rezistat pana la capat.

Ah, cat despre nume, stiu ce inseamna, insa imi place trupa Mayhem. http://en.wikipedia.org/wiki/Mayhem_(band)


Musafir

#479

2013-08-18 11:31

Un "NU" hotarat propagandei homosexuale!

Musafir

#480

2013-08-18 11:58

Modelul fiecărei familii din lume este Sfânta Familie de la Nazaret.Căsătoria există de la începutul omenirii.Adam şi Eva au format primul cuplu sau prima familie.Să răsune în mintea fiecărui om cuvintele lui Dumnezeu:"Omul trebuie să lase pe părinţi si să se unească cu soţia lui si ei vor forma un singur trup..."
A-D
Musafir

#481

2013-08-18 13:06

Căsătoria este o taină initiată,de Creator de la începutul creației în eden la creat pe bărbat și apoi a creat pe Eva din coasta bărbatului deci căsătoria între personae de acelaș sex este condamnată ferm de Dumnezeu și de BIBLIE copii trebuie educați în spritul iudeo creștin de a trăi în sfințenie și curăție pînă la căsătorie și după căsătorie,să oprim aceste lucuri neroditoare ale întunericului

A.

#482 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-18 13:20

#478: Mayhem - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 mayhem, tocmai i-ai asemanat pe bietii oameni cu cele "1500 de specii de vietuitoare (animale)" care practica "homosexualiatea" sau altfel zis "iubirea intre specimene de acelasi sex" - oare se iubesc animalele cand fac asta?

ce au oamenii in comun cu animalele? instincetele. ce au diferit oamenii fata de animale? ratiunea. tu ai dovedit acum faptul ca in cazul homosexualitatii instinctele domina ratiunea, aducand omul la treapta de animal fara ratiune. cum poti face asemenea comparatii mayhem!? sigur ca poti, pt ca fara sa vrei acolo se ajunge oricat ai vrea sa para o treaba "intelectuala" si "civilizata". tu care esti atat de sigur pe tine si un fin observator a tot ce .. exista.

vad mayhem ca ai raspunsuri la toate, :)

dar despre relatarile dintr-un comentariu (453) anterior (pe care le reaiau aici) ce mai poti spune.? da-ne, te rugam, tu explicatii. suntem foarte atenti la ce vei spune:

"Iarasi, putem vedea nivelul de ''civilizatie'' adus de permisivitatea absoluta in privinta homosexualitatii. Dau ca exemple doua evenimente anuale ale comunitatii gay din San Francisco, Folsom Street Fair si Up Your Alley, la care participa mii de persoane. O cautare a termenilor ''Folsom Street Fair images'' va conduce si catre site-ul www.zombietime.co m (nu pot pune link-ul direct pentru ca imaginile ar putea fi considerate pornografice), unde puteti observa exact ce se intampla acolo. Pe scurt, iata ce am vazut:

- acte de sex oral intre mai multi barbati,

- nuditate completa,

- oameni care urinau pe altii/ beau urina colectata de la mai multi indivizi intr-un pahar de plastic,

- oameni care se masturbau in public, unul facand acest lucru la o fereastra deschisa (sau balcon, nu mai retin) in aplauzele celor din strada si murdarindu-i cu secretiile lui fiziologice,

- oameni care isi introduceau obiecte in anus in vazul tuturor,

- oameni care practicau acte implicand cavitatea bucala a unuia si orificiul anal al celuilalt etc.

San Francisco este considerat ''capitala'' comunitatii gay in SUA."

ai cuvantul mayhem. detaliaza.


Musafir

#483

2013-08-18 13:39

Felicitări! Vă doresc mari succese!
A.

#484 Scopul nostru este distrugerea familiei - declaraţiile unei activiste LGBT

2013-08-18 13:50

Declaraţiile unei activiste LGBT+pedofili+zoofili+necrofili+etc. - Mariei Alexandrovna Gessen (13 ian. 1967) sunt cât se poate de clare:

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr. "
Mayhem

#485 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-18 13:52

#482: A. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"mayhem, tocmai i-ai asemanat pe bietii oameni cu cele "1500 de specii de vietuitoare (animale)""

Omul este un animal social... sau ego-ul tau e atat de mare incat nu te lasa sa te 'cobori' la nivelul animalelor?

"tu ai dovedit acum faptul ca in cazul homosexualitatii instinctele domina ratiunea"

Si tu vrei sa spui ca sexul in general tine de ratiune? Wow, mai incearca. Tu ai spus ca homosexualitatea nu este omeneasca. Eu iti spun ca nu este DOAR omeneasca, ci observabila si la alte animale. Eu ma mir cum poti tu face asemenea comparatii... din necunostinta de cauza binenteles, cred ca nici nu ai citit ceva de pe link.

Cat despre comentariu, ramane la latitudinea indivizilor ce fac. Sunt zeci de siteuri pornografice pe net si tu te alarmezi pentru unul care s-a nimerit sa corespunda cu numele unei adunaturi de persoane homosexuale? Si daca ei l-au facut, e problema lor, iar daca e ilegal sau periculos, va fi cenzurat iar indivizii trasi la raspundere, simplu! Dar are rost sa bagi o comunitate intreaga in aceasi oala cu ceea ce fac niste indivizi din viata lor privata? Daca doresc sa faca publice actele lor sexuale, din nou, problema lor. Sunt sigur ca daca dai o cautare pe internet (goagle), gasesti exact aceleasi puncte pe care le-ai mentionat tu, si nu doar la homosexuali.

Ceea ce in schimb dovedesti tu, cat si persoana care a scris comentariul acela, este ca suferiti de patima generalizarii. Wow, ati gasit un site unde homosexualii fac publice videoclipurile lor cand si-o trag pidosnic sau fel si fel de alte porcarii. Asta inseamna ca toti sunt asa? Cu siguranta iti pot gasi site-uri care au exact aceleasi imagini, videoclipuri, etc. si care apartin unor cupluri heterosexuale. Sau alea se accepta, ca e 'normal' si 'firesc'?

"vad mayhem ca ai raspunsuri la toate, :)"

Nu judeca pe altul cand esti in aceasi oala cu el.

Cat despre San Francisco, iti recomand sa mergi undeva mai aproape, in Olanda sau chiar si in Marea Britanie sau Suedia. Societatea amerciana nu imi place din varii motive ce nu tin neaparat de homosexuali. Insa Olanda e un bun exemplu de tara care prin masuri rationale privind educatia sexuala, legalizarea prostitutiei si a casatoriilor LGBT a putut limita incidentele BTS-urilor, numarul celor infectati cu HIV e mic in comparatie cu media europeana, sarcinile in randul minorelor putine, iar traficul de persoane aproape ca nu mai exista. Ah, si sa nu uit, si traficul de droguri e inexistente acolo, din moment ce drogurile usoare sunt legale. Uite o tara unde nu s-a spus nu unor oameni si a putut obtine un nivel de coeziune sociala chiar si cu drepturi minoritatilor sexuale. Dar in Romania ne place sa ne certam, asa, de dragul certurilor, sa ne satisfaca ura si setea de senzational crezand ca daca ii tinem pe homosexuali la sapa de lemn sau ca sac de box, restul problemelor din sanul societatii, vor disparea. Surpriza! Nu vor disparea, ci te vei trezi cu altele pe cap!


Musafir

#486 împotriva Codului Civil al țării

2013-08-18 14:37

inducerea forțată a ideii că doi homosexuali pot forma o familie este împotriva nu numai a Tradiției creștine a românilor, dar și împotriva Codului Civil al țării, care la capitolul “Familie”, stipulează:
Art. 259. (1) Căsătoria este uniunea liber consimțită între un barbat și o femeie, încheiată în condițiile legii.
http://www.culturavietii.ro/2013/08/17/petitie-sos-familia/
in baza acestui articol din Codul Civil casatoria intre homosexuali este ilegala, iar cei care vor infaptui aceasta trebuie sa fie trasi la raspundere.

Musafir

#487 un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-l-abuza-

2013-08-18 14:41


Musafir

#488 Pentru un activist homosexual, copiii sunt doar “obiecte neinsufletite”

2013-08-18 14:43


Musafir

#489 studiu-copiii-crescuti-de-parinti-heterosexuali-sunt-mai-sanatosi-si-mai-fericiti-decat-cei-crescuti

2013-08-18 14:48


Musafir

#490 culmea-orientarii-sexuale-o-americanca-s-a-casatorit-cu-ea-insasi-o-alta-s-a-casatorit-cu-o-cladire

2013-08-18 14:51


Musafir

#492 doua-lesbiene-isi-transforma-fiul-adoptiv-in-fata

2013-08-18 14:58


Musafir

#493 casatoria-gay-este-o-miscare-strategica-si-nu-are-nimic-de-a-face-cu-drepturile-homosexualilor

2013-08-18 15:01

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-18 15:11


Mayhem

#497 Re: Olanda? olanda-deschide-calea-si-pentru-legalizarea-pedofiliei

2013-08-18 15:27

#495: - Olanda? olanda-deschide-calea-si-pentru-legalizarea-pedofiliei

Autorul din start asimileaza homosexualitatea cu pedofilia... omitand ca principalele acte de pedofilie la nivel mondial nu sunt facute de cupluri homosexuale. Apoi, Olanda a fost singura tara din lume, atentie, din lume (!) care a recunoscut ca adolescentii, deci minorii, fac sex! Pe cale de consecinta logica si imediata ei au recurs la eduatie sexuala corespunzatoare in scoli iar rezultatul se vede, Olanda inregistrand cele mai slabe incidente de BTS-uri, sarcini la minore, etc.

Insa greseala ta, cat si a persoanei ce a scris articolul este ca asociaza homosexualitatea cu pedofilia. Pedofilia este specifica si homosexualilor si heterosexualilor. Am avut si noi un scandal cu un pedofil acum cativa ani, ala nu era homosexual apropo si a violat copii tot in numar mare. Daca un heterosexual comite acte de pedofilie, inseaman ca pedofilia este specifica heterosexualilor? Logica...

Cat despre al doilea link, nu de mult niste parlamentari olandezi au vrut sa treaca prostitutia din nou in ilegalitate. Ceea ce a fost surprinzator a fost ca insusi prostituatele au iesit sa protesteze, si nu manate de proxeneti, cum ar zice unii, din moment ce ele lucreaza pe carte de munca. Pe langa asta, vorbeste cu o prostituata de acolo si ai sa vezi ce salariu are si apoi sa zici daca devine prostituata fortat sau de buna voie. Si credema, au salariu de 3 pana la 5 ori mai mare decat minim pe economie la ei, ceea ce e mult! Apoi, prostitutia legalizata acolo a permis controlul sanitar asupra prostituatelor pentru a vedea daca nu cumva au BTS-uri dar sa vada si conditiile in care 'lucreaza'. Eu nu vad decat parti bune in asta. Pe langa asta, nu vad de ce sa interzici un fenomen care exista de cand e omenirea si va continua sa existe. Religia desi s-a luptat lichidand fizic prostituatele si homosexualii, nu le-a eradicat. Oare de ce? Nu cumva ca nu e eficienta si nu tine de realitate? La fel si cu drogurile. Autoarea nu stie ca, desi traficul de droguri are escala prin Roterdam, foarte putin ajunge in Olanda. De ce? Pentru ca drogurile usoare sunt legale si in legalitate traficantii, daca vor sa vanda, trebuie sa dea date personale! Iar daca sunt prinsi in alte tari cu nereguli, sunt arestati si extradati! Deci, articole. Cat despre eutanasie, total de acord in circumstante exceptionale cu acordul pacientului sau a familiei sale in caz ca pacientul nu este capabil sa dea declaratie pe proprie raspundere. Atata timp cat decizia este a individului, nu vad care e problema....

Ca ultima intrebare, in Romania, sti cand a proliferat prostitutia la noi, legal vorbind si afaceristic vorbind? Iti spun eu, in perioada interbelica (casele de toleranta!), perioada cunoscuta drept si apogeul conservatorismului social in Romania! Deci, paradoxul e urmatorul, daca atunci cand lumea era cea mai conservatoare, prostitutia era un fenomen perceput absolut normal, de ce nu si acum? Poate am regresat si nu stiu eu. Ehhh, greu cu istoria asta... mai ales a propriei tari...

Si apropo, vino cu surse mai credibile si putin mai argumentate stiintifice. Nu de alta, dar reclama cu avorturile da de gol intentiile celui ce administreaza site-ul.

A.

#499 comentariile tale devin un ... piuit frivol

2013-08-18 16:05

mayhem - dupa toate articolele de mai sus, comentariile tale devin un ... piuit frivol.
pana se va schimba Codul Civil, daca se va schimba (si daca se va schimba se va face cu forta, prin abuz politic), o "casatorie" intre gay televizata nu poate fi decat prin mimare. deci "show-ul" de la pro tv va fi, pe langa bataia de joc propriuzisa, un fals, paralel cu realitatea (asa cum sunt si multe alte "show-uri" tv) si nici de cum un "reality show" cum s-ar vrea sa fie. mai bine zis si caracteristic, o MINCIUNA.
reiau comentariul de mai sus:
#484 Scopul nostru este distrugerea familiei - declaraţiile unei activiste LGBT2013-08-18 14:50

Declaraţiile unei activiste LGBT+pedofili+zoofili+necrofili+etc. - Mariei Alexandrovna Gessen (13 ian. 1967) sunt cât se poate de clare:

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr. "

iar criticile si apelativele negative care pornesc de la tine la adresa mea, pe cat de sucit si indaratnic esti, pentru mine sunt adevarate complimente, pt ca la tine totul este inversat.

Dana Captilin

#500 Agitatie exagerata

2013-08-18 16:21

Camarade cu nickname inca neexplicat din motive deja stiute de toata lumea, care incepe si se termina cu m, eu ti-as propune sa te opresti pentru a mai lua o gura de aer. Aer proaspat. Si sa ne lasi duminica neintinata de toate mizeriile tale ilogice, nemaispunand nimic de faptul ca sunt necurate ca haul de care orice bun crestin se teme in viata lui. De teama acestui hau, in care intra laolalta sporovaiala fara sfarsit, agitatia, toleranta fata de pacat si instigarea la pacat s.a., eu te rog sa iei o pauza. Din respect pentru intelepciunea universala, crezi ca poti?

HIV nu este o infectie, deci n-ai cum sa te infe_C_tezi, dar te poti infe_S_ta, fiind un virus. Citeste unul din comentariile mele ( Dana Captilin #183 Re: Re: Re: ) in care am explicat pe date concrete, luate din surse sigure (adica, exact de la cel care a adus in dezbatere cercetarea ref. la homosexualitate, el insusi homosexual, el insusi spunand, la terminarea cercetarilor, ca este ma important sa spuna ce NU a descoperit, si anume ca homosexualitatea NU are o gena, deci NU TE NASTI HOMOSEXUAL). Mai departe este inutil sa discutam cu tine de vreme ce tu ai ajuns sa faci pe-aici prozelitismul ideologiei globaliste. Asta este, de fapt, dovada a ceea ce sta in spatele homosexualitatii, dealtfel un handicap pe care ar trebui sa-l tratam cu delicatete. Daca nu esti homosexual, ce vrei, de fapt, sa faci? Si unde vrei sa ajungi?



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...