S.O.S. familia!

A.

/ #482 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-18 13:20

#478: Mayhem - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 mayhem, tocmai i-ai asemanat pe bietii oameni cu cele "1500 de specii de vietuitoare (animale)" care practica "homosexualiatea" sau altfel zis "iubirea intre specimene de acelasi sex" - oare se iubesc animalele cand fac asta?

ce au oamenii in comun cu animalele? instincetele. ce au diferit oamenii fata de animale? ratiunea. tu ai dovedit acum faptul ca in cazul homosexualitatii instinctele domina ratiunea, aducand omul la treapta de animal fara ratiune. cum poti face asemenea comparatii mayhem!? sigur ca poti, pt ca fara sa vrei acolo se ajunge oricat ai vrea sa para o treaba "intelectuala" si "civilizata". tu care esti atat de sigur pe tine si un fin observator a tot ce .. exista.

vad mayhem ca ai raspunsuri la toate, :)

dar despre relatarile dintr-un comentariu (453) anterior (pe care le reaiau aici) ce mai poti spune.? da-ne, te rugam, tu explicatii. suntem foarte atenti la ce vei spune:

"Iarasi, putem vedea nivelul de ''civilizatie'' adus de permisivitatea absoluta in privinta homosexualitatii. Dau ca exemple doua evenimente anuale ale comunitatii gay din San Francisco, Folsom Street Fair si Up Your Alley, la care participa mii de persoane. O cautare a termenilor ''Folsom Street Fair images'' va conduce si catre site-ul www.zombietime.co m (nu pot pune link-ul direct pentru ca imaginile ar putea fi considerate pornografice), unde puteti observa exact ce se intampla acolo. Pe scurt, iata ce am vazut:

- acte de sex oral intre mai multi barbati,

- nuditate completa,

- oameni care urinau pe altii/ beau urina colectata de la mai multi indivizi intr-un pahar de plastic,

- oameni care se masturbau in public, unul facand acest lucru la o fereastra deschisa (sau balcon, nu mai retin) in aplauzele celor din strada si murdarindu-i cu secretiile lui fiziologice,

- oameni care isi introduceau obiecte in anus in vazul tuturor,

- oameni care practicau acte implicand cavitatea bucala a unuia si orificiul anal al celuilalt etc.

San Francisco este considerat ''capitala'' comunitatii gay in SUA."

ai cuvantul mayhem. detaliaza.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...