S.O.S. familia!

Mayhem

/ #485 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-18 13:52

#482: A. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"mayhem, tocmai i-ai asemanat pe bietii oameni cu cele "1500 de specii de vietuitoare (animale)""

Omul este un animal social... sau ego-ul tau e atat de mare incat nu te lasa sa te 'cobori' la nivelul animalelor?

"tu ai dovedit acum faptul ca in cazul homosexualitatii instinctele domina ratiunea"

Si tu vrei sa spui ca sexul in general tine de ratiune? Wow, mai incearca. Tu ai spus ca homosexualitatea nu este omeneasca. Eu iti spun ca nu este DOAR omeneasca, ci observabila si la alte animale. Eu ma mir cum poti tu face asemenea comparatii... din necunostinta de cauza binenteles, cred ca nici nu ai citit ceva de pe link.

Cat despre comentariu, ramane la latitudinea indivizilor ce fac. Sunt zeci de siteuri pornografice pe net si tu te alarmezi pentru unul care s-a nimerit sa corespunda cu numele unei adunaturi de persoane homosexuale? Si daca ei l-au facut, e problema lor, iar daca e ilegal sau periculos, va fi cenzurat iar indivizii trasi la raspundere, simplu! Dar are rost sa bagi o comunitate intreaga in aceasi oala cu ceea ce fac niste indivizi din viata lor privata? Daca doresc sa faca publice actele lor sexuale, din nou, problema lor. Sunt sigur ca daca dai o cautare pe internet (goagle), gasesti exact aceleasi puncte pe care le-ai mentionat tu, si nu doar la homosexuali.

Ceea ce in schimb dovedesti tu, cat si persoana care a scris comentariul acela, este ca suferiti de patima generalizarii. Wow, ati gasit un site unde homosexualii fac publice videoclipurile lor cand si-o trag pidosnic sau fel si fel de alte porcarii. Asta inseamna ca toti sunt asa? Cu siguranta iti pot gasi site-uri care au exact aceleasi imagini, videoclipuri, etc. si care apartin unor cupluri heterosexuale. Sau alea se accepta, ca e 'normal' si 'firesc'?

"vad mayhem ca ai raspunsuri la toate, :)"

Nu judeca pe altul cand esti in aceasi oala cu el.

Cat despre San Francisco, iti recomand sa mergi undeva mai aproape, in Olanda sau chiar si in Marea Britanie sau Suedia. Societatea amerciana nu imi place din varii motive ce nu tin neaparat de homosexuali. Insa Olanda e un bun exemplu de tara care prin masuri rationale privind educatia sexuala, legalizarea prostitutiei si a casatoriilor LGBT a putut limita incidentele BTS-urilor, numarul celor infectati cu HIV e mic in comparatie cu media europeana, sarcinile in randul minorelor putine, iar traficul de persoane aproape ca nu mai exista. Ah, si sa nu uit, si traficul de droguri e inexistente acolo, din moment ce drogurile usoare sunt legale. Uite o tara unde nu s-a spus nu unor oameni si a putut obtine un nivel de coeziune sociala chiar si cu drepturi minoritatilor sexuale. Dar in Romania ne place sa ne certam, asa, de dragul certurilor, sa ne satisfaca ura si setea de senzational crezand ca daca ii tinem pe homosexuali la sapa de lemn sau ca sac de box, restul problemelor din sanul societatii, vor disparea. Surpriza! Nu vor disparea, ci te vei trezi cu altele pe cap!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...