S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#426

2013-08-17 11:21

unuldintre indicatorii distrugerii unei civilizatii este decaderea morala! Europa este in cadere libera pentru ca a intors spatele lui Dumnezeu! Ce este trist ca uraciunile si mizeria lor ne este bagata si noua pe gat prin mass-media. Nu m-as mira peste cativa ani sa apara emisiuni de propaganda si pentru PEDOFILI, ZOOFILI, NECROFILI si alte uraciuni... ca si ei au drepturi
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#427 Re:

2013-08-17 11:27

#411: -

Superba parabola!

...ce bine ar fi daca, in unele comentarii, singurele erori ar fi cele de typing!

A.

#429 mayhem?

2013-08-17 11:42

as putea sa incerc eu o definitie din ceea ce se poate gasi la o prima cautare pe internet (sper sa nu supar pe ninemi):
mayhem = 1. cauzarea intenționată și ilegală a prejudiciului asupra unei persoane, rănirea sau eliminarea unui membru făcându-l mai puțin capabil să se apere împotriva atacurilor.
2. orice distrugeri violente sau confuzie.
3. formatie satanica de black-metal (gretos de-a binelea)
Mayhem este o formație de black metal înființată în 1984 în Ski, Norvegia
Formația a devenit notorie atât datorită evenimentelor cu care a fost corelată (o sinucidere, o crimă și mai multe incendieri de biserici), cât și datorită prestațiilor din concerte care erau și sunt în continuare extrem de violente.
uau! mayhem - cat de original de subtil ai fost. cred ca esti un teribilist care nu prea socializezi. sper sa te faci bine.
A.

#430

2013-08-17 11:44

speranta si vindecare pentru homosexuali (asta daca vor intr-adevar sa fie vindecati)

http://www.homosexualitate.ro/#axzz3pPQgtUic
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#431 Re: Nu copiilor de homosexuali!

2013-08-17 11:55

#416: Laura - Nu copiilor de homosexuali!

Draga mea, dupa genul de imaginatie pe care mi-l propui, pari a fi adolescenta. Daca nu esti, esti la acest nivel intelectiv. Cu rabdare si timp, experimentand in viata ta atat informatii riguroase, cat si proiectii personale (planuri de viata, de ex.), vei intelege ca imaginatia este benefica atata timp cat poate aduce un plus considerabil la realitatea existenta si la viitorul posibil. Altfel, este daunator sa visezi cu ochii deschisi scenarii fantasmagorice. Dumnezeu e unic. Ce inseamna ''un Dzeu pe care...''...?!

Deasemenea, imaginatia prinde, pe masura ce inainam in viata, conturul realitatii integrate activitatilor sociale. A-ti iubi semenii presupune socializare.

Eu, experimentand toata paleta imagistica, si ajungand la toate produsele ei (vise, reverii, planuri, amintiri), n-am reusit sa-mi imaginez niciodata o societate in absenta mea. Dumnezeu a stiut de ce mi-a dat darul vietii, iar eu intentionez sa nu-L intristez.

Da, mi s-a mai spus ca ati fi tare fericiti unii dintre voi daca noi, crestinii, am disparea. Dar Dumnezeu tine lumea asta in care voi va puteti permite sa emiteti diverse judecati aberante pentru noi. Nu te pripi in a scrie cateva cuvinte aici, pentru ca eu sunt nimeni sa te judec, insa Dumnezeu pretuieste fiecare buna intentie. Eu am bune intentii. Nici vorba de ura, dimpotriva! (observ ca scrii cu majuscule, intelegand prin asta ca ai vrut sa-ti reversi tot focul - deci ura - pe mine)

Rasfoieste prin comentariile mele inainte de-a vorbi de ura, o sa afli contrariul.

 

Sorin

#432 :)))))

2013-08-17 11:55

trist....trist ca inca oameni care banuiesc ca au atins varsta adulta intr-o tara civilizata mai pot gandi asa. pt orice om civilizat, ceea ce scrieti voi aici, cum va relationati voi la homosexualitate, o treaba care nu va priveste absolut deloc, cu cat patos puteti ura aproapele vostru doar pt ca are alte conceptii legate despre viata decat voi ....este absolut sinistru. sunteti niste oameni sinistri. as fi vrut sa citesc macar un comentariu decent aici, cineva care pur si simplu sa spuna "bai, eu pur si simplu nu-i pricep si gata"....dar inca sa se puna probleme de genul nu se pot inmulti, deci sunt rai....sincer, cum puteti trai cu atata energie negativa in voi....pacat fratilor. sunteti absolut hopeless. nu va veti integra niciodata cu creierul in lumea civilizata.
daca "decaderea" asta a civilizatiei din europa inseamna a-ti respecta vecinul de munca sau de bloc, fara a-l judeca, si a-l lasa pur si simplu sa-si traiasca viata, respectandu-i religia, familia si orientarea lui sexuala....sau INCA unii dintre voi sa sustina sus si tare ca homosexualii sunt "deviati" sau "bolnavi psihic", si asta la 40 de ani de la scoaterea ei de pe lista de boli...sau ca "numarul homosexualilor e in continua crestere"....sincer, o limita a penibilului? nu avem?....oameni buni....astazi avem data de 17.08.2013.afara e frumos, cald...si voi va revarsati ura in tastatura. va doresc pentru copiii vostrii sa aiba un IQ de 5x mai mare decat al vostru. atunci sa vedeti voi ce va asteapta cand argumentul vi se muta in familie. O zi frumoasa tuturor!

Musafir

#433

2013-08-17 12:02

Cate si mai cate ne astepta in viitorul nu prea indepartat.Este o plaga a societatii in care traim si din pacate prea putini doresc sa prezinte o atitudine si o atentionare ca totusi mai suntem si noi cei normali considerati anormali dar "Suntem",si aceasta afirmare ca "Suntem" ar trebui sa se reverse ca un val peste toata natiunea,peste toata tara, si sa aduca un nou val de trezire spirituala si morala pe care am mostenit-o de la sfintii parinti care au veghet si vegheaza chiar si acum in inaltul cerului prin rugaciuni si mijlociri fierbinti ca aceasta lume in care traim sa nu stinga flacara pura si neprihanita a Evangheliei.Suntem datori noi cei care avem curajul sa ne opintim sa ducem mai departe ceea ce am mostenit si sa tragem semnale de alarma pana nu va fi prea tarziu.Doamne ajuta si binecuvanteaza pe toti cei care cer cu inimi deschise stoparea acestui flagel.
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#434 Re: Re:

2013-08-17 12:04

#419: Laura - Re:

Laura, un copil este o planeta lansata in Univers! Este o lume intreaga, in care se imbina iubirea, rabdarea, credinta, traditia, si din care se nasc noi vise pentru o lume si mai buna, din ce in ce mai buna.Asta inseamna un copil, asta este stradania unui parinte atunci cand isi mangaie copilul pe crestet invatandu-l despre tot ce exista in lume. N-ai idee ce intristare il cuprinde pe un parinte, atunci cand este pus in situatia de a-i explica copilului in care a trezorizat tot ce poate fi mai bun, sa-i spuna si despre ororile pe care fiinta umana le poate face. Cu atat mai mult, Biblia este singurul toiag care ne ajuta sa strabatem cararile pline de gropi.

Istoria a fost scrisa de fapte (nu de vorbe), faptele facute de oameni care au avut puterea de-a face istorie tocmai prin apartenenta la valorile familiei.

 


Musafir

#435

2013-08-17 12:09

rusine sa le fie!obraznici si inferiori!
Laura

#436 Re: 1+1=0

2013-08-17 13:12

#423: Dani - 1+1=0

Numarul homosexualilor creste in statistici, in realitate este si a fost constant. Creste fiindca traim niste vremuri cand homosexualitatea nu mai este incriminata, iar lor nu le mai este teama sa spuna cine sunt (sunt sigura ca in Rusia nr lor scade vertiginos, daca deja nu e pe minus). Nu te speria, ei sunt la fel de multi ca inainte, incidenta este una genetica si este constanta. Dovada chiar si ce spui tu: Sodoma si Gomora. Probabil ca erau destui de multi si pe vremea aia daca au simtit nevoia sa introduca un pasaj in Biblie, nu?

Cat despre povestea ta - si eu in liceu aveam un coleg prostalau. Care ranjea intotdeauna la noi fetele si ii dadea scatoalce unui coleg destept, slab si ochelarist, genul ala fund de sifon, banuiesc ca stii. La fel ca tine zic si eu: prostul clasei intelegea firea normala a lucrurilor, intelegea ca omul e o fiinta nascuta fara ochelari si alte bazaconii, asadar ochelaristii trebuie surghiuniti!

 

Cu alte cuvinte, tradusa pilda povestii tale: nu inteleg de ce prostii simt nevoia mereu sa-si dea cu parerea despre cum e societatea? De unde atata simt civic pe un prost? Crezi ca poti sa ma lamuresti tu, Dani?


Musafir

#437

2013-08-17 13:23

Dumnezeu a instituit familia pentru a se perpetua specia umana.A unit barbatul cu femeia ca impreuna sa se mantuiasca. Nasterea si cresterea copiilor nu inseamna deloc privatiune,dimpotriva aduce multa bucurie in casele si-n sufletele parintilor.Nimic nu poate egala prezenta unui copilas care aminteste de inocenta dintai .Nu trebuie sa ne luam dupa ratacitii care nu-l mai au pe Dumnezeu. Noi avem traditie,avem Biserica,sa stam cu frica si dragoste inaintea Lui Dumnezeu si El nu ne va parasi.Si sa ne rugam ca sa-i fereasca pe copiii nostri de smintelile veacului acesta.
Laura

#438 Re: Re: Nu copiilor de homosexuali!

2013-08-17 13:35

#431: Dana Captilin - Re: Nu copiilor de homosexuali!

Satana nu lucreaza pe fata. Niciodata. Doar prostia umana lucreaza pe fata si nu constientizeaza raul pe care il face. Dracul nu exista asa cum e descris pentru prostime, cu doua coarne, o coada si o furca, stii prea bine, sunt sigura ca faci diferenta intre un concept si o transpunere concreta, in lumea fizica.

Uneori faci lucruri crezand cu adevarat ca e bine ce faci, doar ca in realitate (si asta o decide doar timpul) faci rau. La fel si cu ura, Dana. Tu crezi ca e toleranta si condescendenta, dar te inseli.

La fel si cu crescutul copiilor: pui samanta credintelor si superstitiilor si prejudecatilor tale in ei. Si samanta creste. Doar ca ai grija: sa nu cumva sa-i inarmezi cu un toiag intr-o lume in care razboaiele se poarta de mult cu rachete.

Am spus eu ca Dumnezeu nu e unic? Ba da, e unic, doar ca perceptiile noastre despre el sunt diferite (la o altfel de perceptie asupra lui Dzeu ma referam cand am spus "Un Dzeu pe care..."). Total diferite, ca doar suntem sute de religii pe lume, din care crestinii ortodoxi vreo 200 de milioane... Restul, pana la 7 biliarde, crede fiecare in unicitatea Dumnezeului lor... pana si cei 1 miliard de necredinciosi trebuie sa creada in ceva...

 


Musafir

#439

2013-08-17 14:39

cititi BIBLIA.....scrie clar : Adam si Eva !
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#440 Re: Re: Re: Nu copiilor de homosexuali!

2013-08-17 15:27

#438: Laura - Re: Re: Nu copiilor de homosexuali!

Laura, predai si practica la cursurile despre definitia si functionarea ''dracului''...?! Tu, care imparti oamenii in ''prostime'' si... Si ce?

Cum iti permiti sa-mi spui ca ceea ce fac este rau, ba mai mult, ai si girul confirmarii peste timp!?

Cu ce drept iti permiti sa-mi spui ca ceea ce cred eu este o inselare? Cumva gandesti in capul meu?

N-am spus nicaieri nimic de toleranta. Nu tolerez si nu voi tolera niciodata homosexualitatea! Atentie, nu am zis homosexualii, care - bieti amarati, mai mult/putin - sunt oameni si, din cauza permutarii atentiei de pe comportament pe asa-zisele drepturi, cad victime unor miscari de globalizare care atrage in rostogolirea ei tot ce este in dezechilibru. Este vorba de a intelege persoanele care ajung sa cada in acest pacat IMENS, care umple fata lumii de boli psihice si fizice, de neintelegeri, de discordie.

Ori nu stii pe ce lume traiesti, ori inca n-ai aflat ca rachetele sunt pentru fum. icio racheta nu poate porni fara comanda, asadar gandeste-te bine la acea comanda si fa singura bilantul corect al efectelor: sa stii ce ai, sa stii ce vrei, sa stii la ce renunti. Asta ar trebui sa fie controlul inventarului, asta este ceea ce inspira orice razboi! Vad ca nu vrei pace deloc...

Necredincios = ateu. Iata definitia:ATÉU s.m. și f. Persoană care nu are o religie, care neagă orice divinitate. [< fr. athée, it. ateo, lat. atheus, gr. atheos < a – fără, theos – zeu]

Era simplu, daca te gandeai ca particula 'a' inseamna 'fara'.

Nu, ateii nu cred in nimic. Daca totusi crezi in ''ceva'', macar te duci intr-o parte sau in alta, functie de greseala; daca insa, nu crezi in nimic, te duci in nimic. Si e pacat pentru intreaga omenire.

Stii ce inseamna omenirea? Nimeni nu a putut descoperi Geneza lumii ca timp (ani), asa precum nimeninu stie cand va fi Apocalipsa. Inafara doar de Dumnezeu care ne indura pe toti pe paman cu un scop, unul pentru fiecare, si toti slujindu-i Lui. Intre cele doua momente ale existentei/disparitiei noastre ca oameni, sta Biblia. Singura, doar Biblia ne poate da date sigure (ani, perioade) despre... atentie despre ce anume: despre vechimea pacatului in lume si raportarea gresita la pacat, despre istoria mantuirii omului si a izbavirii sale de pacat.

Perceptiile noastre despre Dumnezeu, oricat de diferite ar fi, draga Laura, ar trebui sa ne uneasca pana la urma, nu sa ne inraiasca. Ar trebui sa ne gaseasca cuminti si cu minti, cu inimile sus si cu blandete, nu inca orbecaind precum cei pentru care au fost date pildele. Oare chiar atat de inapoiati spiritual sa fim, inca?


Musafir

#441

2013-08-17 16:15

Nu mă miră faptul că au astfel de idei.La felul cum este condusă societatea nooastră şi de cine,la ce te mai poţi aştepta.Vreau să-i întreb pe cei care au astfel de idei,se mai pot numi oameni.

Musafir

#442

2013-08-17 16:15

RESPECTUL pentru mostenirea primita de la parintii, bunicii, strabunicii si stra-strabunicii nostri este datoria noastra ancestrala si sta la baza existentei tuturor speciilor, inclusiv a speciei noastre.
Mayhem

#443 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-17 16:37

#422: A. - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"nu stii nimic."

Nici nu pretind ca stiu totul, stiu doar ca tu gresesti si ai o viziune ingusta.

"faci tavalug cu toate informatiile pe care le-ai avut la indemana insa faci valuri degeaba."

Macar eu vin cu informatii, si nu cu presupuneri si teorii ale chibritului inventate la o partida de sticlism. De parca tot ce zici tu are fundament... inafara de unul mistic. Si da, eu fac cum cred eu ca e mai bine iar socoteala voi da in momentul in care mi se dovedeste ca am gresit. Insa cand vine vorba de drepturile omului (ca da, cu parere de rau pentru tine, si homosexuali sunt oameni) nu ne jucam de-a d-zeu.

"sunteti niste mincinosi toti homosexualii si mai ales cu voi insiva."

Mai usor cu atacurile nefondate la persoana, daca erai intr-o dezbatere pierdai dreptul la replica de mult...

In primul rand nu sunt homosexual, in al doilea, le sustin cauza pentru ca e una justa. Cunosc o multime de homosexuali care muncesc ca si mine, care isi vad de viata si care vor drepturi, ca de asta platesc taxe si impozite, sa aibe si anumite drepturi. Sa inteleg ca atata timp cat isi indeplinesc obligatiile e bine, dar cand vor drepturi, hopa, nu e bine... Eu unul as retrage drepturi de la alti oameni... dar cum nu totul merge cum vreau eu, o lasam asa. Ti-am mai spus, stai fata-n-fata cu un homosexual sau cu un cuplu de homosexuali, cu o lista de supozitii si vezi cate se adeveresc a fi reale. Eu zic ca nici macar 2 dintre aberatiile tale nu se vor adeveri.

"iubirea tocmai prin gradul de responsabilitate se masoara"

Nu zau? Eu as zice ca o relatie ramane intacta datorita unor circumstante ce nu tin deloc de iubire. Plus, poti sa fi responsabil la locul de munca, dar poti sa nu fi in fata persoanei dragi... nu mai vorbi ca si cum exista un standard, pentru ca nu exista, iubirea nefiind un standard, cu atat mai putin responsabilitatea in cazul iubirii.

"nu poti sa zici ca, barbat fiind, il "iubesti" pe barbatul de langa tine si dai exemple gresite unor copii, care mai apoi ajung sa-si traiasca viata in destrabalari si contra firii"

Nu am asemenea inclinatii, dar ai o minoritate care te contrazice, deci poti sa zici. Supozitia ta era valabila cat nu exista un exemplu ce reprezenta 'exceptia'. Atat timp cat ai exceptii, supozitia ta ramane supozitie. Sunt o sumedenie de copii ce ajung sa se 'destrabaleze' neavand contact cu o persoana de alta orientare sexuala... si sunt cazuri si cazuri. Insa da, daca te referi la cupiii regulati in cur de preoti catolici (si, mai nou, si de ortodocsi, ca doar unde se ascund cei mai multi homosexuali...) te sustin. Poorma, fiecare e liber sa isi traiasca viata dupa bunul lor plac, doar e a lor si nu e problema mea in ce se baga ei, atata timp cat pe mine, ca individ, nu ma afecteaza. De asta nu am nimic cu homosexualii. Mie nu imi fac niciun rau, eu nu le fac lor niciun rau, le sustin cauza pentru ca si eu sunt cam in aceasi oala, in postura de ateu militant.

"si mai apoi sa atace familia adevarata cu pseudo-familia de homosexuali"

Nimeni nu iti ataca tie familia! Nimeni nu iti vrea raul tie si familiei tale! Din partea mea, ca si din partea lor, poti sa te casatoresti si cu un gandac ca nu ma intereseaza! Tu nu vrei sa intelegi ca fiecare e stapan pe viata lui si fiecare are dreptul de a isi cauta propria fericire si de a isi traii viata dupa propriile sale tipare! E asa greu de inteles? Te-a domesticit rau de tot religia asta...

"care isi vor ura familia formata din mama si tata."

De cele mai multe ori, copiii adoptati si crescuti de cupluri homosexuale, isi urasc parintii tocmai pentru ca ei sunt stigmatizati de catre astia ca voi care umbla cu 'normalul' si la randul lor, stigmatizarea cade si pe ei. Poti sa fi parinte homosexual bun, si cunosc un cuplu suedez care a crescut 3 copiii (da, 3) heterosexuali, care nu au probleme cu orientarea sexuala iar copiii le sunt foarte recunoscatori, chiar daca au fost si ei stigmatizati. Tine minte ce iti spun, un homosexual nu se sinucide pentru ca e homosexual, ci pentru ca societatea compusa din oameni ca voi ii dau mereu la oparte, ii blameaza pentru orice nu merge bine, si ii batjocoreste constant, asta in timp ce ei au aceasi obligatii ca si oprimatorii. Pai nu meritati sa vi se arata un deget mijlociu?

"aveti creierul mult prea excitat in mod animalic ca sa mai puteti vedea lumina."

Iar tu cred ca ai creierul gazat de prea multa indoctrinare religioasa homofoba.

"multa sanatate va doresc si in primul rand sa fiti sanatosi la minte."

La fel, de aia ti-am spus sa te grabesti cu controlul acela, ca doar sanatatea e mai buna decat toate. :))

"nu mai veniti cu rastalmaciri si minciuni in fata unor oameni care au invatat ce inseamna viata, sa ai copii, sa-i cresti si sa-i educi sanatos."

Si tu sa nu mai vi cu teoria chibritului despre taietorii de frunze la caini. Nu poti sa zici ca intradevar cunosti viata cand tu nu ai stat fata-n-fata cu un homosexual... insa fiecare poate spune ce vrea, atunci cand nu are argumente, recurge la experienta de viata, chiar daca si aia are lipsuri grave. Nu poti sa zici ca iti poti educa copilul sanatos cand tu il indoctrinezi cu religie, aia e cu mult mai grav si mai crud decat homosexualitatea. Pana si Ceausescu nu iti rapea copilarie si te lasa sa te bucuri de ea in ciclul primar (nu te introducea in sistem prin educatia de partid sau in spiritul regimului comunist). In schimb, in ziua de azi, inca din grupa pregatitoare trebuie sa asculti niste escroci spunand cu un zambet pe buze niste minciuni antice despre un tufis vorbitor si sleahta lui de bolnavi psihici.

"voi, mai intainte de toate faceti ceva sanatos pentru societate si nu va mai credeti cei mai in-dreptatiti."

Idem, poate ar trebuii sa sti ca si 'nenorocitii' aia de homosexuali sunt parte a societatii. Insa e fain cat iti asiguri pensia si pe banii lor, nu-i asa doamna?

Mayhem

#444 Re: Re: Re: Re: Nu copiilor de homosexuali!

2013-08-17 17:01

#440: Dana Captilin - Re: Re: Re: Nu copiilor de homosexuali!

"Cum iti permiti sa-mi spui ca ceea ce fac este rau, ba mai mult, ai si girul confirmarii peste timp!?"

In primul rand ca poate, si in al doilea rand, ca are dreptate.

"Cu ce drept iti permiti sa-mi spui ca ceea ce cred eu este o inselare? Cumva gandesti in capul meu?"

Cu acelasi drept cu care eu imi permit sa spun ca esti paranoica.

"Este vorba de a intelege persoanele care ajung sa cada in acest pacat IMENS, care umple fata lumii de boli psihice si fizice, de neintelegeri, de discordie."

Si ai impresia ca prin marginalizarea lor, prin blamarea lor, prin interzicerea unor drepturi si prin acuzatii nefondate, ii poti 'intelege'? Woau, esti impotriva lor dar vrei sa ii intelegi. Voit esti in antiteza. Ca sa poti sa ii intelegi, trebuie sa renunt la prejudecatile fata de ei, sa stai de vorba cu ei, sa le sti nevoile, 'suferintele', problemele, dar eu vad ca tu deja ii cataloghezi drept bolnavi psihici si alte celea... Pai sa nu te astepti la dialog si intelegere din partea lor atunci draga...

"Ori nu stii pe ce lume traiesti, ori inca n-ai aflat ca rachetele sunt pentru fum."

Hai nu mai spune, pe ce lume traim, spune-mi ca poate eu nu stiu? :)) Serios, rachetele sunt pentru fum? Eu stiam ca sunt bune si la articulat prostii dupa ceafa, poate le revine mintea la cap putin si renunta la delirul mistic.

"Nu, ateii nu cred in nimic. Daca totusi crezi in ''ceva'', macar te duci intr-o parte sau in alta, functie de greseala; daca insa, nu crezi in nimic, te duci in nimic. Si e pacat pentru intreaga omenire."

Serios. La partea cu 'nu cred in nimic', e adevarata, pentru ca nu poti sa crezi in iluzii. O persoana cu un coeficient de inteligenta peste medie nu poate sa creada basme despre un tufis vorbitor. Credinta nu este o virtute, este doar o alta forma de respect automat fata de autoritate. Iar respectul nu e automat, el se dobandeste. Nu cred in d-zeul vostru pentru ca biblia (in special VT), il descrie mai degraba ca pe un tiran nervos ca a pierdut lupta cu 'dusmanul' si isi pedepseste propria creatie pe care el insusi i-a inzestrat cu liber arbitru. Si pe langa asta, cica ii mai si iubeste. Woau, nu stiu cine e mai bolnav, credinciosul sau homosexual, eu tind sa cred ca primul.

"Nimeni nu a putut descoperi Geneza lumii ca timp (ani), asa precum nimeninu stie cand va fi Apocalipsa."

Pentru ca Geneza in forma ei biblica nu a existat, este doar o incercare de tipul 'teoria chibritului' de a explica, dupa logica si intelegerea omului primitiv de acum cateva mii de ani, cum a aparut lumea. Stiinta a venit cu o alternativa mai credibila despre aparitita lumii si despre aparitia omului. Cat despre apocalipsa, iti zic eu cand vine, cand vom disparea de pe Pamant! De cand a aparut viata, peste 90% din speciile care au trait vreodata pe pamant, au disparut! Ne vine si noua randul, si nu prin interferenta mistica, ci datorita legilor naturii!

"Inafara doar de Dumnezeu care ne indura pe toti pe paman cu un scop, unul pentru fiecare, si toti slujindu-i Lui. Intre cele doua momente ale existentei/disparitiei noastre ca oameni, sta Biblia. Singura, doar Biblia ne poate da date sigure (ani, perioade) despre... atentie despre ce anume: despre vechimea pacatului in lume si raportarea gresita la pacat, despre istoria mantuirii omului si a izbavirii sale de pacat."

Dupa biblie ai creationistii care spun ca Pamantul are 7000 de ani, stiinta a dovedit ca are peste 4.5 mld de ani. Biblia spunea ca Soarele se invarte in jurul soarelui insa Copernic si mai tarziu Galileo Galilei au venit cu heliocentrismul care in sec XIX devine norma. Biblia spune ca pamantul e marginit, iar involuntar, Magelan dovedeste ca e sferic. Nu avem nici in ziua de azi o dovada arheologica sau istorica in privinta sclaviei evreilor in Egipt, a Exodului si nici a celor 3 mari regi ai Israelului. Ba, nu exista nicio sursa istorica sigura care vorbeste despre Iisus in timpul vietii sale. Dar avem sute de izvoare istorice medievale care au atestat ca biblia a fost modificata in favoarea masinii de propaganda a bisericii. Deci da, biblia reprezinta un reper, un reper pe care trebuie sa il eviti daca vrei sa cunosti intradevar lumea. Daca d-zeu uraste homosexualii, de ce i-a creat? Ahh, la naiba cu logica masii, doar religia e buna cand ne convine, nu cand e fata-n-fata cu aberatia aia 'logica', doar cine are nevoie de ea decat inteligentii? Prostii cu prostii, inteligentii cu inteligentii, noi cu ignoranta, adica religia, aia cu cunoasterea, adica stiinta.

Dar nu vreau sa par rautacios, e bine sa citesti biblia, e cea mai sigura cale de a deveni ateu, cea mai sigura, cea mai eficienta si cea mai durabila! :))

http://www.youtube.com/watch?v=6RT6rL2UroE

http://www.youtube.com/watch?v=CE8ooMBIyC8

"Perceptiile noastre despre Dumnezeu, oricat de diferite ar fi, draga Laura, ar trebui sa ne uneasca pana la urma, nu sa ne inraiasca."

2000 de ani de 'iubire crestineasca' fata de cei diferiti iti stau martori. Masacre, civilizatii distruse, religii disparute, razboaie religioase sangeroase si interminabile, teroare mai rea decat cea stalinista si un imperiu care multa vreme a fost stat in stat. Deci da, perceptia ta despre tufisul vorbitor imi permite sa cred ca suntem dezbinati, si pe buna dreptate. Il mai ai si pe tufisul vorbitor in ipostaza de criminal in biblie (vezi Leviticul si Deuteronom, nu de alta dar si fata de femei nu a fost tocmai bland, mai ales fata de virgine).

"Oare chiar atat de inapoiati spiritual sa fim, inca?"

Mai bine inapoiat spiritual (alta aberatie) decat inapoiat mintal.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-17 17:10


Alexandru

#446 Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 17:53

Stimata doamna Dana Captilin,

ati scris o pagina intreaga de bla bla din care tot n-am inteles exact care-i scopul petitiei. Pot sa-l intuiesc, dar daca se rezuma la a cenzura o emisiune pentru simplu fapt ca TIE (si eventual altora) nu va place continutul emisiunii, vin si va spun: mutati-va in Rusia sau in Uganda!

Libertatea de exprimare sta la baza unei societati democratice, iar cenzura este si trebuie sa ramana o masura exceptionala. Cu parere de rau va spun ca simplul fapt ca dumneavoastra si alti 3700 nu sunteti de acord cu continutul unei emisiuni, nu este suficient pentru a o cenzura.

Libertatea de exprimare a fost scump platita la revolutie, si mi se pare trist ca exista 3700 de romani care dupa 20 de ani, tot n-au inteles lucrul asta.

Pacat!
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#447 Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 18:01

#446: Alexandru - Ipocriti sau needucati?

Daca nici homosexualitatea nu este o exceptie...

 

Alexandru

#448 Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 19:11

#447: Dana Captilin - Re: Ipocriti sau needucati?

Nu vad de ce ar fi o exceptie. Vre-un argument logic aveti, pentru a interzice o emisiune care tangential atinge aceasta tema?

Pentru cultura dumneavoastra generala, nici mie nu-mi plac muraturile, da de asta nu mi se pare ca ar trebui interzisa emisiunea culinara de la ora 5.

Nu va place, schimbati canalu!

A.

#449 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-17 19:31

#443: Mayhem - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 :) mayhem - chiar aveam banuieli ca nu esti homosexual. de fapt chiar nu stiu de ce m-am grabit sa te cataloghez homosexual. poate doar pentru faptul ca-i sustii si faci asta cu patos. multumesc pentru ca mi-ai confirmat banuiala.

unde sunt homosexualii? am senzatia ca homosexualii si lezbienele care chiar traiesc aceste stari nu isi doresc nici parteneriate civile nici casatorii "religioase" (mai ales religioase). sufera in liniste undeva in lumea asta. insa voi, "avocatii" homosexualitatii, sunteti adevaratii propagandisti manati de ... ceva. bravo. va faceti bine treaba. va place sa duceti orice discutie in derizoriu. cred ca ar fi bine sa recitesti comentariile ca sa-ti reamintesti si sa nu fie nevoie sa faci referire la ele inca o data si eu sa-ti raspund in acelasi mod a 2-a sau a 3-a oara. 

mayhem (crima) - ai un stil. nu-ti place sa fii contrazis. dar asta pentru ca nu-ti dai seama ca te contrazici singur. eu am zis ca nu stii nimic. adica "nimic" inseamna "nimic" nu "mai putin decat totul". iar "nimic"-ul la care m-am referit era "nimic bun" ca asa, in rest, nu duci lipsa.

uite. iti mai pun link-ul asta http://www.homosexualitate.ro/#axzz3pPQgtUic
inca o data sub nas. stii ce trebuie sa faci ca sa obtii informatia de pe el, nu-i asa? atunci fa-o si extrage cat poti de acolo. in rest, nu mai zic nimic ("informatii") pentru ca am ajuns in situatia in care a zice nu prea mai are sens, pentru ca trebuie inteles deacum. de zis s-a zis. poate ca ar mai fi de zis, dar mai intai sa asimilam ce avem pana acum.

homosexualii (ca persoane) sunt oameni, da, dar homosexualitatea nu este omeneasca.

noi nu vrem raul cuiva, ci doar binele societatii (bine care-i implica pe toti). dreptul unui om sau a unui grup de oameni (fie ei si "platitori de taxe" - si violatorii sunt platitori de taxe pana la o vreme) nu primeaza in fata drepturilor umanitatii. umanitatea se sprijina pe viitor, pe familia care poate da nastere copiilor si pe sanatatea societatii. altfel, miile de ani de transformare si progres a umanitatii au fost in zadar. pentru ca daca peste 100 de ani se termina totul intr-o lume de gay, atunci gay-ii si-au batut joc de tot ce au facut inaintasii lor normali. nu-i pacat de asta? :)

ce-ar fi sa lasam liberi prin orase cativa bolnavi de holera? oare aceia nu ar trebui izolati pentru a nu-i molipsi si pe cei sanatosi?

noi nu putem cenzura nimic in mod fizic ci in mod moral si prin apel la moralitate si adevar si sigur, prin a nu oferi drepturi orbeste.  oricum. speram ca macar o parte din cei ce au semnat aici si care inca mai urmareau pro tv-ul, sa nu-l mai urmareasca si sa se dezica de toata mizeria lor si tot e un castig.

nu stiu daca ai inteles ceva.

A.

#450 Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 19:42

#448: Alexandru - Re: Re: Ipocriti sau needucati?  

 Alexandru, inainte de a pune intrebari, citeste rapsunsurile. dar esti sigur ca esti setat pe "logica"? pentru ca daca nu gasesti logica inseamna ca ai un scurt-circuit. trebuie sa faci niste conexiuni si apoi vei putea reveni la logica si vei sesiza si argumentele logice. pentru ca daca pana acum nu ai gasit nimic logic, e clar ca ai un defect pe undeva. nu are sens sa se reia intreaga discutie pentru ca s-au spus destule aici si totul de mare folos si foarte clar. vrei sa-ti silabisim?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...